Konyaspor - Galatasaray maçına damga vurdu! Resmen dağıldılar, yıllar sonra bir ilk! Gomis olay oldu, hakem bile inanamadı! Domenec Torrent'ten flaş hamle Erick Pulgar...
Konyaspor - Galatasaray maçına damga vurdu! Resmen dağıldılar, yıllar sonra bir ilk! Gomis olay oldu, hakem bile inanamadı! Domenec Torrent'ten flaş hamle Erick Pulgar... Süper Lig'in 28. haftasında Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Ligde 2 maçtır galip gelen Galatasaray, Konyaspor'u da yenerek 4.5 ay aradan sonra ilk kez 3 maç üst üste kazanmak istiyordu. Konyaspor ise 4 haftalık galibiyet serisini dindirmek için sahaya çıktı. Ev sahibinin üstünlüğü ile geçen maç müthiş mücadeleye sahne oldu. İzleyenlerin bir dakika bile sıkılmadığı karşılaşma 2-0 Konyaspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçta sahalarda ender rastlanan bir olay yaşandı. Galatasaray'ın golcüsü Gomis, Konyaspor ceza sahasında garip bir olay yaşadı. Öte yandan sarı-kırmızılıların devre arası transferlerinden Erick Pulgar'ın performansı gündem oldu. İşte son dakika haberin detayları...
5.03.2022 Galatasaray
Transferde Erick Pulgar, Bafetimbi Gomis ve Inaki Pena'dan sonra Galatasaray'dan bir bomba daha!
Transferde Erick Pulgar, Bafetimbi Gomis ve Inaki Pena'dan sonra Galatasaray'dan bir bomba daha! Galatasaray Erick Pulgar, Bafetimbi Gomis ve Inaki Pena transferlerinden sonra eski yıldızını kadrosuna kattı.
3.02.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni transferi Şilili Erick Pulgar İstanbul'a geldi
Galatasaray'ın yeni transferi Şilili Erick Pulgar İstanbul'a geldi Galatasaray'ın İtalya ekibi Fiorentina'dan sezon sonuna kadar kiraladığı ön libero oyuncusu Pulgar, İstanbul'a geldi. 28 yaşındaki futbolcunun yer aldığı uçak Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi.
3.02.2022 Galatasaray
Diawara - Guilavogui - Elneny derken Galatasaray'ın yeni 6 numarası belli oldu! İtalya'dan geliyor
Diawara - Guilavogui - Elneny derken Galatasaray'ın yeni 6 numarası belli oldu! İtalya'dan geliyor Diawara- Guilavogui - Elneny - Dieng gibi 6 numaraları gündemine alan Galatasaray'ın yeni orta sahası belli oldu. İtalya'dan gelecek olan tecrübeli oyuncu 2019'da 12.5 milyon euro'ya Fiorentina'ya imza atmıştı.
31.01.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri