Ergün Penbe

Ergün Penbe

Son dakika Ergün Penbe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ergün Penbe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ergün Penbe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ergün Penbe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ergün penbe gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 ergün penbe haberi bulunmuştur. Tüm ergün penbe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
Florya'da Hasan Şaş'la Ergün Penbe sürprizi!
Florya'da Hasan Şaş'la Ergün Penbe sürprizi! En son Fatih Terim'in teknik heyeti arasında yer alan ve daha sonra görevinden ayrılan Hasan Şaş ile Galatasaray'ın eski futbolcularından Ergün Penbe, Okan Buruk'u ziyaret etmek için Florya'ya geldi.
14.09.2022 Galatasaray
Selçuk İnan, Necati Ateş, Fatih Terim, Ergün Penbe ortalık iyice karıştı! Olay yaratan sözler
Selçuk İnan, Necati Ateş, Fatih Terim, Ergün Penbe ortalık iyice karıştı! Olay yaratan sözler Fatih Terim hakkında 'Hangi hocayı yetiştirmiş?' sözleriyle olay yaratan Ergün Penbe'ye Milliyet Gazetesi yazarı Cemal Ersen'den flaş bir yanıt geldi. İşte o yazının çarpıcı detayları...
1.01.2022 Galatasaray
Ergün Penbe'den Fatih Terim'e yaylım ateşi! 'Hangi teknik direktörü yetiştirdi?'
Ergün Penbe'den Fatih Terim'e yaylım ateşi! 'Hangi teknik direktörü yetiştirdi?' Galatasaray'ın eski futbolcularından Ergün Penbe Fatih Terim hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı. Penbe tecrübeli teknik adam için 'O hangi hocayı yetiştirdi?' eleştirisinde bulundu.
27.12.2021 Galatasaray
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk maçında A Milli Takım, grubun favorilerinden Hollanda’yı ağırlıyor. Türkiye-Hollanda maçı çarşamba günü saat 20.00’den itibaren TRT 1’de. Gözler ise2002 Dünya Kupası’na çevrildi. Güney Kore ile Japonya'nın ortaklaşa düzenlediği Dünya Kupası'na Türkiye, 48 yıl aradan sonra ikinci kez katılma başarısı gösterirken, aldığı dünya üçüncülüğüyle de tarihi başarıya imza attı. İşte 2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu ile 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları…
24.03.2021 Gündem
Tarsus İdman Yurdu - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?
Tarsus İdman Yurdu - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Tarsus İdman Yurdu - Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’na 4. turdan dahil oluyor. Hedefi çifte kupa olarak belirleyen Kanarya’nın rakibi, 2. Lig ekibi Tarsus İdman Yurdu. Fenerbahçe'nin hocası Ersun Yanal, bu karşılaşmada yedek ve genç oyunculara şans vererek son durumlarını görmek istiyor.
30.10.2019 Fenerbahçe
Ergün Penbe: G.Saray Falcao'yu almak için her şeyi yapacaktır
Ergün Penbe: G.Saray Falcao'yu almak için her şeyi yapacaktır Bir dönem Galatasaray forması giyen ve şu anda TFF 2'nci Lig ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu'nda teknik direktör görevinde bulunan eski futbolcu Ergün Penbe, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
30.08.2019 Galatasaray
UEFA Avrupa Ligi kupası yeniden İstanbul'da
UEFA Avrupa Ligi kupası yeniden İstanbul'da UEFA Avrupa Ligi Kupası İstanbul Bomonti'de basınla buluştu.
6.02.2019 Futbol
İlhan Cavcav vefatının 2. yılında anılıyor
İlhan Cavcav vefatının 2. yılında anılıyor Gençlerbirliği Kulübünün onursal başkanı ve Türk futbolunun "İlhan Ağabeyi" İlhan Cavcav, vefatının 2. yıl dönümünde anılıyor.
21.01.2019 Futbol
Emre Aşık ve eşini darp ettiler!
Emre Aşık ve eşini darp ettiler! Dostluk maçı için Çanakkale'ye gelen ünlü futbolculardan Emre Aşık, feribot sırası nedeniyle başlayan tartışmada darp edildi. Yaşanan arbedede Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık da yaralandı. İlk tedavileri Eceabat'ta bulunan sağlık merkezinde yapılan çift, olayla ilgili Eceabat Karakolu'nda ifade verdi.
2.09.2018 Futbol
Ergün Penbe: "G.Saray'ın gruptan çıkma ihtimali var"
Ergün Penbe: "G.Saray'ın gruptan çıkma ihtimali var" Çanakkalede, 2018 Troya Yılı kapsamında düzenlenen 2018 Troya Yılı Yıldız Futbolcular-Boğazgücü Masterlar Dostluk maçı öncesinde, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligin'deki D Grubunu değerlendiren Galatasaray'ın eski futbolcusu Ergün Penbe, "Galatasaray'ın gruptan çıkma ihtimali var. Avrupa kupalarında farklı oynayan bir Galatasaray takımı var" dedi.
1.09.2018 Galatasaray
TPFD, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Meclis Başkanı Yıldırım'ı ziyaret etti
TPFD, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Meclis Başkanı Yıldırım'ı ziyaret etti Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD) Genel Başkanı Hakan Ünsal ve Profesyonel Futbolcular Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Ergün Penbe, Emre Aşık ile eski Yönetim Kurulu Üyesi ve yeni dönem AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Meclis Başkanı Yıldırım'ı ziyaret etti.
1.08.2018 Süper Lig
Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliğinden TPFD’ye ziyaret
Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliğinden TPFD’ye ziyaret FIFPro Genel Sekreteri Van Seggelen ile Hukuk Müşaviri Roy Vermeer, üyelik süreci kapsamında TPFD’ye ziyarette bulundu.
5.07.2018 Futbol
Bursa'da İbrahim Yazıcı Stadı açıldı
Bursa'da İbrahim Yazıcı Stadı açıldı Bursa'da Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan ve Bursaspor Kulübünün merhum başkanı İbrahim Yazıcı'nın adını taşıyan 6 bin kişilik stat açıldı.
7.05.2018 Futbol
G.Saray efsanesi: Bir bakmışsın F.Bahçe şampiyon...
G.Saray efsanesi: Bir bakmışsın F.Bahçe şampiyon... Galatasaray'ın ve milli takımın efsane oyuncusu Ergün Penbe Skorer TV'den Neslihan Ablay'a özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray-Beşiktaş derbisini değerlendiren Penbe, aldığı teklifleri de paylaştı.
1.05.2018 Galatasaray
Sanatçı ve futbolcular sınır hattına gitti
Sanatçı ve futbolcular sınır hattına gitti Sanatçı ve sporculardan oluşan bir grup, Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçik'e moral vermek amacıyla Kilis sınırına gitti.
1.03.2018 Gündem
Rasim Ozan'ın yerine bomba isim!
Rasim Ozan'ın yerine bomba isim! Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında son dönemde yaşanan değişim dikkat çekiyor.
22.01.2018 Spor Magazin
İngilizler Arda Turan'ı açıkladı!
İngilizler Arda Turan'ı açıkladı! Çok sürpriz bir şekilde Beşiktaş'ın transfer gündemine giren Arda Turan'ın sezonun ikinci yarısında hangi takımın formasını giyeceği merak konusu.
27.12.2017 İngiltere
Fatih Terim açıkladı! Galatasaray ile...
Fatih Terim açıkladı! Galatasaray ile... Galatasaray için flaş Fatih Terim iddiası. Galatasaray'ın eski futbolcularından Ergün Penbe, Galatasaray'ın Fatih Terim ile anlaştığını iddia etmişti.
4.12.2017 Galatasaray
Rasim Ozan Kütahyalı'nın yerine gelen isim belli oldu
Rasim Ozan Kütahyalı'nın yerine gelen isim belli oldu Boşnaklarla ilgili söylediği sözler nedeniyle Beyaz Futbol programından ve kanaldan kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'nın yerine, Ergün Penbe getirildi.
3.12.2017 Spor Magazin
Flaş iddia! Özbek-Terim görüşmesi...
Flaş iddia! Özbek-Terim görüşmesi... Galatasaray'ın eski oyuncusu Ergün Penbe, Beşiktaş ile oynanan derbi maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2017 Galatasaray
‘Arda  G.Saray için  canını verir’
‘Arda G.Saray için canını verir’ G.Saray'ın eski kaptanlarından Ergün Pembe, Barcelona'da forma giyen Arda Turan'ın G.Saray'a gelmek istediğini açıkladı.
11.10.2017 Galatasaray
Eski milli futbolcu Penbe'nin acı günü
Eski milli futbolcu Penbe'nin acı günü Ergün Penbe'nin vefat eden babaannesinin cenazesi, Zonguldak'ta toprağa verildi.
7.04.2017 Futbol
Tanju Çolak Galatasaray'dan ihraç edildi!
Tanju Çolak Galatasaray'dan ihraç edildi! Galatasaraylılığını askıya almıştı. Artık o da kongre üyesi değil..
29.03.2017 Galatasaray
FETÖ'cü Hakan Şükür'ün 'Galatasaray' mesajı şok etti!
FETÖ'cü Hakan Şükür'ün 'Galatasaray' mesajı şok etti! FETÖ'cü Hakan Şükür, sosyal medyadan Galatasaray'ın yeni "retro forma" kampanyasına destek verdi, sosyal medyadan büyük tepki yağdı. Takipçiler "Tekrar futbolu istismar etmeye başlamış." tepkisini gösterdi.
24.09.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ergün Penbe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ergün penbe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.