Ablasıyla boşanma aşamasındaki eniştesini öldürdü
Ablasıyla boşanma aşamasındaki eniştesini öldürdü Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde Nadir Mengübeti (24), ablasıyla boşanma aşamasında olan eniştesi Aydın Kocabay'ı (52) tabancayla ateş açarak öldürdü. Kaçan Nadir Mengübeti, polis tarafından yakalanıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
27.12.2023 Gündem
Bahçesine giren eski eniştesini öldürmüştü: Karartı görünce o yöne ateş ettim
Bahçesine giren eski eniştesini öldürmüştü: Karartı görünce o yöne ateş ettim Eskişehir'de evinin bahçesine giren eski eniştesi Aydın Ercan'ı (43) av tüfeği ile öldüren Esma Sezen'i (43) azmettirdiği iddiasıyla gözaltına alınan Ali Gürdoğan (64) ile cinayete yardım ettiği iddia edilen Murat Çotuk (40), tutuklandı. Esma Sezen, ifadesinde, "Evin giriş kapısının karşısında bir karartı görünce o yöne ateş ettim. O an ne gördüğümü bilmeden ateş ettim. Jandarma bana söyleyene kadar neye ateş ettiğimi bilmiyordum" dedi.
21.12.2023 Gündem
Baldızdan enişteye korkunç tuzak! 'Ben de kullanıyorum'
Baldızdan enişteye korkunç tuzak! 'Ben de kullanıyorum' Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde bir kadının, eniştesini tarım ilacı enjekte ederek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındığı bildirildi.
23.10.2019 Yaşam
Cinayet anbean kaydedildi! Pompalı tüfekle...
Cinayet anbean kaydedildi! Pompalı tüfekle... Bursa’nın Gemlik ilçesinde bir şahıs, ablasıyla boşanmak üzere olan eniştesini sokak ortasında pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü. Cinayet anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, zanlının yakalanması için çalışmalar devam ediyor
19.01.2019 Yaşam