Engin İpekoğlu

Engin İpekoğlu

Son dakika engin ipekoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan engin ipekoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını engin ipekoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engin İpekoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engin ipekoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 engin ipekoğlu haberi bulunmuştur. Tüm engin ipekoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar Mayıs ayında Fenerbahçe ile kontratı bitecek olan Jorge Jesus için Flamengo taraftarları imza kampanyası başlattı.
26.03.2023 Fenerbahçe
İşte Fenerbahçe'nin ikinci kalecisi! Herkes Eruğrul Taşkıran diyordu ama...
İşte Fenerbahçe'nin ikinci kalecisi! Herkes Eruğrul Taşkıran diyordu ama... Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla Avrupa devlerinin transfer listesine giren Altay Bayındır'ın arkasında bekleyecek olan kaleci Osman Ertuğrul olacak.
14.05.2022 Fenerbahçe
Flaş Altay Bayındır gelişmesi! Görüşmelere başlandı
Flaş Altay Bayındır gelişmesi! Görüşmelere başlandı Ersun Yanal döneminde Fenerbahçe'ye transfer edilen ve gösterdiği başarılı performansla Avrupa devlerini peşinden koşturan Altay Bayındır için Ali Koç harekete geçti.
20.03.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin en sağlam yeri '1' numara!
Fenerbahçe'nin en sağlam yeri '1' numara! Fenerbahçe Altay Bayındır ve Harun Tekin'in yanı sıra Berke Özer, Osman Ertuğrul Çetin ile kaleyi sağlama almış durumda.
26.05.2021 Fenerbahçe
Altay 28 yıllık geleneği sürdürdü
Altay 28 yıllık geleneği sürdürdü Engin İpekoğlu, Rüştü Reçber ve Volkan Demirel'den sonra Altay Bayındır da A Milli Takım kadrosunda kendisine yer buldu.
16.11.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Engin İpekoğlu sürprizi!
Fenerbahçe'de Engin İpekoğlu sürprizi! Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında 11 Mayıs Cumartesi günü Akhisarspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
9.05.2019 Süper Lig
Bodrumspor'da İpekoğlu dönemi bitti
Bodrumspor'da İpekoğlu dönemi bitti TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son 4 maçta 3 yenilgi alan Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da teknik direktör Engin İpekoğlu dönemi sona erdi.
13.03.2019 Futbol
Erol Bulut: "Tur atlamak istiyoruz"
Erol Bulut: "Tur atlamak istiyoruz" Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında 3-2 yendikleri Bodrum Belediyesi Bodrumspor'u rövanşta da mağlup ederek çeyrek finale yükselmek istediklerini söyledi.
16.01.2019 Yeni Malatya Spor
CANLI! Kadıköy'de dev derbi!
CANLI! Kadıköy'de dev derbi! Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında sahasında Beşiktaş'la karşılaşıyor.
24.09.2018 Fenerbahçe
Volkan Demirel: Kaleyi Berke'ye veririm
Volkan Demirel: Kaleyi Berke'ye veririm Sezona yine kötü giren ve yediği hatalı gollerle hedef tahtasına oturan Volkan Demirel, Altınordu'dan transfer edilen genç mevkidaşına güvendiğini söyledi.
21.08.2018 Fenerbahçe
Şok gelişme! Efsane küme düşüyor...
Şok gelişme! Efsane küme düşüyor... Samsunspor, son hafta çok büyük bir sürprize imza atmazsa 1'inci Lig'de küme düşen 3'üncü takım olacak
28.04.2018 TFF 1.Lig
Samsunspor'da Engin İpekoğlu istifa etti
Samsunspor'da Engin İpekoğlu istifa etti Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, bu sabah kayyum heyetine istifasını sundu. Kırmızı-beyazlı takımın başına Altyapı Koordinatörü Besim Durmuş getirildi.
26.02.2018 TFF 1.Lig
Samsunspor seriyi sürdürdü
Samsunspor seriyi sürdürdü Spor Toto 1. Lig'de 21. hafta mücadelesinde Engin İpekoğlu'nun takımı Samsunspor ile BB Erzurumspor kozlarını paylaştı.
11.02.2018 TFF 1.Lig
1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor
1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor Spor Toto 1. Lig'de 20. hafta maçlarının ardından sezon başından bu yana teknik direktör değişikliği yapan takım sayısı 14'e yükseldi.
7.02.2018 TFF 1.Lig
Başkan adayı çıkmazsa kulüp kayyuma gidecek
Başkan adayı çıkmazsa kulüp kayyuma gidecek TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, bir süre önce alacakları ödenmediği için sözleşmelerini tek taraflı feshederek kenti terk eden Ufuk Budak ve Çağrı Ortakaya ile yeniden resmi sözleşme imzaladı.
25.01.2018 TFF 1.Lig
Engin İpekoğlu istifa edeceğini açıkladı
Engin İpekoğlu istifa edeceğini açıkladı Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, çarşamba günü yapacakları hazırlık maçının ardından istifa edeceğini açıkladı.
16.01.2018 TFF 1.Lig
Samsunspor kan kaybetmeye devam ediyor
Samsunspor kan kaybetmeye devam ediyor TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un 25 yaşındaki oyuncusu Halil İbrahim Pekşen, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle sözleşmesini tek taraflı feshetti.
11.01.2018 TFF 1.Lig
Samsunspor'da serbest kalan futbolcular bekleme kararı aldı
Samsunspor'da serbest kalan futbolcular bekleme kararı aldı TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da alacakları ödenmeyen 8 futbolcu serbest kaldı.
4.01.2018 TFF 1.Lig
Samsunspor’da parasını alan tek futbolcu kampa katılmadı
Samsunspor’da parasını alan tek futbolcu kampa katılmadı Ekonomik yönden sıkıntılı günler geçiren Samsunspor’da alacağı ödenen tek futbolcu olan Nijeryalı John Chibuike'nin kampa katılmaması dikkat çekti.
2.01.2018 TFF 1.Lig
Denizli'de gol sesi çıkmadı!
Denizli'de gol sesi çıkmadı! Denizlispor ile Samsunspor, TFF 1. Lig maçında 0-0 berabere kaldı
10.12.2017 TFF 1.Lig
Kulüp karıştı! 10 futbolcu TFF’ye başvurdu!
Kulüp karıştı! 10 futbolcu TFF’ye başvurdu! TFF 1’nci lig takımlarından Samsunspor’un sportif direktörü Coşkun Zeren, TFF’ye başvuran futbolcular ile ilgili yaptığı açıklamada “Yaklaşık 10 futbolcumuz TFF’ye başvurdu. Bunu sıkıntıdan saymıyoruz. Çünkü gereğini yapmamız gerekir. Ama gönül isterdi ki başvurulmadan bu işler çözülsün. Hoş ve güzel olan bu olurdu. Ama problem yok, çözeceğiz” dedi.
7.12.2017 TFF 1.Lig
'Gerekirse 1-2 tane kulübün kafasını kopartacaksın'
'Gerekirse 1-2 tane kulübün kafasını kopartacaksın' Samsunspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, Şanlıurfaspor'da alacakları yüzünden TFF'ye şikayette bulunan futbolcu Mertcan Çam'ın, kulüp başkanı Emin Yetim ve yakınındaki kişilerce darp edilmesiyle iddialarıyla ilgili sert konuştu...
6.12.2017 TFF 1.Lig
Luce izledi galip çıkmadı!
Luce izledi galip çıkmadı! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Medipol İstanbulspor - Samsunspor mücadelesini izledi
25.11.2017 TFF 1.Lig
Engin İpekoğlu: "Oyuncularım, zor olacağına inandığımız maçı kolaya çevirdi"
Engin İpekoğlu: "Oyuncularım, zor olacağına inandığımız maçı kolaya çevirdi" TFF 1. Lig'in 10. haftasında konuk ettiği Gaziantepspor'u 3-0 mağlup eden Samsunspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, oyuncularının zor olacağına inandıkları maçı kolaya çevirdiklerini söyledi.
27.10.2017 TFF 1.Lig
Samsunspor'da hedef 3 puan
Samsunspor'da hedef 3 puan TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da teknik direktör Engin İpekoğlu, "Ligde yukarıları hedef alıyorsak kazanmak zorunluluğumuz var. İç saha maçlarında 3'er puanları almak istiyoruz." dedi.
24.10.2017 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Engin İpekoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engin ipekoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.