Evde bakım maaşları yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller listesi!
Evde bakım maaşları yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller listesi! Evde bakım maaşları için gözler Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan gelecek açıklamalara çevrildi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere verilen evde bakım maaşı her ilde farklı tarih olmak üzere peyderpey yatırılıyor. Peki, Evde bakım maaşları yattı mı? Evde bakım maaşları ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı yatan iller listesi belli oldu mu? Evde bakım maaşı zamlı mı yattı? Engelli evde bakım ödeme bilgileri sorgulama!
15.08.2022 Ekonomi
Evde bakım maaşı yatan iller! Evde bakım parası hangi illere yatırıldı? İşte 15 Ekim evde bakım parası yatan iller listesi!
Evde bakım maaşı yatan iller! Evde bakım parası hangi illere yatırıldı? İşte 15 Ekim evde bakım parası yatan iller listesi! Ekim ayı evde bakım parası yatan iller açıklandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen evde bakım maaşı pek çok ilde yatırıldı. Bakıma muhtaç engelliye ve ailesine yatırılan evde bakım maaşları T.C kimlik numarası ve şifre ile e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek. Peki, Evde bakım parası hangi illere yatırıldı? İşte 15 Ekim evde bakım parası yatan iller listesi!
15.10.2020 Ekonomi