Ender Balcı

Ender Balcı

Son dakika Ender Balcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ender Balcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ender Balcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ender Balcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ender balcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 ender balcı haberi bulunmuştur. Tüm ender balcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün'ün başı eski eşiyle dertte! Şok suçlama...
Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün'ün başı eski eşiyle dertte! Şok suçlama... Sibel Tüzün; kendisini tehdit ettiği için hapis cezası alan eski eşi Ender Balcı ile bu kez hakaret davasında karşı karşıya geldi. Balcı’nın duruşmaya getirdiği iki tanık, Tüzün’le ilgili şok iddialar ortaya attı.
19.11.2019 Magazin
Skandal paylaşım! Sibel Tüzün'ün onur savaşı
Skandal paylaşım! Sibel Tüzün'ün onur savaşı Ünlü şarkıcı, kendisiyle ilgili sosyal medyada hakaret içerikli paylaşımlar yapan eski eşi ile mahkemelik oldu.
23.07.2019 Magazin
Sibel Tüzün'e ölüm tehdidi! Bakın tehdit eden kim çıktı?
Sibel Tüzün'e ölüm tehdidi! Bakın tehdit eden kim çıktı? Eski eşi Ender Balcı’nın ölüm ve şantaj mesajları sonrası mahkemeye başvuran ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, uzaklaştırma kararı aldırdı.
9.11.2017 Magazin
Boşanan Sibel Tüzün gitaristiyle aşk yaşıyor!
Boşanan Sibel Tüzün gitaristiyle aşk yaşıyor! Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün'ün yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı...
12.07.2017 Magazin
Sibel Tüzün makyajsız haliyle şok etti!
Sibel Tüzün makyajsız haliyle şok etti! Sibel Tüzün, Instagram'daki paylaşımıyla takipçilerini şaşırtmayı başardı. İşte Sibel Tüzün'ün makyajsız hali...
9.11.2017 Magazin
Önce boşandı sonra sahneye çıktı!
Önce boşandı sonra sahneye çıktı! Şarkıcı Sibel Tüzün, yılbaşı gecesi Antalya'da sahne aldı. Tüzün, sahne öncesi 6 yıllık eşinden boşandı.
2.01.2017 Magazin
Yeni yıla bekar girdi
Yeni yıla bekar girdi Şarkıcı Sibel Tüzün ve 6 ay önce nikah masasına oturduğu Ender Balcı boşandı
1.01.2017 Magazin
Sibel Tüzün evlendi
Sibel Tüzün evlendi TÜRK pop müziğinin sevilen isimlerinden Sibel Tüzün yaklaşık 4,5 yıldır beraber olduğu sevgilisi Ender Balcı’yla evlendi...
10.03.2016 Magazin
Sibel Tüzün evlendi
Sibel Tüzün evlendi Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün ve Ender Balcı sürpriz bir kararla evlendi.
10.03.2016 Magazin
‘Kendimi sevgilimin kollarında seksi hissediyorum’
‘Kendimi sevgilimin kollarında seksi hissediyorum’ Türk pop müziğinin sevilen ismi Sibel Tüzün, bir Sezen Aksu şarkısı olan ‘Le Le Le’ adlı yeni sIngle çalışmasını dinleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Ünlü sanatçıyla, yeni single’ının yanında son derece iddialı ve seksi pozlarını Hafta Sonu’na konuştu...
9.11.2014 Magazin
‘Sevgilimin kollarındayken seksiyim’
‘Sevgilimin kollarındayken seksiyim’ Türk pop müziğinin sevilen ismi Sibel Tüzün, Haftasonu dergisinin konuğu oldu...
4.11.2014 Magazin
Ailecek kahve keyfi
Ailecek kahve keyfi Uzun bir süredir gözlerden uzak olan Sibel Tüzün, önceki gün sevgilisi Ender Balcı ve bir yaşındaki oğulları Çınar’la Arnavutköy’de görüldü...
17.07.2014 Magazin
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltme kararı Resmi Gazete'de
Birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltme kararı Resmi Gazete'de İçişleri Bakanlığı kararı ile 80 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
7.01.2020 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Yanık ünitesinde 250 hasta şifa buldu
Yanık ünitesinde 250 hasta şifa buldu Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi bünyesinde 5 yıl önce kurulan yanık ünitesinde, bugüne kadar tedavi gören 250 hasta şifa buldu.
19.07.2019 Sağlık
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu!
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! CHP'nin, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesi YSK'ye sunuldu. CHP'de listede olmadığı açıklanan Ali Şeker yeniden milletvekili aday listesine girdi.
21.05.2018 Siyaset
Darbeyi yöneten Kemal Batmaz'ın çelişkili ifadeleri
Darbeyi yöneten Kemal Batmaz'ın çelişkili ifadeleri FETÖ'nün darbe girişimini Akıncı Üssü'ndeki 143. Filo'da Adil Öksüz ile yönettiği belirlenen tutuklu Kemal Batmaz, 21 Temmuz, 18 ve 25 Ekim'de alınan 3 ayrı ifadesinde çelişkili bilgiler verdi
29.09.2021 Gündem
TFF'de kurullar yeniden oluşturuldu
TFF'de kurullar yeniden oluşturuldu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bünyesindeki kurulların yeniden oluşturulduğunu açıkladı.
23.09.2021 Futbol
Saadet Partisi aday listesini açıkladı
Saadet Partisi aday listesini açıkladı Saadet Partisi 1 Kasım Genel Seçimlerine tek başına girme kararı aldı.
29.09.2021 Gündem
Erdenay açıkladı! Ligin adı değişiyor
Erdenay açıkladı! Ligin adı değişiyor Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, gelecek sezondan itibaren Türkiye Basketbol Ligi'nin (TBL) adının sponsorları ile birlikte "Süper Lig" olacağını söyledi.
23.06.2015 Basketbol
HSYK'dan bomba kararname!
HSYK'dan bomba kararname! Şike savcısı Mehmet Berk Balıkesir’e, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ifadeye çağıran Savcı Sarıkaya ise Erzurum’a gönderildi...
29.09.2021 Gündem
‘Mağdur değil galibiz’
‘Mağdur değil galibiz’ 12 Eylül 1980 darbesinde cezaevlerindeki bir grup tutuklu, ‘Biz mağdur değil, galibiz’ dedi
29.09.2021 Gündem
İşte şike iddianamesinde istenilen rekor cezalar
İşte şike iddianamesinde istenilen rekor cezalar Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmada hazırlanan iddianamede İstanbul 16...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ender Balcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ender balcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.