Sigaraya zam geldi mi? Sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigara fiyatları değişti mi? İşte güncel sigara fiyatları!
Sigaraya zam geldi mi? Sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigara fiyatları değişti mi? İşte güncel sigara fiyatları! Sigara zammı sosyal medyada gündem oldu! Sigaraya yeni bir zam geleceği iddiaları üzerine yeni fiyat listeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar’ın sigara ve alkollü ürünlere yeni zam beklendiğini duyurmasıyla sigaraya gelecek zammın ne kadar olacağı merak ediliyor. Peki, Sigaraya zam geldi mi? Sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigara fiyatları değişti mi? İşte güncel sigara fiyatları!
14.08.2022 Ekonomi
En ucuz sigara ne kadar olacak? Sigara fiyatları ne kadar? Sigara zammı ne zaman?
En ucuz sigara ne kadar olacak? Sigara fiyatları ne kadar? Sigara zammı ne zaman? Sigara zammı gündemden düşmüyor. Yüksek enflasyon nedeniyle sigaraya zam geleceği, en ucuz sigaranın 40 lira olacağı iddiaları pek çok kişinin gündeminde olmayı sürdürüyor. Yıl boyunca 3 kez zamlanan tütün ve tütün ürünlerine yapılan son zamla birlikte 8 TL’ye varan artış yapıldı. Alkol ve sigarada ÖTV tutarında her altı ayda bir ÜFE kadar artış uygulandığı için Temmuz ayında sigara zammının geleceği konuşuluyor. Peki, En ucuz sigara ne kadar olacak? Sigara fiyatları ne kadar? Sigara zammı ne zaman? İşte Güncel sigara fiyatları tam liste!
18.05.2022 Ekonomi
Güncel sigara fiyatları! Sigara zammı sonrası en ucuz sigara hangisi oldu? Sigara fiyatları 2021 güncel liste!
Güncel sigara fiyatları! Sigara zammı sonrası en ucuz sigara hangisi oldu? Sigara fiyatları 2021 güncel liste! Güncel sigara fiyatları sorgulaması başladı. Vatandaşlar arama motorlarına yönelerek sigara zammı sonrası “En ucuz sigara hangisi oldu?” sorusuna yanıt arama başladı. Yeni yayınlanan fiyat listelerine göre bazı sigaraların fiyatlarında değişiklik yaşandı. Philip Morris grubunda olan sigaralar özellikle zamdan etkilendi. Peki, Marlboro, Parliament, Winston, Camel, Kent ne kadar? İşte güncel sigara fiyatları…
4.10.2021 Gündem