En Hamarat Benim neden yok, bitti mi? Kadir Ezildi En Hamarat Benim yayın saati mi değişti? Yayın akışı…
En Hamarat Benim neden yok, bitti mi? Kadir Ezildi En Hamarat Benim yayın saati mi değişti? Yayın akışı… Gündüz kuşağının sevilen TV programlarından En Hamarat Benim hafta içi her gün izleyiciyle buluşuyor. Kadir Ezildi’nin sunuculuğunu üstlendiği yarışmada adaylar yemekleriyle yarışıyor. Yayın saatinde programı görmeyenler “En Hamarat Benim neden yok, bitti mi?” sorularına yanıt arıyor.
28.03.2023 Televizyon
En Hamarat Benim haftanın birincisi kim oldu, bu hafta kim kazandı? 6 Mayıs En Hamarat Benim kazananı…
En Hamarat Benim haftanın birincisi kim oldu, bu hafta kim kazandı? 6 Mayıs En Hamarat Benim kazananı… En Hamarat Benim’de Cuma finali heyecanı var. Kadir Ezildi'nin sunumuyla hafta içi her gün yayınlanan En Hamarat Benim'de bu hafta hangi yarışmacının birinci olduğu ve ödülü aldığı merak ediliyor. Peki, En Hamarat Benim’de haftanın birincisi kim oldu, kim kazandı? En Hamarat Benim 6 Mayıs kazananı ve elenen ismi…
6.05.2022 Televizyon
Kadir Ezildi kimdir? En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi nereli, kaç yaşında?
Kadir Ezildi kimdir? En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi nereli, kaç yaşında? Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunuculuğunu üstlendiği yepyeni program “En Hamarat Benim”, hafta içi her gün FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki, Kadir Ezildi kimdir? En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi nereli, kaç yaşında?
16.08.2021 Gündem
En Hamarat Benim formatı nedir, nasıl başvuru yapılır? En Hamarat Benim programı ve sunucusu!
En Hamarat Benim formatı nedir, nasıl başvuru yapılır? En Hamarat Benim programı ve sunucusu! En Hamarat Benim yarışma programı Fox TV’de başlıyor. Talya Prodüksiyon'un yapımı üstlendiği En Hamarat Benim'in yönetmen koltuğunda Mehmet Şengün otururken, programın sunuculuğunu Kadir Ezidi üstleniyor. Peki, En Hamarat Benim formatı nedir, büyük ödül ne?
16.08.2021 Gündem