Emrah Bayraktar

Emrah Bayraktar

Son dakika emrah bayraktar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emrah bayraktar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emrah bayraktar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emrah Bayraktar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emrah bayraktar gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 emrah bayraktar haberi bulunmuştur. Tüm emrah bayraktar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanaspor'da Emrah Bayraktar dönemi sona erdi
Adanaspor'da Emrah Bayraktar dönemi sona erdi Adanaspor, teknik direktör Emrah Bayraktar ile yollarını ayırdığını açıkladı.
15.03.2021 TFF 1.Lig
Galatasaray'dan teklif! "Göndereceğiniz tüm isimler..."
Galatasaray'dan teklif! "Göndereceğiniz tüm isimler..." Roma'dan kadrosunda düşünmediği isimleri bildirmesini isteyen Galatasaray, ihtiyaç duyduğu bölgelere göre kiralama formülünü devreye sokacak.
5.07.2018 Galatasaray
Emrah Bayraktar'la yollar ayrıldı
Emrah Bayraktar'la yollar ayrıldı Dursun Özbek zamanında Galatasaray alt yapı sorumlusu olarak göreve başlayan Emrah Bayraktar ile yollar ayrıldı.
4.07.2018 Galatasaray
Efsane Florya'ya geri döndü!
Efsane Florya'ya geri döndü! Fatih Terim'in takımın başına gelmesiyle Florya'daki değişim çok hızlı başladı. Terim, Galatasaray alt yapısında efsaneleşen isim Ali Yavaş'ı yeniden alt yapının başına getirdi. Yavaş ile birlikte Ahmet Keskinkılıç, Nedim Yiğit, Recep Yazıcı ve Halim Fıçıcı'nın da Florya'ya dönmesi bekleniyor.
28.12.2017 Galatasaray
Terim sonrası ilk imza!
Terim sonrası ilk imza! Galatasaray'da ilk imza geldi. Sarı-Kırmızılı takım U21 takımında attığı 13 golle en golcü futbolcu konumunda olan Kıbrıslı oyuncu Ahmet Sivri ile profesyonel sözleşme imzaladı.
25.12.2017 Galatasaray
Fatih Terim'den 2 yıldıza hazır ol talimatı!
Fatih Terim'den 2 yıldıza hazır ol talimatı! Göreve gelir gelmez kolları sıvayan Terim, milli takımda birlikte çalıştığı iki öğrencisi Serdar Aziz ile Ahmet Çalık’a “Hazır ol” talimatı verdi. Fatih Hoca, Hakan Balta ile de konuşup, kendisinden ikinci yarı faydalanacağını söyledi.
23.12.2017 Galatasaray
G.Saray, Emrah Bayraktar yönetiminde çalıştı
G.Saray, Emrah Bayraktar yönetiminde çalıştı Süper Lig'in 16. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilen Galatasaray, Göztepe ile 24 Aralık Pazar günü yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
19.12.2017 Galatasaray
Özbek: "Florya'da değişen hiçbir şey yok"
Özbek: "Florya'da değişen hiçbir şey yok" Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GSYİAD) Levent'te bulunan merkezinde düzenlenen yeni yıl resepsiyonuna katıldı.
19.12.2017 Galatasaray
Tudor, Galatasaraylı futbolcularla vedalaştı
Tudor, Galatasaraylı futbolcularla vedalaştı Galatasaray ile yolları ayrılan teknik direktör Igor Tudor, Sarı-kırmızılı futbolcularla vedalaştı.
19.12.2017 Galatasaray
G.Saray'da Hamza Hamzaoğlu bombası!
G.Saray'da Hamza Hamzaoğlu bombası! Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i arayarak "Göreve hazırım" dediği kaydedildi.
19.12.2017 Futbol
Dursun Özbek: Siz beni mi tehdit ediyorsunuz?
Dursun Özbek: Siz beni mi tehdit ediyorsunuz? Igor Tudor’u gönderen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Fatih Terim’i getireceğim” deyince “İstemiyoruz, istifa ederiz, yönetimin düşer” diyen isimlerin restine restle karşılık verdi ve erken seçim kararı aldı... Seçim 20 Ocak’ta!.. Göztepe maçında Aslan'ı UEFA Pro Lisansı olan altyapı hocası Emrah Bayraktar yönetecek
19.12.2017 Galatasaray
Tudor gitti seçim geldi
Tudor gitti seçim geldi Göztepe maçında Galatasaray'ın başında sahaya altyapı koordinatörü Emrah Bayraktar çıkacak.
18.12.2017 Galatasaray
G.Saray Tudor'a ne kadar ödeyecek?
G.Saray Tudor'a ne kadar ödeyecek? Galatasaray, Teknik Direktör Igor Tudor'un görevine son verildiğini KAP'a bildirdi. Galatasaray Karabükspor'un başındayken 150 bin Euro fesih bedeli ödediği Igor Tudor'a sözleşmesindeki madde gereği 400 bin Euro ödeyecek.
18.12.2017 Galatasaray
Flaş karar! Tudor'a destek geliyor
Flaş karar! Tudor'a destek geliyor Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'a yeni destek yolda. Spotif Direktör Cenk Ergün, Altyapı Koordinatörü Emrah Bayraktar'ın analiz ve strateji belirleme konusunda Tudor'a yardımcı olmasını istedi.
21.11.2017 Galatasaray
"U17 Milli takımında toplam 7 oyuncumuz var"
"U17 Milli takımında toplam 7 oyuncumuz var" Galatasaray Futbol Altyapı Koordinatörü Emrah Bayraktar, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.
6.10.2017 Futbol
Beşiktaş'ta deprem! Camiada o olaya büyük tepki...
Beşiktaş'ta deprem! Camiada o olaya büyük tepki... Yaklaşık otuz yıldır Beşiktaş alt yapısında görevler alan ve başta Sergen Yalçın olmak üzere birçok yeteneği kazandıran Ufuk Pak'ın görevine son verilmişti. Ancak, O'nun yerine Fenerbahçe Spor Okulları'nda çalışmış Tuğba Başer'in getirilmesi ortalığı karıştırdı.
21.09.2017 Beşiktaş
Arda Turan: 66 numarayı kimseye vermeyin
Arda Turan: 66 numarayı kimseye vermeyin Galatasaray'a dönüş hazırlığı yapan Arda Turan, Sarı-Kırmızılı yönetimden flaş bir talepte bulundu. Milli yıldız, Sportif Direktör Cenk Ergün'e, ''66 numarayı kimseye vermeyin'' ricasında bulundu.
10.08.2017 Galatasaray
Galatasaray'da ilk transfer imzayı attı!
Galatasaray'da ilk transfer imzayı attı! Galatasaray'da Futbol Akademisi'nde Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu görevine Emrah Bayraktar getirildi.
28.05.2017 Galatasaray
Beşiktaş'ta operasyon
Beşiktaş'ta operasyon Beşiktaş'taki operasyon haberi ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.
24.09.2021 Beşiktaş
Altyapıya veteran seçtiler
Altyapıya veteran seçtiler Altyapıya veteran seçtiler 18 yaşındaki Emre Mor, A Milli Takım’da oynarken Beşiktaş, Almanya’da altyapıya 17-20 yaşındaki futbolcu adayları arasından seçme yaptı.
24.09.2021 Beşiktaş
Sülün skandalı
Sülün skandalı Beşiktaş U21 Takımı’nın hocası Yasin Sülün, Malezya’da katıldıkları turnuvada, üzerine bir yelek giymemek için futbolcularını sahadan çekti. Kartal hükmen MAĞLUP sayılıp diskalifiye edildi
27.05.2016 Beşiktaş
Bu fırsat kaçmazdı
Bu fırsat kaçmazdı Siyah-beyazlılar, Galatasaray’la yolları ayrılan 20 yaşındaki orta saha oyuncusunu, Altyapı Koordinatörü Emrah Bayraktar’ın önerisiyle renklerine bağladı
4.02.2016 Beşiktaş
Kartal'dan 'Keskin' hamle
Kartal'dan 'Keskin' hamle Şenol Güneş’i futbolun patronu olarak belirleyen yönetim, Gökhan Keskin’e A takımla ilgili görev vermedi.
9.09.2015 Beşiktaş
Fikret Orman'a "Yılın Başkanı" ödülü
Fikret Orman'a "Yılın Başkanı" ödülü Okyanus Koleji öğrencilerinin "Yılın Spor Kulübü Başkanı" seçtiği Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ödülünü aldı.
19.11.2014 Beşiktaş
Penaltıyı bilerek atmadı!
Penaltıyı bilerek atmadı! Beşiktaş ile Erciyesspor arasındaki U19 maçında yeşil sahalarda ender görülen bir olay yaşandı.
27.10.2014 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Emrah Bayraktar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emrah bayraktar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.