Emmanuel Mas

Emmanuel Mas

Son dakika Emmanuel Mas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emmanuel Mas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emmanuel Mas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emmanuel Mas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emmanuel mas gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 emmanuel mas haberi bulunmuştur. Tüm emmanuel mas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'dan transfer yasağı açıklaması!
Trabzonspor'dan transfer yasağı açıklaması! Trabzonspor, transfer yasağının 31 Ocak 2019'a kadar kaldırılmayacağını açıkladı.
17.01.2019 Trabzonspor
Trabzonspor'a transfer yasağı geldi!
Trabzonspor'a transfer yasağı geldi! İtalyan Devi Milan, Trabzonspor'un Sosa ve Kucka'nın bonservis bedellerinin ödemediği gerekçesiyle FIFA'ya şikayette bulundu! FIFA da Trabzonspor'a geçici transfer yasağı cezası verdi. Trabzonspor Milan'a yaklaşık 13 milyon TL öderse ceza kalkacak.
4.01.2019 Trabzonspor
Trabzonspor'da skandal! Şok etti...
Trabzonspor'da skandal! Şok etti... Trabzonspor’da devre arasında gönderilen oyuncular Emmanuel Mas ile Theo Bongonda’ya takımdan ayrılırken menajerlik ücreti ödendiği ortaya çıktı.
7.04.2018 Trabzonspor
Sol bek tamam! Anlaşma sağlandı...
Sol bek tamam! Anlaşma sağlandı... İkinci yarı öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Boca Juniors'a transfer olan Emmanuel Mas'ın boşluğunu doldurdu.
10.01.2018 Trabzonspor
Tevez ve Mas imzayı attı
Tevez ve Mas imzayı attı Carlos Tevez ile Trabzonspor’dan ayrılan Emmanuel Mas, Boca Juniors ile sözleşme imzaladı. İkili birlikte kameraların karşısına geçti.
10.01.2018 Futbol
Trabzonspor'a CAS'tan müjde
Trabzonspor'a CAS'tan müjde Emmanuel Mas’ın bonservis bedelinin bir taksidini San Lorenzo’ya ödemediği belirtilen Trabzonspor, Arjantinli futbolcuyu Boca Juniors’a satarak kaynak yarattı, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nde yaşayacağı sorunlara şimdiden set çekti.
6.01.2018 Trabzonspor
Trabzonspor transferi KAP'a bildirdi!
Trabzonspor transferi KAP'a bildirdi! Trabzonspor, Emmanuel Mas'ın 2.3 milyon euro karşılığında Boca Juniors'a satıldığını borsaya bildirdi.
4.01.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da transfer operasyonu başlıyor
Trabzonspor'da transfer operasyonu başlıyor Başkan Muharrem Usta ve Rıza Çalımbay arasında yapılan transfer zirvesinde 3 takviye kararı çıkmıştı. Bunun üzerine transfer operasyonunu resmen başlatan Bordo-Mavililer, Moledo ve Sakıb’da sona geldi. Fırtına, ileri uç için ise aceleci davranmıyor.
3.01.2018 Trabzonspor
Aziz için Aslan da devrede
Aziz için Aslan da devrede F.Bahçe ile Trabzonspor'un ilgilendiği Bursasporlu sol beke G.Saray da talip oldu.
29.12.2017 Galatasaray
Trabzonspor'da 3 oyuncuyla sözleşme imzalanacak
Trabzonspor'da 3 oyuncuyla sözleşme imzalanacak Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Uğur Demirok, Joao Pereira ve Dame N'Doye ile mukavele imzalanacağını duyururken Emmanuel Mas'ın takımdan ayrılmak istediğini açıkladı
21.12.2017 Trabzonspor
Muharrem Usta'dan Fatih Terim açıklaması!
Muharrem Usta'dan Fatih Terim açıklaması! Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, TRTSPOR'da yayınlanan Ersin Düzen'in sunduğu Stadyum Özel programına konuk oldu. Devre arası transfer dönemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Muharrem Usta, Galatasaray'da teknik direktörlük görevi için adı gündemde olan Fatih Terim ile ilgili de "Fatih Hoca'nın gelmesiyle lig biraz daha renklenecek" dedi.
20.12.2017 Trabzonspor
Trabzonspor'dan farklı prova
Trabzonspor'dan farklı prova Trabzonspor, Antalya kampının son gününde, Irak 1. Lig takımlarından Naft Missan ile oynadığı hazırlık maçını 4-0 kazandı.
12.11.2017 Trabzonspor
Trabzonspor'da N'Doye da sakatlandı!
Trabzonspor'da N'Doye da sakatlandı! Trabzonspor, Süper Lig’in 10. haftasında 29 Ekim Pazar günü sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına devam etti. Sakat Burak Yılmaz, cezalı Rodallega'nın ardından, takımdaki tek forvet Dame N'Doye da, sakatlığı sebebiyle bugünkü antrenmanda yer almadı.
27.10.2017 Galatasaray
Fenerbahçe'nin forvet savaşı!
Fenerbahçe'nin forvet savaşı! Sarı-Lacivertliler, 27 yaşındaki forvet için 1 aydır girişimlerini sürdürüyordu. Ancak teklif için Portekiz devi Benfica erken davrandı. İspanyol ekibi Valencia da devreye girdi, Blandi savaşı başladı!
25.08.2017 Fenerbahçe
Trabzonsporlu futbolcular, düğünde bir araya geldi
Trabzonsporlu futbolcular, düğünde bir araya geldi Trabzonspor'dan sezon başında Gençlerbirliği'ne transfer olan Zeki Yavru, Sena Mercimek ile evlenirken, bordo-mavili oyuncular eski takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı.
15.08.2017 Trabzonspor
Başkandan transfer müjdesi
Başkandan transfer müjdesi Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'da sürdüren Trabzonspor'da, hazırlık maçlarında oynanan futbol ve alınan sonuçlar takımdaki eksiklikleri hissettirirken, Kulüp Başkanı Muharrem Usta da transfer mesajı verdi.
23.07.2017 Trabzonspor
Trabzonsporlu Mas'a Ajax kancası!
Trabzonsporlu Mas'a Ajax kancası! Hollanda devi Ajax, Trabzonspor'un devre arasında renklerine bağladığı Emmanuel Mas için 5 milyon dolarlık teklif yaptı. Hollandalı yetkililerin bu hafta içerisinde Fırtına’nın yönetimiyle masaya oturacağı öğrenildi
21.06.2017 Trabzonspor
"Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'un önemli parçalarından biri"
"Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'un önemli parçalarından biri" Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Türk futbolunun Yusuf Yazıcı gibi önemli bir oyuncuyu kazandığını, bu futbolcu üzerindeki transfer söylemlerinin bir kenara bırakılması gerektiğini söyledi.
13.06.2017 Trabzonspor
Trabzonspor değer kaybetti
Trabzonspor değer kaybetti TRABZONSPOR'da 2016-17 sezonunu tamamlayan takım kadrosunun değeri 54 milyon 50 bin Euro'dan, 48 milyon 550 bin Euro'ya geriledi.
10.06.2017 Trabzonspor
Trabzonspor Luis Ibanez'i unuttu!
Trabzonspor Luis Ibanez'i unuttu! Bordo-mavili takıma sezon başında Kızılyıldız'dan transfer edilen Ibanez, 30 haftası geride kalan ligde 25 maçta forma giyemedi
10.05.2017 Trabzonspor
Eksik çok taviz yok
Eksik çok taviz yok Trabzonspor hocası Ersun Yanal, sakat ve cezalı oyuncuları fazla dert etmiyor. Eksiklere rağmen Rize deplasmanında ikinci yarıdaki hücum sistemini değiştirmeyi düşünmeyen Yanal, göreve hazırladığı oyuncuların ise idman performansından oldukça memnun.
31.03.2017 Trabzonspor
Büyük şok! Kadro dışı bırakıldı
Büyük şok! Kadro dışı bırakıldı Arjantin Milli Takımı'nda Trabzonsporlu Mas kadro dışında kaldı
28.03.2017 Trabzonspor
Trabzonspor'da hasar büyük!
Trabzonspor'da hasar büyük! Rizespor maçı öncesi 3 oyuncusu cezalı olan Trabzonspor’da Mas ve Onazi’den gelen haberler moralleri alt üst etti.
26.03.2017 Trabzonspor
Mass, Türkiye'ye övgüler yağdırdı
Mass, Türkiye'ye övgüler yağdırdı Arjantin Milli Takımına davet edilen Emmanuel Mas, ülkesinde bulunan Fox Sports TV'ye özel açıklamalarda bulundu.
24.03.2017 Trabzonspor
Arjantin'i Messi sırtladı
Arjantin'i Messi sırtladı 2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Arjantin, Şili'yi Messi'nin attığı golle 1-0 mağlup ederek bir üst tura çıkma adına önemli bir avantaj elde etti
24.03.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Emmanuel Mas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emmanuel mas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.