Türkiye Bankalar Birliği'nden emekli promosyonları ile ilgili açıklama
Türkiye Bankalar Birliği'nden emekli promosyonları ile ilgili açıklama Emekliye promosyon ne zaman verilecek? aylardır emeklilerin gündeminde yer alıyordu. Bankalar ve SGK'nın aynı masaya oturacağı konuşulurken, Türkiye Bankalar Birliği (TBB), emeklilere promosyon ödemesi görüşmesiyle ilgili iddialara açıklık getirdi. TBB, herhangi bir çalışma veya görüşmesi yapılmadığını belirtti.
14.02.2020 Emekli
SGK duyurdu! Milyonların gözü orada, 2 bin 500 liraya kadar çıktı...
SGK duyurdu! Milyonların gözü orada, 2 bin 500 liraya kadar çıktı... Milyonlarca emekli bekliyor. SGK bu ay içinde 13 milyon emekli için önemli adım attı ve Bankalar Birliği ile promosyon için masaya oturacağını duyurdu. Emekliler, banka promosyonu görüşmelerinde masada olmak istiyor.7 emekli derneğinden oluşan Türkiye Emekliler Platformu, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Türkiye Bankalar Birliği arasında bu ay yapılacak banka promosyonu görüşmelerinin tarafı olmak istediğini açıkladı. Bankalar da yarışa girdi. Promosyon teklifleri 2 bin 500 liraya kadar çıktı. Peki, 2020 Emekli promosyonu ne zaman verilecek? Emekliye promosyon 2020 oranları belli oldu mu? 2020 banka promosyonu ne kadar oldu? Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek?
14.02.2020 Emekli
SGK resmen duyurdu! Emekliye 4 bin 100 lira ek ödeme!...
SGK resmen duyurdu! Emekliye 4 bin 100 lira ek ödeme!... Milyonlarca kişi bekliyordu. SGK resmen duyurdu. Bu ay pazarlık masası kurulacak. Böylece 2020 yılında emeklilere 3 farklı ek ödemenin yolu açılacak. Bunlardan ilki promosyon. Promosyon Mart 2017’den itibaren emeklilere ödenmeye başlamıştı. SGK, Bankalar Birliği ile masaya oturacak ve yeni promosyonun miktarı belirlenecek. Bankalar da kesenin ağzını açtı. 2 bin 100 liraya kadar promosyon öneren var. Bu yıl içinde iki bayram ikramiyesi de emeklilerin hesabına yatacak. Emekliye promosyon ne zaman verilecek? Emekliye promosyon veren bankalar hangileri?
7.02.2020 Emekli