Emekliye İyi Haber

Emekliye İyi Haber

Son dakika emekliye iyi haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekliye iyi haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekliye iyi haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekliye İyi Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekliye iyi haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 emekliye iyi haber haberi bulunmuştur. Tüm emekliye iyi haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emeklilik fırsatı! Flaş detay, o şart aranmıyor
Emeklilik fırsatı! Flaş detay, o şart aranmıyor Çalışma hayatına başlayanlar ne zaman emekli olacaklarını merak ediyor. Bir süre çalıştıktan sonra pek çok kişi erken emekli olmanın yollarını araştırmaya başlıyor. Bazı durumlarda erken emekli olmak mümkün. Yaş şartına bakılmaksızın erken emeklilik hakkı engelli vatandaşlara tanınıyor. Doğuştan engelli olup SSK’lı, Bağkur’lu ya da memur olarak çalışmaya başlayan veya işe girdikten sonra engellilik durumu oluşan, her engelli bu hakka sahip. Buna da ‘malulen emeklilik’ deniyor. Engelliler, belirli koşulları yerine getirmeleri halinde yaşa bakılmaksızın erken emekli olabiliyorlar. Engellilerin emeklilik koşulları, hangi statüde çalıştıklarına ve ilk defa çalışmaya başladıkları tarihe göre değişiyor. İşte detaylar...
13.07.2021 Emekli
Paralar banka hesaplarına yatırılmaya başladı! 4 gün içinde...
Paralar banka hesaplarına yatırılmaya başladı! 4 gün içinde... Milyonlar bekliyordu. Ödemeler başladı. Paralar bugünden itibaren banka hesaplarına yatırılmaya başlıyor. Emekli, dul, yetim... Hepsi alacak. Bayram ikramiyesine bu yıl zam yapılmıştı. Emekli vatandaşlar 1.100 lira, dul ve yetim aylığı alanlara ise aldıkları hisse oranına göre ödeme yapılacak.
13.07.2021 Ekonomi
Paralar yarın hesaplara yatırılıyor! 1.100 TL ödenecek
Paralar yarın hesaplara yatırılıyor! 1.100 TL ödenecek Milyonlar bekliyordu. Yarından itibaren banka hesaplarına yatırılmaya başlıyor. Ödeme tarihleri netleşti. kimin parası ne zaman banka hesabında olacak belli oldu. 1.100 lira ödeme alacak olan emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar yarından itibaren paralarını çekebilecekler.
12.07.2021 Ekonomi
Emeklilere 2 bin 200 lira ödenecek! Zam yapıldı
Emeklilere 2 bin 200 lira ödenecek! Zam yapıldı Milyonlarca emekli merakla bekliyordu. Sayılı günler kaldı. Ödeme miktarı netleşti. Sadece emekliler değil, dul ve yetim aylığı alanlar da zamlı ödemelerden faydalanacak. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak. Toplamda 2 bin 200 lira ödeme yapılacak. Emeklilerin bayram ikramiyelerine ilk kez zam yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikramiyelere enflasyon oranında zam yapılacağını açıklamasının ardından, emekliler ellerine ne kadar para geçeceğini araştırmaya başladı. Enflasyon oranına göre zam yapılması durumunda 85 liralık bir artış söz konusu olacaktı. Erdoğan yaptığı açıklamada bu miktarın 100 TL olarak, emeklilerin bayram ikramiyelerine yansıyacağını açıkladı. Böylece Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi emeklilerin cebine 2200 lira bayram ikramiyesi girecek. Yeni emekliler de bayram ikramiyesinden yararlanacak. Ölüm aylığı alanlar ise 275 lira ime 825 lira arasında ikramiye alacak.
28.04.2021 Emekli
Emeklilere zam müjdesi! 1162 lira...
Emeklilere zam müjdesi! 1162 lira... Milyonlarca emekli merakla bekliyordu zam, iyileştirme ve erken ödeme müjdesi geldi. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. 13 milyon emekliyi çok yakından ilgilendiren kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Bayram ikramiyesinin yatırılacağı tarih belli oldu. Emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaşların yararlandığı bayram ikramiyesinde bu yıl bir ilk yaşanacak. İkramiyeler enflasyon oranında zamlı ödenecek. Üstelik emekliler bu yıl ikramiyeleri bayramdan 1 hafta, önce alacak. Eğer son açıklanan yüzde 16.19 yıllık enflasyon baz alınırsa ikramiye 162 lira artışla 1.162 liraya yükselecek.
12.04.2021 Emekli
Erken emeklilik fırsatı! SGK’lı, Bağ-Kur’lu, memur...
Erken emeklilik fırsatı! SGK’lı, Bağ-Kur’lu, memur... Yüz binlerce kişi için güzel haber. 6 yıl erken emekli olma imkanı sunuluyor. SGK’lı, Bağ-Kur’lu, memur fark etmiyor. Hepsi yararlanabiliyor. Erken emeklilik fırsatından yararlanmak için başvuru yapılması gerekiyor. Çalışmaya başlayan birçok kişi belirli bir süre çalıştıktan sonra ne zaman emekli olacağını merak ediyor. Erken yaşta emekli olmak isteyenler için ise bazı imkanlar bulunuyor. 6 yıla kadar erken emekli olunabiliyor. Bu haktan yararlanabilmek için ise 3 kriterin sağlanmış olması gerekiyor. İş hayatında kadınların daha fazla yer almasını sağlamak için bazı kolaylıklar sağlanıyor. Özellikle anne olan kadınlar için sunulan en önemli fırsatlardan biri erken emeklilik imkanı. Bu haktan evlat edinen kadınlar da yararlanabiliyor. Kadınlara 6 yıl erken emekli olma fırsatı tanınıyor.
21.02.2021 Ekonomi
Emeklilere indirim, belli oldu! 225 lira ve...
Emeklilere indirim, belli oldu! 225 lira ve... Herkes emekli olunca ne kadar maaş alacağını ve hangi haklara sahip olacağını merak ediyor. Milyonlarca emekli içinde yer alan engelliler her yıl belirlenen miktarlarda vergi indirimi alarak gelirlerini artırırken bir yandan da erken emeklilik fırsatı yakalıyor. Vergi indirimleri bu sene 225 liraya kadar çıkıyor. Emekliler aynı zamanda emlak vergisi de ödemiyorlar. İşte engelli emeklilere yapılan indirimler...
6.02.2021 Emekli
Emekliye zam müjdesi! 2 bin 374 lira...
Emekliye zam müjdesi! 2 bin 374 lira... Milyonlarca emekliye iyi haber! Emekli zammı ile ilgili yeni gelişme. Tüm emeklilerin gözü kulağı bu haberdeydi. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Emeklilere yapılacak ocak zammı, beklenti anketine göre yüzde 6.35 olacak. Böylece SSK emeklisinin en düşük maaşı 2 bin 374 liraya yükselmiş olacak. En düşük Bağ-Kur emekli maaşı ise bin 993 lira olacak. Peki, yeni yılda emekli maaşlarına yapılacak olan ocak zammı ile birlikte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin gelirlerinde ne kadar artış olacak? İşte emeklilerin ocak zammı ile ilgili tüm detaylar...
16.11.2020 Emekli
Bunu yapan yüksek maaş alıyor
Bunu yapan yüksek maaş alıyor Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Çalışma hayatındaki herkes emekli olduğunda yüksek maaş almak ister. Bunun için yapılması gerekenler var. İşte yüksek emekli maaşı alabilmenin yolu...
11.11.2020 Çalışan Hakları
Emekliye iyi haber! 2 bin 955 lira olacak
Emekliye iyi haber! 2 bin 955 lira olacak Milyonlarca emeklinin gözü kulağı bu haberde. Herkse 2021 ocak zammı ile maaşının ne kadar artacağımı merak ediyor. Tüm maaşlar yükselecek. Peki 2021 en düşük emekli ve memur maaşı ne kadar olacak? Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Memurların ve emeklilerin yüzde 3’lük ocak zammı, enflasyon farkıyla yüzde 5’i bulabilecek. En düşük aylık memurda 3 bin 905, emeklide 2 bin 955 lira olacak.
2.11.2020 Ekonomi
Maaşınızı yükseltebilirsiniz! Yapmanız gereken...
Maaşınızı yükseltebilirsiniz! Yapmanız gereken... Çalışma hayatındaki herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Maaşlarınızı yükseltebilirsiniz. Bunu yapanın alacağı aylık yükseliyor. İş yaşamına başlayan herkes emeklilik hayali kuruyor. Emeklilik zamanı yaklaşınca da 'ne kadar emekli maaşı alırım' diye araştırmalar başlıyor. Emekli maaşını yükseltmek mümkün. Emekli maaşını etkileyen birinci etken kaç yıl çalışarak emekliliğe hak kazandığınızdır. Yani 15 yıl çalışarak yaşlılık aylığı mı alacaksınız yoksa 20 yıl ve üzeri çalışarak emekli mi olacaksınız. Alınacak emekli maaşını etkileyen diğer bir etken ise çalışırken ödenen prim miktarı. Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) ödenen prim ne kadar yüksek olursa emeklilikte alınan maaş da o kadar yüksek olur. Emekli maaşını yükseltmek için yapmanız gerekenler ise haberimizde....
7.10.2020 Ekonomi
Emekliye iyi haber! Yeni emekliler de yararlanacak
Emekliye iyi haber! Yeni emekliler de yararlanacak Bu yıl biner lira bayram ikramiyesinin ilkinin 27-31 Mayıs'ta, ikincisinin de 5-9 Ağustos'ta ödenmesi bekleniyor. İkramiyeden yeni emekliler de yararlanabilecek.
3.03.2019 Emekli
TOKİ'den emekliye iyi haber
TOKİ'den emekliye iyi haber Emekli vatandaşlar 'Emekli kimlik kartı' ile TOKİ'ye başvurup ev sahibi olma şansını yakalayabilecek.
13.08.2015 Arşiv
Emekliye iyi haber!
Emekliye iyi haber! SSK Başkanı Fatih Acar zam müjdesi verdi
13.11.2012 Ekonomi
Emekliye iyi haber
Emekliye iyi haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, emekli aylıkları ile ilgili intibak çalışmasının 2,5 milyon kişiyi ilgilendirdiğini, ilk hesaplamalara göre, bunların yüzde 72’sinin düzenlemeden artı olarak yararlanacağını bildirdi...
17.11.2011 Ekonomi
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş Gaziantep'ten Mardin'e tayinle gelen Anış ailesi, alt komşuları TIR şoförü Ahmet T. tarafından gürültü yaptıkları gerekçesiyle tehdit edildiklerini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Hakkında verilen uzaklaştırma kararı, aynı apartmanda oturduklarından kaldırılırken, Ahmet T.'nin, ailenin elektrik ve su sayacını sökme anları güvenlik kamerasına yansıdı. Fatma Anış, "Bizi evden çıkarmaya yönelik her türlü eyleme başvuruyor. 4 kez elektrik kablolarımızı kesti, 2 kez de sayaçlarımızı söktü. Eşimin aracının tekerleklerini patlattı" dedi.
1.02.2024 Gündem
Çocuğunu yanlışlıkla öldürüp intihar etti! Kan donduran olay
Çocuğunu yanlışlıkla öldürüp intihar etti! Kan donduran olay Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşayan ve bir süre önce eşinden boşanan oto aksesuarcı Göksel Dağlıoğlu, dün sabah saatlerinde birlikte yaşadığı oğlu Emir Dağlıoğlu ile Ayaş ilçesine bağlı Evci köyüne gitti.
24.09.2023 Yaşam
Arabasını ucuza tamir ettirmek isterken kabusu yaşadı!
Arabasını ucuza tamir ettirmek isterken kabusu yaşadı! Ankara’da kimliği belirsiz kişilerce hasara uğratılan aracını ucuza tamir ettirmek isteyen berber, kendisini tamirci olarak tanıtan müşterisine teslim ettiği otomobilinden günlerdir haber alamadığını ve dolandırıldığını ileri sürdü.
19.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Emekliye İyi Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekliye iyi haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.