Emekli zammı ile ilgili flaş gelişme! 382 lira ve...
Emekli zammı ile ilgili flaş gelişme! 382 lira ve... Milyonlarca emekli bekliyordu. Emekli zammı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Emekliler için harekete geçten TÜED'den yeni talebi gündeme getirdi. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emeklilere verilen ek ödeme maaşın yüzde 4’ü yerine, 8-10’u olsun’ talebinde bulundu. TÜED’in bu talebi hayata geçerse, emeklilerin maaş gelirlerinde 382 liraya varan artış yaşanacak.
9.10.2020 Emekli
Milyonlarca kişi bekliyordu! Tarih belli oldu
Milyonlarca kişi bekliyordu! Tarih belli oldu Memurlar ve emekliler bekliyordu ve tarih açıklandı. Türkiye'de milyonlarca emeklinin maaşına, promosyon, ikramiye, ek ödeme gibi uygulamalarla ilave destekler veriliyor. Hem memur sendikaları hem de Türkiye Emekliler Derneği, memurlara verilen aile yardımının memur emeklilerine de ödenmesini istiyorlar. Milyonlarca kişi Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) toplantısını bekliyordu. Bakanlık tarihi açıkladı...
4.12.2019 Gündem
Emeklilerden "bayram ikramiyeleri artırılsın" talebi
Emeklilerden "bayram ikramiyeleri artırılsın" talebi Türkiye Emekliler Derneği, Kurban ve Ramazan bayramlarında emeklilere verilen 1000 liralık ikramiyenin yüksek enflasyon karşısında eridiği gerekçesiyle ikramiyelerin en az yüzde 26 oranında artırılmasını istedi. TÜED Genel Başkan Kazım Ergün,"İkramiyelere en az yüzde 26 oranında yapılacak artış, emeklilerimiz için yeni bir bayram müjdesi olacaktır" dedi.
10.05.2019 Emekli
Emeklilere ek zam! Artışı ne kadar olacak?
Emeklilere ek zam! Artışı ne kadar olacak? Emekliye ek zaman için düğmeye basıldı.Ocak'ta emeklilerin maaşlarıyla birlikte ek ödeme tutarları da artarken; yüzde 4-5'lik oranın yükseltilmesi gündemde.Hayata geçerse 485 lira geliri artacak.
25.01.2019 Ekonomi