Emekli Zam Temmuz

Emekli Zam Temmuz

Son dakika emekli zam temmuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli zam temmuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli zam temmuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Zam Temmuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli zam temmuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.161 emekli zam temmuz haberi bulunmuştur. Tüm emekli zam temmuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekliye güzel haber! Çifte ödeme...
Emekliye güzel haber! Çifte ödeme... Milyonlarca emekli için temmuz zam, ağustos ikramiye ayı olacak. Memur emeklisine yüzde 7.7 zam beklenirken, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin gelirinde yüzde 6.7 ile 375 liraya varan artış görünüyor.
12.06.2019 Ekonomi
Emekliye ek zam!
Emekliye ek zam! Milyonlarca emekli gözünü Temmuz zammına çevirdi. Temmuz ayında tüm emeklilerin hem maaşları hem de ek ödemeleri artacak.
2.06.2019 Ekonomi
Emekliye güzel haber! 323 TL zam...
Emekliye güzel haber! 323 TL zam... SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Temmuz zammı için ilk tahmin yüzde 6. Bu orana göre maaşlarda 67 ile 323 lira arasında artış yaşanacak.
22.04.2019 Ekonomi
Emeklilere güzel haber! 269 lira ek ödeme
Emeklilere güzel haber! 269 lira ek ödeme 12 milyon emekli her ay maaşlarıyla birlikte yüzde 4-5 ek ödeme alıyor. Ocak zammıyla ek ödeme tutarları da artarken, oranın yüzde 9 yapılması gündemde. Ek ödemenin yüzde 9 olması durumunda emeklilerin maaşında 269 liraya varan bir artış gerçekleşecek.
22.03.2019 Ekonomi
Milyonlarca emekliye müjde! Temmuzda zamlanacak!
Milyonlarca emekliye müjde! Temmuzda zamlanacak! Milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi. 12,5 milyon emeklinin maaşı temmuzda zamlanacak. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine 6 aylık enflasyon kadar zam yapılacak. Memur emeklileri ise yüzde 5 zam ve enflasyon farkı alacak.
10.03.2019 Ekonomi
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı Memur maaşlarına ve emekli ayılıklarına yapılacak zam oranları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz zammı için tablo değişti. Her yıl 6 ayda bir, memur maaşları enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile güncelleniyor. Ocak 2024'te, %29,78 enflasyon farkına ek olarak %15 toplu sözleşme zammıyla memur maaşları %49,25 artırıldı. Bu güncellemeyle en düşük memur maaşı 32.860 TL'ye yükseldi. Temmuz ayında ise tüm maaşlar yeniden artacak.
18.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli zammında 'asgari ücret' detayı! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensupları bekliyordu, 3 formül belli oldu
Emekli zammında 'asgari ücret' detayı! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensupları bekliyordu, 3 formül belli oldu  Emekli maaşına yapılacak zam miktarı vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz zammı için geri sayım başladı. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi olmak üzere 16 milyon vatandaşın geliri emekli zammı düzenlemesi ile artacak. Ocak ayında 10 bin TL olarak belirlenen en düşük emekli maaşı için 3 formül gündeme geldi.
17.04.2024 Çalışma Hayatı
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını, baştan nasıl konuşulduysa öyle olacağını söyledi.
17.04.2024 Gündem
Emekli maaş zammında tahminler değişti! Refah payı detayı ortaya çıktı
Emekli maaş zammında tahminler değişti! Refah payı detayı ortaya çıktı SSK, Bağ-Kur emekli maaşı zammı, Temmuz 2024'e kadar geçerli olmak üzere yüzde 11,68'lik ek zam ile yüzde 49,25'e yükseltildi. Bu dönemde en düşük emekli maaşı da 10 bin TL oldu. Emekli maaşları 6 aylık enflasyon rakamları sonrası Temmuz ayında yeniden artacak. Milyonarca emekli Temmuz zammına kilitlenmiş durumda. Mart ayı enflasyon rakamının netleşmesiyle birlikte emeklilere zam için son 3 veri kaldı. Peki emeklilere 6 aylık enflasyon verisinin açıklanmasının ardından refah payı verilecek mi? Emekli zammı ile ilgili merak edilen detaylar ortaya çıktı.
7.04.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilere zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan açıklama
Emeklilere zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 31 Mart yerel seçimiyle ilgili sandık güvenliği endişesinin olmadığını söyledi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de güçlü adaylarının olduğunun altını çizen Yılmaz, aday seçiminde çok titiz hareket ettiklerini belirtti. Ekonomik şartların sandığı etkileyebileceğini söyleyen Yılmaz, vatandaşın yönetimden kaynaklanan ve kaynaklanmayan şartları ayırt ederek oy kullanacağına inandığını ifade etti. Emeklilerin zam taleplerine de değinen Cevdet Yılmaz, "Temmuzda yeni bir değerlendirme olacak." dedi.
29.03.2024 Gündem
Emekliler ne kadar zam alacak, kök maaşlar değişiyor mu? İşte yeni emekli zammıyla ilgili tüm tahminler...
Emekliler ne kadar zam alacak, kök maaşlar değişiyor mu? İşte yeni emekli zammıyla ilgili tüm tahminler... Milyonlarca emekli Temmuz ayında yapılacak zammı merak ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa’da emekli maaşlarını Temmuz ayında masaya yatıracaklarını söyledi. Periyodik olarak emekliler Ocak ve Temmuz aylarında enflasyon oranında zam alıyorlar. Emekli maaşlarına yapılacak zam kök maaşları da etkileyecek.
29.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye Temmuz ayında zam var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa mitinginde müjdeyi verdi!
Emekliye Temmuz ayında zam var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa mitinginde müjdeyi verdi! Emekliye Temmuz ayında zam var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa mitinginde müjde geldi. Erdoğan, milyonlarca emeklinin merakla beklediği açıklamayı yaptı. Yılın ilk 6 ayında belli olacak enflasyona göre emekli aylıklarında zam yapmayı planladıklarını açıklayan Erdoğan, " "Önümüzdeki temmuz ayında, yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre, emekli maaşlarına tekrar masaya yatıracağız." dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Emeklilere 6 bin TL ikramiye! Ödeme takvimi belli oldu, detaylar netleşti
Emeklilere 6 bin TL ikramiye! Ödeme takvimi belli oldu, detaylar netleşti Milyonlarca emekliye bayram öncesi ikramiye müjdesi geldi. Tüm emekliler 2024 yılında emekli maaşı Temmuz zammı öncesi 6 bin TL ikramiye ödemesi alacak. Meclis'te yasalaşan kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte milyonlara ikramiye ve zam takvimi açıklandı.
12.03.2024 Ekonomi
Emekli maaşları yeniden artacak! Dikkat çeken oran verildi
Emekli maaşları yeniden artacak! Dikkat çeken oran verildi Emekli maaşlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 49,25 olarak belirlendi. En düşük emekli maaşı 10 bin lira oldu. 6 aylık enflasyon rakamı sonrası emekli maaşları Temmuz ayında yeniden artacak. Şimdiden yüzde 11,53 zam cepte. Bütçe disiplini el verdikçe Türkiye ekonomisi deprem felaketinin etkilerinden sıyrıldıkça emekliye ek zam uygulaması sürecek. Kim ne kadar alacak?
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kütahya mitinginde halka hitap etti. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Yapılan kirli ittifakları takip ediyoruz. Kiminde listeler geç veriliyor, aday isimleri sabahtan akşama değişiyor. Milletimiz Ali Cengiz oyunlarını çok iyi görüyor. Milletimiz ile omuz omuza verip meydanı kirli ittifaklara bırakmayacağız." dedi. Konuşmasında emekli maaşlarına da değinen Erdoğan, "Arzu ettiğimiz düzeye yükseltmek için daha çok çalışacağız. Seyyanen artışların emekli maaşları arasında yol açtığı adaletsizliğin farkındayız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NG Kütahya Seramik 100. Yıl Fabrikaları Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Gündem
Emekli maaş farkları eksik mi yatırıldı? SSK ve Bağ-Kur için zam farkı hesaplama formülü
Emekli maaş farkları eksik mi yatırıldı? SSK ve Bağ-Kur için zam farkı hesaplama formülü Milyonlarca emekli bekliyordu! SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25'e yükselirken, Haziran-Temmuz dönemi için en düşük emekli maaşı da 10 bin TL olarak uygulanacak. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farkları yatırıldı. Birçok emekli ödenen fark miktarının eksik olduğunu savunuyor. 2300 TL eksik olan emekliler bulunuyor. Peki zam farklarında gerçekten eksik ödeme var mı? Emeklilere tekrar ek ödeme yapılacak mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...
15.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekli kök maaş tablosu belli oldu! İşte 4A-4B yatacak tutarlar
Emekli kök maaş tablosu belli oldu! İşte 4A-4B yatacak tutarlar Emekliye son dakika açıklaması geldi. SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25'e yükselirken, Haziran-Temmuz dönemi için en düşük emekli maaşı da 10 bin TL olarak uygulanacak. Ocak ayı emekliye ek zam farkı hesaplara yattı. Şubat ayında emekli maaşları zamlı olarak doğrudan ödenecek. Kim ne kadar alacak? İşte yeni kök maaş tablosu dahil hesaba yatacak tutarlar...
8.02.2024 Çalışma Hayatı
Zamlı kök maaş tablosu belli oldu! İşte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin hesaplarına yatırılacak net tutarlar
Zamlı kök maaş tablosu belli oldu! İşte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin hesaplarına yatırılacak net tutarlar Milyonlarca emekli bekliyordu! SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25'e yükselirken, Haziran-Temmuz dönemi için en düşük emekli maaşı da 10 bin TL olarak uygulanacak. Ocak ayı emekliye ek zam farkı hesaplara yattı. Şubat ayında emekli maaşları zamlı olarak doğrudan ödenecek. Kim ne kadar alacak? İşte yeni kök maaş tablosu dahil hesaba yatacak net tutarlar...
7.02.2024 Çalışma Hayatı
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, dul ve yetim milyonlar bekliyordu! Net tarih ve ödenecek miktar belli oldu
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, dul ve yetim milyonlar bekliyordu! Net tarih ve ödenecek miktar belli oldu Emekli maaşı zammı Temmuz döneminde yüzde 25 olurken, bu dönem yüzde 11,68'lik refah payı ile yüzde 49,25 olarak uygulanacak. Nisan ayında 7.500 TL'ye çıkarılan en düşük emekli maaşı ise 10 bin TL'ye yükseldi. Memur zammı hem asgari ücret hem de emekli maaşı zammı için belirleyici oldu. SSK ve Bağ-Kur emekli kök maaş zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile memur emeklisi ile eşitlenerek yüzde 49,25 olarak belirlendi. 10 bin TL en düşük emekli maaşı ve refah payı kaynaklı maaş farkları hesaplara ayrıca yatacak. Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? Yaklaşık 14 milyon işçi, çiftçi, esnaf emeklisi, dul, yetim, sürekli iş göremezlik geliri alanlara zam farklarının ödeme tarihleri netleşti. İşte detaylar...
4.02.2024 Çalışma Hayatı
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek ödeme! Zam farkları teker teker hesaplara yatırılıyor, e-Devlet'i tıkla, hemen öğren
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek ödeme! Zam farkları teker teker hesaplara yatırılıyor, e-Devlet'i tıkla, hemen öğren Emekli maaşı zammı Temmuz döneminde yüzde 25 olurken, bu dönem yüzde 11,68'lik refah payı ile yüzde 49,25 olarak uygulanacak. Nisan ayında 7.500 TL'ye çıkarılan en düşük emekli maaşı ise 10 bin TL'ye yükseldi. Memur zammı hem asgari ücret hem de emekli maaşı zammı için belirleyici oldu. SSK ve Bağ-Kur emekli kök maaş zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile memur emeklisi ile eşitlenerek yüzde 49,25 olarak belirlendi. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaşı iyileştirmesi ve 10 bin TL en düşük emekli maaşı düzenlemesinden doğan ek zam farkları hesaplara yatırılacak. Yeni emekli maaşı kaç lira oldu? Bunu hesaplamak çok kolay. İşte yapacağınız o işlem...
3.02.2024 Ekonomi
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek ödeme! Zam farkları hesaplara yatıyor! Ödeme tarihi belli oldu
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek ödeme! Zam farkları hesaplara yatıyor! Ödeme tarihi belli oldu SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek ödeme ile ilgili son dakika gelişmesi. Emekli maaşı zammı Temmuz döneminde yüzde 25 olurken, bu dönem yüzde 11,68'lik refah payı ile yüzde 49,25 olarak uygulanacak. Nisan ayında 7.500 TL'ye çıkarılan en düşük emekli maaşı ise 10 bin TL'ye yükseldi. Memur zammı hem asgari ücret hem de emekli maaşı zammı için belirleyici oldu. SSK ve Bağ-Kur emekli kök maaş zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile memur emeklisi ile eşitlenerek yüzde 49,25 olarak belirlendi. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaşı iyileştirmesi ve 10 bin TL en düşük emekli maaşı düzenlemesinden doğan ek zam farkları hesaplara yatırılacak. Bakan Işıkhan duyurdu. Maaş farkı ödemeleri için tarih belli oldu.
3.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye zam + refah payı +ek ödeme! Maaş farkları hesaba yatıyor, tarih verildi
Emekliye zam + refah payı +ek ödeme! Maaş farkları hesaba yatıyor, tarih verildi Emekli maaşı zammı Temmuz döneminde yüzde 25 olurken, bu dönem yüzde 11,68'lik refah payı ile yüzde 49,25 olarak uygulanacak. Nisan ayında 7.500 TL'ye çıkarılan en düşük emekli maaşı ise 10 bin TL'ye yükseldi. Memur zammı hem asgari ücret hem de emekli maaşı zammı için belirleyici oldu. SSK ve Bağ-Kur emekli kök maaş zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile memur emeklisi ile eşitlenerek yüzde 49,25 olarak belirlendi. 10 bin TL en düşük emekli maaşı ve refah payı kaynaklı maaş farkları hesaplara ayrıca yatacak. Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? Düzenleme Meclis'te yasalaştı ve Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girecek. Milyonlarca emekli yüzde 11,68'lik refah payı ile beraber vergi iadesi kapsamında ek ödeme de alacak. SSK, Bağ-Kur maaş farkı ne zaman yatacak? Kim ne kadar alacak? İşte milyonların merak ettiği tarih ve tek tabloda tüm emekli maaşı hesapları...
31.01.2024 Çalışma Hayatı
Ek zam Resmi Gazetede yayımlandı mı 2024, emekliye ek zam Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak?
Ek zam Resmi Gazetede yayımlandı mı 2024, emekliye ek zam Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak? SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına ek zamla birlikte yüzde 49,25 oranında artış yapıldı. Emekli zam farklarının Resmi Gazetede yayınlanıp yayınlanmadığı sorgulanmaya başlandı. Yüzde 5 zam farkına yönelik kanun teklifi, Meclis'te kabul edildi. Emekli maaş farkları, düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından hesaplara yatırılacak. Peki, Emekli farkları Resmi Gazete'de yayımlandı mı?
30.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye zam artı ek ödeme! Maaş farkları hesaba yatıyor, tarih verildi
Emekliye zam artı ek ödeme! Maaş farkları hesaba yatıyor, tarih verildi Emekli maaşı zammı Temmuz döneminde yüzde 25 olurken, bu dönem yüzde 11,68'lik refah payı ile yüzde 49,25 olarak uygulanacak. Nisan ayında 7.500 TL'ye çıkarılan en düşük emekli maaşı ise 10 bin TL'ye yükseldi. Memur zammı hem asgari ücret hem de emekli maaşı zammı için belirleyici oldu. SSK ve Bağ-Kur emekli kök maaş zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile memur emeklisi ile eşitlenerek yüzde 49,25 olarak belirlendi. 10 bin TL en düşük emekli maaşı ve refah payı kaynaklı maaş farkları hesaplara ayrıca yatacak. Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? Düzenleme Meclis'te yasalaştı ve Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girecek. Milyonlarca emekli yüzde 11,68'lik refah payı ile beraber vergi iadesi kapsamında ek ödeme de alacak. SSK, Bağ-Kur maaş farkı ne zaman yatacak? Kim ne kadar alacak? İşte milyonların merak ettiği tarih ve tek tabloda tüm emekli maaşı hesapları...
29.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekli zammında tablo netleşti! Ek ödeme tavanı değişti, işte hesaplara yatırılacak rakamlar
Emekli zammında tablo netleşti! Ek ödeme tavanı değişti, işte hesaplara yatırılacak rakamlar Emekliye ek zam yüzde 5 olarak belirlenirken, SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı 2024 Haziran-Temmuz dönemi için 10 bin TL oldu. Emekli zammı düzenlemeleri bütçe komisyonundan geçti ve Meclis'te yasalaşma süreci başladı. Memur emeklileri ay başında zamsız olarak maaşlarını alırken, SSK emeklileri de yüzde 37,57'lik zam ile maaşlarını almaya başladı. Ek zam ve maaş farkları ne zaman yatacak? Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte kök maaş tablosu dahil kuruşu kuruşuna emekli maaşı zammı hesaplama tabloları...
21.01.2024 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Zam Temmuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli zam temmuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.