Emekli Zam Haberi

Emekli Zam Haberi

Son dakika emekli zam haberi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli zam haberi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli zam haberi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Zam Haberi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli zam haberi gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 emekli zam haberi haberi bulunmuştur. Tüm emekli zam haberi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekliler için flaş gelişme! Yeniden başladı, maaşlarda yüzde 25'e kadar...
Emekliler için flaş gelişme! Yeniden başladı, maaşlarda yüzde 25'e kadar... Emekliler için son dakika gelişmesi. Yeniden başladı. Emekli maaşından en fazla yüzde 25’i kadar yapılabiliyor. Koronavirüs sürecinin ardından icra müdürlükleri hizmet vermeye çalışmaya başladı. İcra Uzmanı Caner Çakı, emekli maaşlarına gelen hacizlerin kaldırılabileceğine dikkat çekerek, “Emekli maaşınıza haciz gelirse icra müdürlüğüne itirazda bulunarak kaldırın” dedi.
21.01.2022 Emekli
Emeklilere müjde! Zam geldi, bin 600 TL…
Emeklilere müjde! Zam geldi, bin 600 TL… Milyonlar bekliyordu. Ve belli oldu. Tek tek açıklandı. Harekete geçildi ve zam yapıldı. Emekli, dul ve yetim... Hepsi yararlanıyor. Ödemeler bin 600 liraya kadar çıkıyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB ve diğer bankalar harekete geçti. Ödeme miktarları arttırıldı. Vatandaşlar istediği bankayı seçebiliyor. Bankalar adeta birbiriyle yarışıyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Promosyon imkanı devam ediyor. Bankalar emekli vatandaşlar için promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuyor. Tüm ATM'lerden para çekme, ücretsiz havale-EFT, kredi kartı aidat muafiyeti, kredi ve mevduata özel faiz oranı gibi imkanlar emeklileri bekliyor. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Emekliler maaşlarını nereden alırlarsa daha kazançlı oluyor?
19.02.2021 Ekonomi
Emekliye zam!  'Asgari ücret kadar...'
Emekliye zam! 'Asgari ücret kadar...' Milyonlarca emeklinin gözü kulağı yapılacak ocak zammında. Artık sayılı günler kaldı. SGK, Bağ-Kur, emekli sandığı... Tüm emeklilerin maaşları 2021'de yükselecek. 'Emekli maaşım ne kadar olur?' diye araştırma yapan emekli vatandaşlar en düşük emekli maaşının ne kadar olacağını da merak ediyor. Asgari ücrete yapılan zammın belli olması ile birlikte emeklilerden de aynı oradan zam talebi geldi. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, "Asgari ücretteki 500 lira net artışın emeklilerimizin aylıklarına da yapılmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Emekli maaşlarına yapılacak zam oranları ise netleşmeye başladı. Yılın ikinci yarısındaki enflasyon oranlarının baz alınarak gerçekleşeceği tahmini zam oranı emeklilere yüzde 7.96, memur ve memur emeklilerine ise 6.96 olarak göründü.
30.12.2020 Emekli
Emekliye 541 TL
Emekliye 541 TL Temmuz'da maaşları artan emeklilere müjde. Ocak'ta maaşlarla birlikte ek ödemeler de artacak. 5 aylık enflasyona göre, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zammı yüzde 10.64 çıkacak.
17.12.2018 Ekonomi
SSK emeklisine en az 182 TL zam
SSK emeklisine en az 182 TL zam Temmuz'da maaşları artan emeklilere müjde. 5 aylık enflasyona göre memur emeklisine yüzde 11.14, SSK ve Bağ-Kur'luya yüzde 10.64 zam oluştu.
14.12.2018 Ekonomi
Son dakika: Emeklinin maaş hesabı tamam! Ocak ayında maaşınız...
Son dakika: Emeklinin maaş hesabı tamam! Ocak ayında maaşınız... Milyonlarca emeklinin beklediği SSK ve Bağ-Kur emeklilerine Ocak ayında yapılacak zam oranı belli oldu. 5 aylık enflasyona göre SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Ocak zammı yüzde 10.64 oldu.
7.12.2018 Ekonomi
Son dakika: En düşük emekli aylığı 2 bin 304 lira olacak
Son dakika: En düşük emekli aylığı 2 bin 304 lira olacak Emeklilerin maaşı Ocak'ta değişecek. Enflasyon tahminlerine göre; memur emeklilerinin zam oranı yüzde 4.37 ya da yüzde 7.17 olacak. En düşük aylık 2 bin 304 lirayı aşabilecek.
30.08.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Emekli promosyonlarında rakamlar değişti! Mart ayını bekleyenler kazançlı çıktı, bankalar art arda duyurdu
Emekli promosyonlarında rakamlar değişti! Mart ayını bekleyenler kazançlı çıktı, bankalar art arda duyurdu Emekli vatandaşlar maaş zammı sonrası bayram ikramiyesine yapılacak olan zam oranını bekliyordu. Emekli ikramiyesine yüzde 50 zam yapılarak 3 bin TL'ye yükseltileceği açıklandı. İkramiye zammının ardından emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar için bir artış haberi daha geldi. Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Şubat ayına girilmesiyle güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. 15 bin liraya varan emekli promosyon tutarları ise dikkat çekti. İşte en yüksek banka promosyonu...
3.03.2024 Ekonomi
Emekli promosyonunda rakamlar arttı! Başvuru için son gün 29 Şubat
Emekli promosyonunda rakamlar arttı! Başvuru için son gün 29 Şubat Emekli vatandaşlar maaş zammı sonrası bayram ikramiyesine yapılacak olan zam oranını bekliyordu. Emekli ikramiyesine yüzde 50 zam yapılarak 3 bin TL'ye yükseltileceği açıklandı. İkramiye zammının ardından emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar için bir artış haberi daha geldi. Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Şubat ayına girilmesiyle güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. 15 bin liraya varan emekli promosyon tutarları ise dikkat çekti. İşte en yüksek banka promosyonu...
26.02.2024 Ekonomi
Emekliye 15 bin TL ek ödeme! Tek seferde maaş hesaplarına karşılıksız olarak yatırılıyor
Emekliye 15 bin TL ek ödeme! Tek seferde maaş hesaplarına karşılıksız olarak yatırılıyor Emekli vatandaşlar maaş zammı sonrası bayram ikramiyesine yapılacak olan zam oranını bekliyordu. Emekli ikramiyesine yüzde 50 zam yapılarak 3 bin TL'ye yükseltileceği açıklandı. İkramiye zammının ardından emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar için bir artış haberi daha geldi. Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Şubat ayına girilmesiyle güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. 15 bin liraya varan emekli promosyon tutarları ise dikkat çekti. İşte en yüksek banka promosyonu...
21.02.2024 Ekonomi
Emekliye ek ödeme! Tek seferde 15 bin TL maaş hesaplarına yatırılıyor
Emekliye ek ödeme! Tek seferde 15 bin TL maaş hesaplarına yatırılıyor Emekli vatandaşlar maaş zammı sonrası bayram ikramiyesine yapılacak olan zam oranını bekliyordu. Emekli ikramiyesine yüzde 50 zam yapılarak 3 bin TL'ye yükseltileceği açıklandı. İkramiye zammının ardından emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar için bir artış haberi daha geldi. Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Şubat ayına girilmesiyle güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. 15 bin liraya varan emekli promosyon tutarları ise dikkat çekti. İşte en yüksek banka promosyonu...
18.02.2024 Ekonomi
Emekli maaşında zam hesabı değişti! İşte ek ödemeli yeni maaş tablosu
Emekli maaşında zam hesabı değişti! İşte ek ödemeli yeni maaş tablosu Emekli, memur milyonları yakından ilgilendiriyor. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. Emekli zammı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 37,57 olurken gözler 2024 yılının ilk Kabine Toplantısı'nda olacak. Bakan Mehmet Şimşek emekli maaşı düzenlemeleri için bütçe sınırlarını sonuna kadar zorlayacak. Emekli zammı için atılacak adımlarda düşük gelir grubu gözetilecek. İşte 4A, 4B, 4C olmak üzere hesaplanan rakamlara göre ek ödemeli kuruşu kuruşuna maaş tabloları...
4.01.2024 Emekli
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda Muhtarlar Toplantısı'nda açıklamalarda bulunarak, "Buradan İçişleri Bakanımıza talimat veriyorum; muhtarlıklarımızın günümüz şartlarına göre yeniden yapılandırılası çalışmalarını gündeme alın. Vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın, belediye başkanlarımızın, kaymakamlarımızın, valililerimizin görüşlerini alarak çalışmayı süratle hayata geçirelim. Meclis tatile girmeden, yetişmezse önümüzdeki yasama yılında çözüme kavuşturalım." dedi. Asgari ücret ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Yeni asgari ücretle çalışanları enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık. Yeni asgari ücretin işverenlere, çalışanlara ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
28.12.2023 Gündem
Emekliye yeni zam geliyor! Kök maaşlara artış, aylık hesabı değişti, işte yeni maaş tablosu
Emekliye yeni zam geliyor! Kök maaşlara artış, aylık hesabı değişti, işte yeni maaş tablosu Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Emekliye zam düzenlemesi için 1 aydan az bir zaman kaldı. 5 aylık SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı yüzde 33,66 olarak netleşti. Nihai emekli zammı Ocak ayı başında TÜİK'in Aralık ayı enflasyon rakamını duyurması sonrası netleşecek. Emekli kök maaş zammı ile en düşük emekli maaşı için düzenleme geliyor. İşte masadaki maaş zammı için formüller...
7.12.2023 Emekli
Emekli zammında hesaplar değişti! Yeni formül ortaya çıktı, ek artış + kök ücret detayı
Emekli zammında hesaplar değişti! Yeni formül ortaya çıktı, ek artış + kök ücret detayı Milyonlarca emekli bekliyor. Emekli aylıklarına yapılacak zamda sistem değişiyor. Şu ana kadar var olan enflasyon verilerine göre zam alan emekli vatandaşların, artık bir sonraki yılda oluşması öngörülen enflasyon rakamlarına göre zam alması gündemde. Böylece maaşların enflasyon karşısında erimesinin de önüne geçilmiş olacak. Emekli maaş zammı için bakanlıklar bu hafta kritik bir toplantı gerçekleştirecek. Emekli maaşı ek zam için formülü ise Cevdet Yılmaz duyurdu. Zam haberi ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
27.09.2023 Emekli
Emeklilere güzel haber! Ekim ayında yeni zam bekleniyor, iki formül gündemde
Emeklilere güzel haber! Ekim ayında yeni zam bekleniyor, iki formül gündemde Milyonlarca emekli ve memur gözünü zam kararına dikmişti. Memur ve emeklinin beklediği zam haberi geldi. Zamlı emekli ve memur maaşları tek tek hesaplandı. Peki en düşük emekli maaşı alanlar için Ekim ayında bir ara zam söz konusu olur mu? İşte beklentiler...
1.09.2023 Memur
Memur ve emeklilerin yeni maaşları belli oldu! Polis, öğretmen, hizmetli memurların zamlı maaşları tek tek hesaplandı! İşte tablo
Memur ve emeklilerin yeni maaşları belli oldu! Polis, öğretmen, hizmetli memurların zamlı maaşları tek tek hesaplandı! İşte tablo Milyonlarca emekli ve memur gözünü zam kararına dikmişti. Memur ve emeklinin beklediği zam haberi geldi. Zamlı emekli ve memur maaşları tek tek hesaplandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı hesaplamalarına göre Ocak 2024'te enflasyon tahminleri dikkate alındığında kamu personeline yüzde 43'e ulaşan bir artış yapılırken, 2024'ün ikinci 6 aylık zammıyla kümülatif artış yüzde 57'ye ulaşacak. Buna göre temmuz ayında aile yardımı dâhil 22 bin liraya çıkan en düşük memur maaşı Ocak 2024'te enflasyon tahminine göre 31 bin 484 lira olacak. Bekâr en düşük memur maaşı da 20 bin 377 liradan 29 bin 139 liraya çıkacak. İşte kalem kalem yeni memur ve emekli maaşları...
1.09.2023 Memur
Emeklilere ek zam geliyor! Maaşlar artacak, talimat verildi, masadaki yeni formül ortaya çıktı
Emeklilere ek zam geliyor! Maaşlar artacak, talimat verildi, masadaki yeni formül ortaya çıktı Milyonları yakından ilgilendiriyor. Emekliye ek zam için için düğmeye basıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, SGK emekli zammı için Bakan Vedat Işıkhan ve Mehmet Şimşek'e talimatını verdi. Emekli maaşı düzenlemesi için Meclis çalışmasını yürütecek AK Parti'den de açıklama geldi. Mali disiplin konusunda yol haritasının çizilmesi ve OVP'nin temellerinin atılmasıyla beraber sıra SSK ve Bağ-Kur emekliye ek zam düzenlemesine geldi. İşte emekli maaşı düzenlemesi için masadaki 2 formül...
27.08.2023 Emekli
Emeklilere ek zam geliyor! Maaşlar artacak, talimat verildi, işte masadaki formül
Emeklilere ek zam geliyor! Maaşlar artacak, talimat verildi, işte masadaki formül Milyonları yakından ilgilendiriyor. Emekliye ek zam için için düğmeye basıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, SGK emekli zammı için Bakan Vedat Işıkhan ve Mehmet Şimşek'e talimatını verdi. Emekli maaşı düzenlemesi için Meclis çalışmasını yürütecek AK Parti'den de açıklama geldi. Mali disiplin konusunda yol haritasının çizilmesi ve OVP'nin temellerinin atılmasıyla beraber sıra SSK ve Bağ-Kur emekliye ek zam düzenlemesine geldi. İşte emekli maaşı düzenlemesi için masadaki 2 formül...
26.08.2023 Emekli
Seyyanen zam! Emekli ve memur maaş farkları ne zaman yatacak? İşte yeni maaş tablosu
Seyyanen zam! Emekli ve memur maaş farkları ne zaman yatacak? İşte yeni maaş tablosu Emekli ve memur milyonların beklediği son dakika haberi geldi. Emekli maaşlarına zam oranı netleşti. Tüm emekli ve memurların zamlı maaşları kuruşu kuruşuna hesaplandı. Emekli ve memur zammı düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı. İlk ödemeleri memurlar aldı. SSK emekli maaşları ödenmeye başladı. Memur maaş farkı ödemesi için geri sayım başladı. 8.077 TL'lik seyyanen zam ve maaş farkı ek bordro ile ödenecek. Temmuz ayı başında maaşlarını alan memur emeklisi için de yüzde 25'lik maaş farkı ödemesi gerçekleşecek. İşte emekli ve memur zamlı maaşlarla ilgili son gelişmeler...
23.07.2023 Emekli
Emekli ve memura seyyanen zam! Maaş farkları ne zaman yatacak? İşte son maaş tablosu
Emekli ve memura seyyanen zam! Maaş farkları ne zaman yatacak? İşte son maaş tablosu Emekli ve memur milyonların beklediği son dakika haberi geldi. Emekli maaşlarına zam oranı netleşti. Tüm emekli ve memurların zamlı maaşları kuruşu kuruşuna hesaplandı. Emekli ve memur zammı düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı. İlk ödemeleri memurlar aldı. SSK emekli maaşları ödenmeye başladı. Memur maaş farkı ödemesi için geri sayım başladı. 8.077 TL'lik seyyanen zam ve maaş farkı ek bordro ile ödenecek. Temmuz ayı başında maaşlarını alan memur emeklisi için de yüzde 25'lik maaş farkı ödemesi gerçekleşecek. İşte emekli ve memur zamlı maaşlarla ilgili son gelişmeler...
19.07.2023 Emekli
Emekliye seyyanen zam! Yeni en düşük emekli maaşı tahmini açıklandı: İşte kuruşu kuruşuna zamlı emekli maaşı hesabı
Emekliye seyyanen zam! Yeni en düşük emekli maaşı tahmini açıklandı: İşte kuruşu kuruşuna zamlı emekli maaşı hesabı Emekli milyonların beklediği son dakika haberi geldi. Emekli maaşlarına zam oranı netleşti. Tüm emeklilerin zamlı maaşları kuruşu kuruşuna hesaplandı. Buna göre emekliler temmuz ayında maaşlarını yüzde 25 zamlı alacak. Böylece memur emeklilerine 7.4 puan, SSSK, Bağ-Kur ve tarım emeklilerine ise 5.2 puan refah payı verilmiş oldu.2023’ün ocak ayında ise açıklanan enflasyona göre SSK, Bağ-Kur ve tarım emeklileri yüzde 15.40, memur emeklileri yüzde 16.40 oranlarında zam alacaklardı. Ancak sene başında alınan kararla tüm emeklilere uygulanacak zam oranı yüzde 30 oldu. Yani sene başında memur emeklisine yüzde 13.60, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 14.60 puanlık refah payı verildi. Yeni zam açıklaması gündemdeyken Devlet Bahçeli 8 bin TL’lik seyyanen zam çağrısında bulundu. Dün yapılması planlanan ‘Emeklilere yüzde 25 zam öngören düzenlemenin TBMM Genel Kurulu’ndaki görüşmeleri’ ertelendi. Yeni en düşük emekli maaşı tahmini geldi. İşte emekli maaşlarıyla ilgili tüm detaylar ve yüzde 25’lik zam ile yapılan hesaplar...
13.07.2023 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Zam Haberi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli zam haberi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.