Emeklilere aile yardımı verilecek mi? Memur emeklilerinin gözü KPDK toplantısında!
Emeklilere aile yardımı verilecek mi? Memur emeklilerinin gözü KPDK toplantısında! Kamu personelinin sabırsızlıkla beklediği KPDK toplantısı bugün online olarak yapılacak. En son 15 Eylül’de yapılan KPDK toplantısına yine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un başkanlık yapması bekleniyor. Sözleşmeli personelin sorunlarının ana gündem konusu olacağı toplantıda emekliye aile yardımı konusunun da masaya yatırılacağı tahmin ediliyor. Emekliye aile yardımı verilecek mi?
16.12.2020 Memur
Emeklilerin gözü orada! 344 TL aile yardımı...
Emeklilerin gözü orada! 344 TL aile yardımı... Memurlara verilen aile yardımının emeklilere de ödenmesi gündemde. KPDK'da masaya taşınacak talep hayata geçerse emeklinin aylık geliri artacak.
28.03.2019 Ekonomi
Emeklilere güzel haber! Aylık 344 lira ek...
Emeklilere güzel haber! Aylık 344 lira ek... Türkiye Emekliler Derneği, bayram ikramiyesinden banka promosyonuna kadar pek çok kazanım elde eden emeklilerin yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. TÜED memurlara verilen aile yardımının emeklilere de ödenmesi gerektiğini gündeme taşıdı. Eğer gerçekleşirse emekliler aylık 344 lira ek gelir elde edecek.
19.03.2019 Ekonomi