SGK'dan yeni genelge! Değişti, başvuran yararlanıyor
SGK'dan yeni genelge! Değişti, başvuran yararlanıyor Yüz binlerce kişiye çok güzel haber. Çoğu kişi bunu bilmiyor. SGK genelgesi var. Başvuruda bulunan vatandaşlara maaş bağlanıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu birçok kişinin mağdur olduğu durumla ilgili harekete geçti. SGK tarafından yayınlanan genelgeye göre; yurt dışı borçlanması yaparak emekli olduğu halde kısa süreli çalışması nedeniyle aylığı kesilen gurbetçilere yeniden aylık bağlanacak. Emekli aylığı bağlanabilmesi için başvurmaları gerekecek. Aylıkları, dilekçeyi verdikleri tarihi izleyen ay başından itibaren bağlanacak.
20.12.2020 Ekonomi
2020 emekli maaşı zam oranı belli oldu! İşte 2020 SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zamlı maaşları...
2020 emekli maaşı zam oranı belli oldu! İşte 2020 SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zamlı maaşları... Milyonlarca emekli bekliyordu, enflasyon oranının açıklanmasıyla belli oldu. SSK ve Bağkur emeklisi olan vatandaş 6 aylık enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından, emekli maaşlarına ne kadar zam geldi, en düşük emekli maaşı ne kadar oldu, sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Bağkur ve SKK emekli maaş zammı…
6.07.2020 Emekli
Enflasyon rakamları açıklandı
Enflasyon rakamları açıklandı Tüketici fiyatları haziranda aylık bazda yüzde 0.03 artarken yıllık artış yüzde 15.72 oldu.
3.07.2019 Ekonomi