Eurovision'un galibi İsveç oldu
Eurovision'un galibi İsveç oldu Avusturya’nın başkenti Viyana’da düzenlenen 2015 Eurovision Şarkı Yarışması'nın birincisi İsveç oldu.
23.05.2015 Magazin
İşte O Ses Türkiye'de finale kalan isimler!
İşte O Ses Türkiye'de finale kalan isimler! O Ses Türkiye'nin dün akşamki canlı yayınında finale gidecek olan isimler belli oldu.
12.02.2015 Magazin
Elnur ilk kez Türkçe söyledi!
Elnur ilk kez Türkçe söyledi! Ebru Gündeş'in takımında yer alan Elnur Hüseynov, O Ses Türkiye'nin çeyrek finallerinin ilk canlı yayınında Şebnem Ferah'ın 'Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler' isimli parçasını seslendirdi.
11.02.2015 Sinema-Dizi
Elnur'un "Habanera" performansı ekrana kilitledi
Elnur'un "Habanera" performansı ekrana kilitledi O Ses Türkiye'nin parlayan yıldızlarından Elnur 'Habanera' isimli şarkı performansıyla büyük beğeni aldı.
29.01.2015 Sinema-Dizi
Elnur çıktı çığlıklar yükseldi
Elnur çıktı çığlıklar yükseldi O Ses Türkiye'nin sevilen yarışmasıcısı Elnur Huseynov'un dün akşamki performansı parmak ısırttı.
22.01.2015 Magazin
Elnur Huseynov ve Şermin Özlem Turhan'ın düellosu
Elnur Huseynov ve Şermin Özlem Turhan'ın düellosu O Ses Türkiye'nin sevilen yarışmasıcısı Elnur Huseynov'un dün akşamki performansı parmak ısırttı. Ebru Gündeş'in takımında yer alan Elnur 'Goldeneye' şarkısını söyledi. Elnur Huseynov ve Şermin Özlem Turhan'ın bire bir düellosu nefesleri kesti. Kazanan isim ise Elnur oldu.
22.01.2015 Sinema-Dizi
Elnur Hüseynov ve Ümit Ortaç'ın Düellosu
Elnur Hüseynov ve Ümit Ortaç'ın Düellosu Elnur ve Ümit, Ebru Gündeş'in seçtiği 'Stayin' Alive' şarkısıyla düello yaptılar. Kazanan isim ise Elnur Hüseynov oldu.
31.12.2014 Sinema-Dizi
Elnur Huseynov Eurovision'da yarışmıştı
Elnur Huseynov Eurovision'da yarışmıştı O Ses Türkiye'de dikkatleri üstüne çeken Elnur Huseynov'un 2008'de Azerbaycan adına Eurovision'da yarıştığı görüntüler sosyal medyayı salladı.
4.12.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri