Eliz Sakuçoğlu Sevgili

Eliz Sakuçoğlu Sevgili

Son dakika Eliz Sakuçoğlu sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eliz Sakuçoğlu sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eliz Sakuçoğlu sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eliz Sakuçoğlu Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eliz sakuçoğlu sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 eliz sakuçoğlu sevgili haberi bulunmuştur. Tüm eliz sakuçoğlu sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eliz Sakuçoğlu'ndan flaş karar! Gidiyor...
Eliz Sakuçoğlu'ndan flaş karar! Gidiyor... Stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu (33) ile iş adamı Hakan Sabancı’nın (26) ilişkisi 15 gün sürmüş ve çift yollarını ayırmıştı. Ayrılık sonrası Eliz Sakuçoğlu tatile çıkmaya karar verdi.
13.10.2017 Magazin
Eliz Sakuçoğlu: Erkeğime çok iyi bir kadın olurum!
Eliz Sakuçoğlu: Erkeğime çok iyi bir kadın olurum! Eliz Sakuçoğlu, aşkları, ayrılıkları ve özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri samimi bir şekilde açıkladı. İşte Eliz Sakuçoğlu'nun çok konuşulacak röportajı...
17.09.2017 Magazin
En 'seksi' savaş! İkisi de paylaştı...
En 'seksi' savaş! İkisi de paylaştı... Plajların ikoncanları Eda Taşpınar ve Eliz Sakuçoğlu arasında adeta savaş yaşanıyor. Eda Taşpınar amuda kalkmış pozunu paylaşınca Eliz de eksik kalmadı.
27.08.2017 Magazin
Eliz Sakuçoğlu bakın neresine dövme yaptırdı?
Eliz Sakuçoğlu bakın neresine dövme yaptırdı? Bacağında, kolunda, karnında ve göğüslerinin ortasında dövmeleri bulunan Eliz Sakuçoğlu, dövmelerine bir yenisini daha ekledi. İşte Eliz Sakuçoğlu'nun yeni dövmesi...
6.08.2017 Magazin
Eliz Sakuçoğlu yasakları delik deşik etti!
Eliz Sakuçoğlu yasakları delik deşik etti! Eliz Sakuçoğlu, yasakları delip ABD’deki Havasu Şelaleleri’nde adrenaline doydu.
6.08.2017 Magazin
'Hayaller Izabel Goulart, gerçekler Roberto Carlos'
'Hayaller Izabel Goulart, gerçekler Roberto Carlos' Eliz Sakuçoğlu'nun paylaşımı olay oldu. Gelen yorumlar üzerine Sakuçoğlu, açıklama yapmak zorunda kaldı.
8.04.2017 Magazin
Eliz Sakuçoğlu ön balayına çıktı!
Eliz Sakuçoğlu ön balayına çıktı! Eliz Sakuçoğlu ile iş adamı sevgilisi Beran Benan, ön balayına çıktı.
27.03.2017 Magazin
Eliz Sakuçoğlu öp öp doyamadı
Eliz Sakuçoğlu öp öp doyamadı Stilist Eliz Sakuçoğlu önceki akşam Kuruçeşme’de görüntülendi. Sevgilisini bekleyen Sakuçoğlu’nun sık sık telefonla sevgilisini araması dikkatlerden kaçmadı.
28.01.2020 Magazin
Eliz Sakuçoğlu'nu her yerden sildi!
Eliz Sakuçoğlu'nu her yerden sildi! Aslışah Alkoçlar, bir zamanlar yakın dostu olan Eliz Sakuçoğlu'nu Hakan Sabancı aşkı yüzünden defterden sildi.
24.09.2017 Magazin
Murat Boz kimdir?
Murat Boz kimdir? Çıkardığı albümlerle milyonların sevgilisi olan Murat Boz'un özel hayatı oldukça merak ediliyor. Peki şarkıları dillere pelesenk olan Murat Boz kimdir? İşte Murat Boz hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Murat Boz kimdir?
Murat Boz kimdir? Genç kızların sevgilisi olarak piyasaya giriş yapan aradan geçen dönemde bir popstar haline dönüşen Murat Boz kimdir? Aslı Enver ile aşk yaşayan Murat Boz gündemden düşmüyor. Kulislerde çiftin evlilik kararı aldığı konuşuluyor. Peki Murat Boz kimdir? Ayrıntılı bilgiler haberimizde...
29.03.2016 Magazin
Yaşatın yeter gerisini hallederiz!
Yaşatın yeter gerisini hallederiz! Ünlü isimler, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü güçlü, farklı, cesaret dolu mesajlarla kutladı. İşte sosyal medyada paylaşılan ayrımcılığa ve şiddete hayır diyen o satırlar...
8.03.2015 Magazin
Murat Boz'un eski sevgilisinden seksi paylaşım
Murat Boz'un eski sevgilisinden seksi paylaşım Yakışıklı popçu ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Eliz Sakuçoğlu, Instagram'dan bikinili fotoğrafını paylaştı, kaslı vücuduyla dikkat çekti.
9.01.2015 Magazin
Murat Boz evlenip, boşanmış...
Murat Boz evlenip, boşanmış... Ünlü popçu hakkında hayranlarını şoke edecek iddia
5.11.2012 Magazin
'Gay denmesi beni bozmaz'
'Gay denmesi beni bozmaz' Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Murat Boz, çok özel açıklamalarda bulundu
15.04.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eliz Sakuçoğlu Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eliz sakuçoğlu sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.