Eleştirilere Yanıt Verdi

Eleştirilere Yanıt Verdi

Son dakika eleştirilere yanıt verdi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eleştirilere yanıt verdi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eleştirilere yanıt verdi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eleştirilere Yanıt Verdi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eleştirilere yanıt verdi gelişmeleri de dahil olmak üzere 849 eleştirilere yanıt verdi haberi bulunmuştur. Tüm eleştirilere yanıt verdi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024 Magazin
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024 Vatan TV
Selda Bağcan eleştirilere yanıt verdi
Selda Bağcan eleştirilere yanıt verdi Selda Bağcan, konser provasında giydiği kıyafetle sosyal medyada çok konuşulmuştu. Şimdi ise Selda Bağcan hakkında yapılan yorumlara cevap verdi.
9.01.2024 Magazin
Melike Şahin’den konser açıklaması! 'Utanç verici bir akşam'
Melike Şahin’den konser açıklaması! 'Utanç verici bir akşam' Şarkıcı Melike Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü'ne özel konsere rüzgar nedeniyle çıkmamasına yönelik eleştirilere yanıt verdi. "Böyle bir skandalla anıldığım için çok kötü hissediyorum" diyen Şahin, hedef tahtasına oturtulduğunu ifade etti, öğretmenlerden özür diledi.
5.12.2023 Magazin
Rafet El Roman evliliğe yeşil ışık yaktı! 'Yasemin'le evlenebilirim'
Rafet El Roman evliliğe yeşil ışık yaktı! 'Yasemin'le evlenebilirim' Geçtiğimiz günlerde Rafet El Roman’ın (54) bir yıldır kendisinden 24 yaş küçük Yasemin Gergeç (30) ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Çift önceki gün, Nişantaşı'nda görüntülendi. Rafet El Roman hem kendisiyle ilgili eleştirilere yanıt verdi hem de evlilik sinyali verdi.
30.07.2023 Magazin
Aleyna Tilki eleştirilere yanıt verdi! 'Sağır taklidi yapmayın'
Aleyna Tilki eleştirilere yanıt verdi! 'Sağır taklidi yapmayın' Müzik dünyasında yeni kuşağın en çok konuşulan isimlerinden olan Aleyna Tilki ile rock grubu Mor ve Ötesi, Şehrazat imzalı Ajda Pekkan klasiği 'Yaz Yaz Yaz'ı yeniden yorumladılar. Genç popçu, sosyal medyada çok konuşulan yeni projesi ile ilgili eleştirilere dikkat çeken bir cevap verdi.
28.07.2023 Magazin
Billur Kalkavan'ın mezarının son hali sevenlerini üzdü! Buğra Bahadırlı eleştirilere cevap verdi
Billur Kalkavan'ın mezarının son hali sevenlerini üzdü! Buğra Bahadırlı eleştirilere cevap verdi Ünlü oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan'ın 9 ay önce hayatını kaybetmesinin ardından mezarının bakımsız ve terk edilmiş halinin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Bu durum, Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı'yı eleştirilere maruz bıraktı. Kalkavan’ın 14 yıllık hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı eleştirilere yanıt verdi.
23.07.2023 Magazin
Süreyya Yalçın hakkındaki eleştirilere yanıt verdi! 'Herkes zayıflığımı konuşuyor'
Süreyya Yalçın hakkındaki eleştirilere yanıt verdi! 'Herkes zayıflığımı konuşuyor' Sürreyya Yalçın tatil için Bodrum'u seçti. Son zamanlarda zayıflığıyla dikkat çeken ünlü ismin, istediği halde son iki yılda olduğu gibi yine kilo alamadığı görüldü. Tatil pozlarını aktif olarak kullandığı Instagram sayfasından da paylaşan sosyetik güzele ''Aşırı zayıfsın'', ''Biraz kilo al'' gibi yorumlar yapmıştı. Zayıf haliyle dikkat çeken Yalçın, hakkındaki eleştirilere yanıt verdi.
11.06.2023 Magazin
Merve Dizdar Cannes'da en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı! Ünlülerden tebrik mesajları yağdı
Merve Dizdar Cannes'da en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı! Ünlülerden tebrik mesajları yağdı Fransa'da 76'ncı Cannes Film Festivali'nde Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Kuru Otlar Üstüne filminde rol alan Merve Dizdar, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı. Ünlü isim kıyafetine gelen eleştirilere yanıt verdi. Merve Dizdar'a ünlülerden tebrik mesajları yağdı.
28.05.2023 Magazin
İnce'den iki partiye ittifak çağrısı
İnce'den iki partiye ittifak çağrısı Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakı'nın oylarını böleceğine yönelik eleştirilere yanıt verdi. “Türkiye’nin muhalefet sorunu var” diyen İnce, iki partiye ittifak çağrısı yaptı.
22.03.2023 Gündem
Mahsun Kırmızıgül: Bu felaketi ölene kadar unutamayacağım
Mahsun Kırmızıgül: Bu felaketi ölene kadar unutamayacağım Ünlü şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından afet bölgesine gitmişti. Depremin en çok etkilediği illerden olan Adıyaman'da 12 gece geçirdiğini söyleyen Kırmızıgül, yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.
20.02.2023 Magazin
Haluk Levent: Bazen küçücük mutluluklar her şeydir
Haluk Levent: Bazen küçücük mutluluklar her şeydir AHBAP Derneği'nin kurucusu olan ve deprem bölgesine yapılan yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Deprem bölgesindeki iki kız çocuğunun gülerken çekilen bir karesini yayınlayan ünlü isme, takipçilerinden yorum gecikmedi.
20.02.2023 Magazin
Ebru Gündeş: Yüreğimize bir şey oturdu ve kalkması imkansız
Ebru Gündeş: Yüreğimize bir şey oturdu ve kalkması imkansız Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmak için herkes depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesine yardımlar devam ederken, daha önce depremzedeler için bağışta bulunan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'ten yaşanan felaketle ilgili yeni bir paylaşım geldi.
20.02.2023 Magazin
Meryem Uzerli eleştirilere yanıt verdi! 'İnsani anlamda anlamıyorum'
Meryem Uzerli eleştirilere yanıt verdi! 'İnsani anlamda anlamıyorum' Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki deprem ile sarsılarak felaketi yaşayan Türkiye için ünlüler dünyası depremzedeler için seferber oldu. Depremden etkilenen bölgeler için daha önce yardım çağrısında bulunan oyuncu Meryem Uzerli, bir sosyal medya kullanıcı tarafından 'az paylaşım yaptığı' gerekçesiyle eleştirilince; takipçisine cevap vermekte gecikmedi.
20.02.2023 Magazin
Dünya Kupası finaline kararları damga vurmuştu! Szymon Marciniak: Mbappe sarılıp teşekkür etti...
Dünya Kupası finaline kararları damga vurmuştu! Szymon Marciniak: Mbappe sarılıp teşekkür etti... Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nı Arjantin kazandı ancak final maçındaki hakem kararları tartışılmaya devam ediyor. Arjantin'in zaferiyle sonuçlanan maçın ardından eleştiri yağmuruna tutulan Polonyalı hakem Szymon Marciniak, düzenlediği basın toplantısıyla eleştirilere yanıt verdi. 41 yaşındaki hakem, özellikle Arjantin'in Messi ile bulduğu 3. goldeki 'kural hatası' itirazlarına telefonundan görüntü göstererek cevap verdi.
24.12.2022 Futbol
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler 6 yaşında bir kız çocuğunun imam nikahıyla evlendirip cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiası tepkilere neden oldu. Davaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil olurken, AK Parti'den de peş peşe çok sert tepkiler geldi. Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Olayı şiddetle kınıyorum, sorumluların tamamı en ağır cezayı almalıdır, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün görevlendirdiği müfettiş göreve başladı, detaylı inceleme yapılıyor." dedi.
8.12.2022 Gündem
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Genel Kurulu'nda, bakanlığının 2023 Yılı Bütçe sunumunu yaptı. Doğal desteğiyle ilgili konuşan Bakan Dönmez, "Isınma yardımı alan hanelere verilen desteklere doğal gaz desteği de dahil edilmiştir. Buna göre, yaklaşık 4 milyon haneye senelik 3 milyar TL'lik yardım yapılacak " dedi.
7.12.2022 Ekonomi
Ahsen Eroğlu'ndan sevgilisi hakkındaki giyim tarzı eleştirilerine cevap!
Ahsen Eroğlu'ndan sevgilisi hakkındaki giyim tarzı eleştirilerine cevap! 'Menajerimi Ara' (2020-2021) dizisinde hayat verdiği 'Dicle' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Ahsen Eroğlu, önceki gün sevgilisi Kemal Ertuğ ile bir davete katıldı. Yakında senaryosunu komedyen Cem Yılmaz'ın kaleme aldığı filmde kamera karşısına geçecek olan 28 yaşındaki güzel, sevgilisinin giyim tarzına yönelik eleştirilere yanıt verdi.
5.11.2022 Magazin
Bakan Nebati'den flaş enflasyon açıklaması!
Bakan Nebati'den flaş enflasyon açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Döviz kuru oynaklığı minimum seviyede. Öngörülebilirliğin arttığı, insanların hesaplarını çok rahat bir şekilde yapabildiği bir dönemdeyiz. Enflasyon, aralık ayından itibaren baz etkisiyle de olsa hızlı bir şekilde düşmeye başlayacak ve hedefimiz olan tek rakamlı enflasyonu yakalayacağız" dedi.
4.11.2022 Ekonomi
Buse Varol ve Alişan eleştirilere yanıt verdi! 'Komik buluyorsanız gülün geçin'
Buse Varol ve Alişan eleştirilere yanıt verdi! 'Komik buluyorsanız gülün geçin' Alişan, çalışmadığı her dakikayı eşi, çocukları ve yeğenleriyle geçiriyor. Geçtiğimiz haftalarda ailesiyle Bodrum'da yorgunluk atan ünlü şarkıcı, eşi Buse Varol ile paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Birlikte stüdyoya giren ünlü çiftten Alişan bateri çaldı, Varol ise şarkı söyledi. Çekilen videoları sosyal medyada gündem olan ikiliden performanslarını eleştirenlere yanıt geldi.
7.08.2022 Magazin
Muğla Marmaris'te orman yangını! Bakan Kirişci açıkladı, işte yangının büyümesinin nedeni...
Muğla Marmaris'te orman yangını! Bakan Kirişci açıkladı, işte yangının büyümesinin nedeni... Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Amazon Koyu'ndaki kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanda dün çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ederken bölgede yeni gelişmeler yaşandı. CNN Türk canlı yayınına bağlanarak Marmaris'teki orman yangınıyla ilgili son durumu açıkladı. Bakan Kirişci, "Tam yangının olduğu yerde, Orman Genel Müdürlüğü mobil izlemenin bulunduğu Küfre Koyu'ndayız. Alınması gereken tüm önlemler alındı. Hava sıcaklığının ve rüzgarın artmasıyla birlikte belirli bölgelerde anormal yangın oluştu. Bütün hava ve yer araçlarımız buralara yönlendirildi" dedi. Öte yandan Bakan Kirişci, Marmaris’teki orman yangınının büyümesinin sebebinin hava sıcaklığı ile kozalak fırlatması olduğunu belirterek, "20 helikopter, 14 uçak var. 34 tane hava aracı vardı, 5 tane daha geldi. 39 hava aracı var. Yer araçlarımız ise istemediğimiz kadar." açıklamasında bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
23.06.2022 Gündem
Muğla Marmaris'te orman yangını! Bakan Kirişçi açıkladı: Yangın kontrol altına alınma aşamasında
Muğla Marmaris'te orman yangını! Bakan Kirişçi açıkladı: Yangın kontrol altına alınma aşamasında Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün akşam saatlerinde çıkan ve 200 hektarı aşkın alanda etkili olan orman yangınına ikinci günde, 20 helikopter ve 14 uçakla havadan, 1494 personel, 172 arazöz, 191 kamu kuruluşlarına ait araç, 17 dozer ve 39 iş makinesiyle karadan müdahale sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris'te yangın çıkan bölgede helikopterle incelemede bulundu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yangına yönelik çalışmaları yerinde incelemek üzere bölgeye hareket etti. Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde öğlen saatlerinde meydana gelen orman yangını kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi CNN Türk canlı yayınında yangının kontrol altına alınma aşamasında olduğunu belirtti. Öte yandan Muğla'nın Marmaris ilçesinde yangın etkisini artırarak devam ederken alevlerin tehdidi altındaki yangın kriz merkezi boşaltılıyor. İşte son dakika haberinin detayları...
22.06.2022 Gündem
Burak Elmas'tan son dakika Arda Turan açıklaması!
Burak Elmas'tan son dakika Arda Turan açıklaması! Galatasaray'da Arda Turan'ın son maçta kadroya alınmamasının arkasında başkan Burak Elmas ve yönetimin olduğu iddia edildi. Başkan Elmas, aktif futbol kariyerini sonlandıracak olan Arda Turan'ın kadroda yer almaması hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
17.05.2022 Galatasaray
Tepkiler peş peşe geldi! İBB başkanı İmamoğlu özür dilemek zorunda kaldı
Tepkiler peş peşe geldi! İBB başkanı İmamoğlu özür dilemek zorunda kaldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisiyle ilgili başlayan tartışmalara yanıt verdi. İmamoğlu tepkiler için ‘Vız gelir tırıs gider’ dedi. İmamoğlu’nun bu açıklamasına birçok ünlü isim sosyal medyadan tepki gösterdi. İmamoğlu, 'vız gelir tırıs gider' sözleri nedeniyle bugünkü bir programında özür diledi.
7.05.2022 Siyaset
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit...
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit... Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen sanıklar Seren Serengil ve Yaşar İpek'in yargılandığı davada mahkeme, Serengil'i 3 bin 700 lira adli para cezasına, İpek'i ise 3 ay hapis cezasına çarptırdı.
14.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eleştirilere Yanıt Verdi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eleştirilere yanıt verdi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.