MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu, 16 Şubat'ta...
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu, 16 Şubat'ta... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar! MEB harekete geçti. MEB tarafından yapılan duyuruda öğretmen atamaları ile ilgili karar kamuoyu ile paylaşıldı. 11 Şubat'ta başlıyor. Başvurular internet üzerinden yapılacak. Öğretmen atamalarının belli olacağı tarih ise 16 Şubat olarak belirlendi.
27.01.2021 Gündem
EKPSS sonuçları açıklandı
EKPSS sonuçları açıklandı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçları "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden öğrenilebilecek
17.05.2018 Gündem
EKPSS tercih sonuçları açıklandı!
EKPSS tercih sonuçları açıklandı! EKPSS tercih sonuçları merak ediliyordu ve açıklandı. Geçtiğimiz günlerde EKPSS kapsamında 2 bin 500 engelli memur alımı için tercihler yapılmıştı. Heyecan dolu bekleyiş sona erdi, EKPSS tercih sonuçları kolayca sorgulanabilecek.
5.04.2018 Gündem
EKPSS tercih sonuçları açıklandı! (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı)
EKPSS tercih sonuçları açıklandı! (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) tercih sonuçları belli oldu. 21 Temmuz tarihinde sona eren EKPSS tercihlerinden sonra gözler sonuçların ne zaman açıklanacağına çevrilmişti. EKPSS ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.
29.09.2021 Gündem