Ehliyet yenileme son tarih ne zaman? Ehliyet değiştirmek için gerekli belgeler neler?
Ehliyet yenileme son tarih ne zaman? Ehliyet değiştirmek için gerekli belgeler neler? Milyonlarca sürücü ehliyet değiştirme işlemleri ile ilgili bilgileri merak ediyor. İçişleri Bakanlığı, ehliyet değiştirme süresinin uzatılmasıyla ilgili açıklama yapmıştı. Eski sürücü belgesi değiştirmek için pek çok kişi işlemlerini yaparken, kimi de ehliyeti değiştirme için tanınan süreyi merak ediyor. Peki, Ehliyet yenileme son tarih ne zaman? Ehliyet değiştirme ne zaman bitecek? Ehliyet değiştirmek için gerekli belgeler neler? İşte detaylar…
15.12.2022 Ekonomi
Ehliyet yenileme başvurusunda gözden kaçıyor! Araba kullanan herkesi kapsıyor! Sınır yok ama...
Ehliyet yenileme başvurusunda gözden kaçıyor! Araba kullanan herkesi kapsıyor! Sınır yok ama... Ehliyet yenileme sürecinde yapılan başvurularda gözden kaçıyor! Araba kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Ehliyet sahibi olmak veya araç kullanmak için üst yaş sınırı olup olmaması gerektiği tartışılan konular arasında. Sürücü belgesi yenileme ve sağlık raporu konularına özellikle dikkat çekiliyor. Çünkü yapılan muayenelerde araç kullanan ya da kullanacak kişinin asıl problemleri gözden kaçırılıyor. Algı ve dikkat kontrolüne yönelik testin olmaması ve sadece genel muayene yapılmasının önemli bir açık olduğu belirtiliyor. İleri yaştaki sürücüler ne kadar aracı dikkatli kullansalar da konu farklı yönleriyle tartışma yaratıyor.
9.05.2022 Ekonomi
Kimlik ve ehliyet yenilemede 'son tarih' uyarısı!
Kimlik ve ehliyet yenilemede 'son tarih' uyarısı! Batman'ın Kozluk İlçe Nüfus Müdürlüğü, son zamanlarda bazı basın yayın organları ile sosyal medyada 2020 yılında T.C. kimlik kartı, pasaport ve sürücü belgesi, değerli kağıt ve harç bedellerinde yüksek artışlar olacağı, nüfus cüzdanı ve eski sürücü belgelerinin 2020 yılından itibaren geçerli olmayacağı, sürücü belgelerinin yenilenmesi için sağlık kurulu raporu isteneceği ve bu nedenle belgelerin değiştirilmesi gerektiği şeklinde asılsız haberler çıktığını ve vatandaşların bu asılsız haberlere itibar etmemeleri gerektiği duyurusu yapıldı.
10.12.2019 Gündem