Egemen Korkmaz

Egemen Korkmaz

Son dakika Egemen Korkmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Egemen Korkmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Egemen Korkmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Egemen Korkmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan egemen korkmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 639 egemen korkmaz haberi bulunmuştur. Tüm egemen korkmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı. Trabzonspor Kulübü'ne 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Osayi-Samuel ise ceza almadı.
3.04.2024 Fenerbahçe
Osayi-Samuel, Oosterwolde ve İrfan Can kaç maç ceza alacak?
Osayi-Samuel, Oosterwolde ve İrfan Can kaç maç ceza alacak? Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve sarı-lacivertlilerin 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri açıklandı. Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat, Trabzonspor'da ise yardımcı antrenör Egemen Korkmaz PFDK'ya sevk edildi. Sevklerin açıklanmasının ardından Fenerbahçeli futbolcuların kaç maç ceza alacağı merak konusu oldu. Peki, Osayi-Samuel, Oosterwolde ve İrfan Can kaç maç ceza alacak? İşte yanıtı...
2.04.2024 Fenerbahçe
PFDK sevkleri açıklandı: Osayi, Oosterwolde, İrfan Can tedbirsiz sevk edildi!
PFDK sevkleri açıklandı: Osayi, Oosterwolde, İrfan Can tedbirsiz sevk edildi! Trabzonspor Fenerbahçe arasında oynana Süper Lig müsabakasının ardından çıkan saha olayları ve futbolcuların karıştığı kavgalar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu PFDK sevklerini açıkladı. Açıklamaya göre Fenerbahçe'den Osayi, oosterwolde, İrfan Can Eğribayat tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.
1.04.2024 Fenerbahçe
PFDK sevkleri belli oluyor! Fenerbahçe'den 15 isim yazıldı: Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi...
PFDK sevkleri belli oluyor! Fenerbahçe'den 15 isim yazıldı: Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi... Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sonunda yaşananlar damga vurmuştu. PFDK sevklerinin bugün gerçekleşmesi beklenirken olası isimler ortaya çıktı.
26.03.2024 Fenerbahçe
İrfan Can Eğribayat'a yumruk atan Egemen Korkmaz patladı! Tekmelendiğini görünce dayanamamış
İrfan Can Eğribayat'a yumruk atan Egemen Korkmaz patladı! Tekmelendiğini görünce dayanamamış Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe derbisi sonrasında yaşananlar olaylarda bordo-mavili takımın teknik ekibinde yer alan Egemen Korkmaz ile sarı-lacivertli futbolcu İrfan Can Eğribayat'ın kavgası gündeme oturmuştu. Korkmaz sessizliğini bozdu ve o an yaşananlar hakkında flaş ifadeler kullandı. İşte son dakika haberinin tüm detayları...
19.03.2024 Fenerbahçe
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası!
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Hatayspor maçında müsabaka hakemlerine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti nedeniyle Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a 3 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.
2.02.2024 Adana DemirSpor
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir?
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir? AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen olarak duyuruldu. Peki "AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir, nereli kaç yaşında?"
7.01.2024 Gündem
Trabzonspor'da deprem! Nenad Bjelica yollar ayrıldı! İşte yeni teknik adam
Trabzonspor'da deprem! Nenad Bjelica yollar ayrıldı! İşte yeni teknik adam Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından Trabzonspor, Teknik Direktör Nenad Bjelica ile istediği istikrarı sağlayamamasının ardından Hırvat hoca ile ayrılık kararı aldı. Bordo-Mavili yönetim yeni teknik adam için de kararı verdi.
7.10.2023 Trabzonspor
A Milli Takım için Stefan Kuntz kararı belli oldu! Abdullah Avcı iddia edilmişti
A Milli Takım için Stefan Kuntz kararı belli oldu! Abdullah Avcı iddia edilmişti Futbol kamuoyunda büyük yankı yaratan ‘A Milli Takım’da teknik direktör Stefan Kuntz’un görevine son verilip yerine Abdullah Avcı mı getirilecek?’ iddiasıyla ilgili karar alındı.
5.05.2023 Şampiy10
TFF'den flaş Abdullah Avcı-Burak Yılmaz açıklaması
TFF'den flaş Abdullah Avcı-Burak Yılmaz açıklaması TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kuntz ile yollarını ayırıp Abdullah Avcı ile anlaştıklarına dair çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.
4.05.2023 Süper Lig
PFDK, İrfan Can Kahveci'ye 2 maç men cezası verdi
PFDK, İrfan Can Kahveci'ye 2 maç men cezası verdi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci'ye Göztepe maçında rakip takım sporcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2 resmi müsabakadan men ve 26 bin TL para cezası verdi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 21 gün hak mahrumiyeti ve 25 bin TL para cezasına çarptırılırken, Beşiktaşlı futbolcu Necip Uysal ise rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 maçtan men cezası aldı.
2.12.2021 Futbol
Trabzonspor 10 yıl sonra 'oh' çekti! Hugo ve Edgar Ie...
Trabzonspor 10 yıl sonra 'oh' çekti! Hugo ve Edgar Ie... Trabzonspor, Vitor Hugo ve Edgar Ie ikilisinden oldukça memnun...
23.04.2021 Trabzonspor
Ekrem Dağ'dan Egemen Korkmaz'a küfür
Ekrem Dağ'dan Egemen Korkmaz'a küfür Başakşehir - Trabzonspor Süper Kupa maçında Ekrem Dağ ile tartışan Egemen Korkmaz'ın ağır hakarete uğradığı ortaya çıktı.
29.01.2021 Trabzonspor
Başakşehir - Trabzonspor: 1 - 2
Başakşehir - Trabzonspor: 1 - 2 Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçta Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek Süper Kupa'nın sahibi oldu.
27.01.2021 Futbol
Açıklanacağı tarih belli oldu!
Açıklanacağı tarih belli oldu! Trabzonspor, Abdullah Avcı'yı Alanyaspor maçından sonra açıklayacak.
6.11.2020 Trabzonspor
Jorge Jesus'tan Fenerbahçe itirafı!
Jorge Jesus'tan Fenerbahçe itirafı! Benfica'nın teknik direktörü Jorge Jesus, Estadio da Luz'un açılışının 17. yılına özel verdiği röportajda, bu stadyumda çıktıkları en unutulmaz maçın Fenerbahçe ile oynanan UEFA Avrupa Ligi mücadelesi olduğunu söyledi.
26.10.2020 Futbol
Volkan Demirel'in hedefi teknik direktörlük
Volkan Demirel'in hedefi teknik direktörlük UEFA B Antrenör Kursu için Erzurum’a gelen Fenerbahçe'nin yardımcı antrenörü Volkan Demirel, "Kaleci olduğum için herkes benim kaleci antrenörü olmamı bekliyor ancak benim hedefim tamamen teknik direktörlüğe doğru gidecek" dedi.
22.10.2019 Fenerbahçe
Egemen Korkmaz, Mehmet Özdilek'in yardımcısı oldu!
Egemen Korkmaz, Mehmet Özdilek'in yardımcısı oldu! Milli maç arasında Altınordu’yla oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazanan Denizlispor’da, resmi sözleşmeyi imzalayan teknik direktör Mehmet Özdilek'in yardımcıları da belli oldu.
13.10.2019 Denizlispor
Denizlispor'dan Egemen hamlesi
Denizlispor'dan Egemen hamlesi 1. Lig'den şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Ege temsilcisi, 36 yaşındaki stoperi renklerine katmak için harekete geçti.
9.06.2019 Süper Lig
Egemen ve Obertan idmana katılmadı
Egemen ve Obertan idmana katılmadı Erzurumspor'da antrenmana, sakatlığı süren Egemen Korkmaz ve Gabriel Obertan katılmadı.
16.05.2019 Erzurumspor
90+3'te gol geldi, Mustafa Kaplan baygınlık geçirdi!
90+3'te gol geldi, Mustafa Kaplan baygınlık geçirdi! Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında MKE Ankaragücü evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk etti. Başkent ekibi, ev sahibi olmanın avantajıyla maçı 2-1 kazandı. Son dakikada gelen galibiyet golünün ardından Ankaragücü teknik direktörü Mustafa Kaplan baygınlık geçirdi.
24.02.2019 Ankaragücü
Egemen attı Galatasaraylı futbolcular çıldırdı!
Egemen attı Galatasaraylı futbolcular çıldırdı! Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Başakşehir evinde Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı.
12.02.2019 Galatasaray
Medipol Başakşehir-Erzurumspor:1-1
Medipol Başakşehir-Erzurumspor:1-1 Lider Medipol Başakşehir'in galibiyet serisi sona erdi. Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir 21. hafta maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kalarak yara aldı. Başakşehir zirvede 2 puan kaybederek yara aldı.
9.02.2019 Başakşehir
Kartal'a Mirin'den kötü haber
Kartal'a Mirin'den kötü haber Beşiktaş'ın Fransız savunmacısı Nicolas Isimat-Mirin, BB Erzurumspor maçının ilk yarısında yaşadığı sakatlık sonrasında ikinci yarıda yerini Mustafa Pektemek'e bıraktı.
25.01.2019 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Egemen Korkmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki egemen korkmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.