Efes Pilsen

Efes Pilsen

Son dakika Efes Pilsen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Efes Pilsen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Efes Pilsen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Efes Pilsen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan efes pilsen gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.061 efes pilsen haberi bulunmuştur. Tüm efes pilsen haberleri aşağıda listelenmiştir.
THY Euroleague: Zenit Saint Petersburg: 76 - Anadolu Efes: 67
THY Euroleague: Zenit Saint Petersburg: 76 - Anadolu Efes: 67 Turkish Airlines Euroleague 23. hafta maçında Anadolu Efes, Rusya deplasmanında Zenit St Petersburg takımına 76-67 mağlup oldu. Bu sonuçla lacivert-beyazlılar 11. mağlubiyetini alırken, Rus ekibi ise 13. galibiyetini elde etti.
27.01.2022 THY Euroleague
TBF'den açıklama! Kerem Tunçeri...
TBF'den açıklama! Kerem Tunçeri... A Milli Erkek Basketbol Takımı Menajeri Kerem Tunçeri görevinden ayrıldı.
19.07.2021 TBL
Seren Serengil'den flaş itiraf! 'Onu terk edip başkasıyla evlendim'
Seren Serengil'den flaş itiraf! 'Onu terk edip başkasıyla evlendim' Seren Serengil, Kerem Tunçeri hakkında açıklamalarda bulundu; 'Onu terk edip başkasıyla evlendim' dedi.
19.12.2020 Magazin
Survivor Barış Murat Yağcı kimdir? Survivor Barış kaç yaşında ve nereli?
Survivor Barış Murat Yağcı kimdir? Survivor Barış kaç yaşında ve nereli? Survivor'da sona gelindi. Şubat ayından bu yana 5 aylık süreçte büyük mücadele veren Survivor yarışmacıları için şampiyonluğa saatler kaldı. Zorlu ve yorucu Survivor macerasında final için mücadele devam ederken Survivor yarışmacıları ve hayat hikayeleri de en çok araştırılan konuların başında geliyor. Survivor'un ilk gününden beri izleyici tarafından desteklenen ve sevilen isimlerden biri olan Survivor Barış Murat Yağcı en çok merak edilen isimlerden biri. Peki, Survivor Barış Murat Yağcı kimdir? Survivor Barış Murat Yağcı kaç yaşında ve nereli? Survivor Barış hayatı hakkında merak edilenler...
13.07.2020 Gündem
Survivor Barış kimdir? Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Survivor Barış kimdir? Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor'da final heyecanı başladı. Survivor'un finaline bir adım kala Survivor'un yarışmacıları da internette merak ediliyor. Survivor'da 5 aydır büyük müdacele veren ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Barış Murat Yağcı internette merak edilen isimlerin başında geliyor. Peki, Survivor Barış kimdir? Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Barış'ın biyografisi...
12.07.2020 Gündem
Survivor Barış kimdir? Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Survivor Barış kimdir? Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor'da final heyecanı yaşanıyor. Survivor'un final dörtlüsü Cemal Can, Yasin, Berkan ve Barış mücadeleleri başladı. Adım adım Survivor 2020'nin sonuna yaklaşılırken Survivor'un yarışmacıları da internette merak ediliyor. Survivor'un başından büyük müdacele veren ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Barış Murat Yağcı internette merak edilen isimlerin başında geliyor. Peki, Survivor Barış kimdir? Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Barış Murat Yağcı hakkında merak edilenler...
11.07.2020 Gündem
Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes: 73-81
Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes: 73-81 THY Avrupa Ligi'nde haftanın maçında Anadolu Efes deplasmanda Fenerbahçe Beko'yu 81-73 mağlup etti.
12.12.2019 Basketbol
Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman? Karşılaşma saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman? Karşılaşma saat kaçta, hangi kanalda? EuroLeague'de Türk derbisi yaşanacak. Fenerbahçe Beko kendi evinde Anadolu Efes'i ağırlayacak. Basketbol severler bu heyecana ortak olmak isterken "Fenerbahçe Beko- Anadolu Efes maçı ne zaman? Karşılaşma saat kaçta, hangi kanalda?" sorusu soruluyor.
12.12.2019 THY Euroleague
Shane Larkin Euroleague sayı rekoru kırdı! 49...
Shane Larkin Euroleague sayı rekoru kırdı! 49... Turkish Airlines Euroleague'in 11'nci haftasında Anadolu Efes'in sahasında Bayern Münih'i 104-75 mağlup ettiği karşılaşmada Shane Larkin kaydettiği 49 sayıyla Euroleague tarihinde bir maçta en çok sayı kaydeden oyuncu oldu.
30.11.2019 Basketbol
THY Euroleague'in en başarılı Türk takımı Fenerbahçe!
THY Euroleague'in en başarılı Türk takımı Fenerbahçe! Avrupa'nın kulüpler bazındaki bir numaralı basketbol organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde, Türk takımları arasında tek şampiyonluk sevincini Fenerbahçe yaşadı.
10.10.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe ve Anadolu Efes şampiyonluk için parkede!
Fenerbahçe ve Anadolu Efes şampiyonluk için parkede! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde geçen sezon şampiyon olan Fenerbahçe ile PTT Türkiye Kupası'nı kazanan Anadolu Efes, 34. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda yarın karşı karşıya gelecek.
2.10.2018 TBL
CANLI! Avrupa'da Türk derbisi...
CANLI! Avrupa'da Türk derbisi... Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes-Fenerbahçe Doğuş maçı, erkek basketbolunda Avrupa arenasındaki 60. Türk derbisi olarak tarihe geçti.
19.01.2018 THY Euroleague
Galatasaray'da 2. Mahmuti dönemi
Galatasaray'da 2. Mahmuti dönemi Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörlüğüne Oktay Mahmuti getirildi.
12.01.2018 TBL
En başarılı Türk takımı Fenerbahçe
En başarılı Türk takımı Fenerbahçe Avrupa'nın kulüpler bazında bir numaralı basketbol organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde Türk ekipleri arasında tek şampiyonluk sevincini sarı-lacivertli takım yaşadı
11.10.2017 Basketbol
16 yıllık hasret bitecek mi?
16 yıllık hasret bitecek mi? THY Avrupa Ligi'nde Yunanistan'ın Olympiakos ekibi karşısında play-off serisinde 2-1 öne geçen lacivert-beyazlı takım, yarın oynanacak maçı kazandığı takdirde 16 yıl sonra Dörtlü Final'e yükselme başarısı gösterecek
27.04.2017 THY Euroleague
F.Bahçe, Türk takımlarının şansızlığını sonlandırdı
F.Bahçe, Türk takımlarının şansızlığını sonlandırdı THY Avrupa Ligi play-off ilk maçında Yunanistan'ın Panathinaikos Superfoods ekibini 71-58 yenen Fenerbahçe, seride hem saha avantajını lehine çevirdi hem de Türk takımlarının bu rakibe karşı deplasmandaki şansızlığını sonlandırdı.
18.04.2017 Fenerbahçe
Türk basketbolunun gurur tablosu
Türk basketbolunun gurur tablosu FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali rövanş maçında iki Türk takımı Yakın Doğu Üniversitesi ile Bellona AGÜ, yarın karşı karşıya gelecek
11.04.2017 Basketbol
Obradovic için duygusal eşleşme
Obradovic için duygusal eşleşme Fenerbahçe'nin tecrübeli başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi'nde play-off'ta tarihi başarılar elde ettiği eski takımı Panathinaikos Superfoods'a karşı mücadele edecek.
7.04.2017 THY Euroleague
Tek Pota Ligi İzmir kuraları çekildi!
Tek Pota Ligi İzmir kuraları çekildi! Şirketlerin basketboldaki zirvesi Tek Pota Ligi heyecanı yeniden başlıyor.
5.04.2017 Basketbol
Şüpheli pilottan FETÖ itirafları
Şüpheli pilottan FETÖ itirafları Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan eski Pilot Teğmen Uluç Hüseyin Hançer, savcılık ifadesinde, FETÖ üyesi "abilerin", askeri lise sınavları için kendisinin ve arkadaşlarının ailelerini ikna ettikten sonra yatılı kampa alarak mülakatlara hazırladıklarını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Euroleague'de Türk derbileri haftası
Euroleague'de Türk derbileri haftası Basketbolda THY Avrupa Ligi'nin 13. ve 14. haftaları bir kez daha Türk derbilerine sahne olacak.
20.12.2016 THY Euroleague
Muhtar Kent Coca Cola CEO'luğunu bırakıyor
Muhtar Kent Coca Cola CEO'luğunu bırakıyor Coca Cola CEO'su Muhtar Kent Mayıs ayında görevi bırakacak.
9.12.2016 Ekonomi
Clinton, Başkan Yardımcılığı için Muhtar Kent'i düşünmüş
Clinton, Başkan Yardımcılığı için Muhtar Kent'i düşünmüş Wikileaks'in yayınladığı e-postalara göre, Clinton’ın potansiyel başkan yardımcısı adayları arasında Coca Cola'nın üst yöneticisi Muhtar Kent de yer aldı
17.06.2021 Dünya
David Blatt: 'Çok zor bir sezon bizi bekliyor'
David Blatt: 'Çok zor bir sezon bizi bekliyor' Blatt: Doğru yaklaşımla beraber sürdürülebilir temellere inanan bir ekip var. Burada kendi felsefemle çok uyuşan bir ortam buldum
15.09.2016 TBL
Ufuk Sarıca resmen Beşiktaş Sompo Japan’da
Ufuk Sarıca resmen Beşiktaş Sompo Japan’da Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, Ufuk Sarıca ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
24.09.2021 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Efes Pilsen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki efes pilsen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.