Edward Snowden

Edward Snowden

Son dakika Edward Snowden haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Edward Snowden ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Edward Snowden haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Edward Snowden

haberleri sayfasında son dakika yaşanan edward snowden gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 edward snowden haberi bulunmuştur. Tüm edward snowden haberleri aşağıda listelenmiştir.
Putin, Edward Snowden'a Rusya vatandaşlığı verdi
Putin, Edward Snowden'a Rusya vatandaşlığı verdi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'nin istihbarat bilgilerini sızdıran ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) ve eski Ulusal Güvenlik Dairesi (NSA) çalışanı Edward Snowden'a Rusya vatandaşlığı verdi.
26.09.2022 Dünya
NATO’da veto hakkı olan ülkeler hangileri? Türkiye izin vermezse Finlandiya ve İsveç üye olabilir mi?
NATO’da veto hakkı olan ülkeler hangileri? Türkiye izin vermezse Finlandiya ve İsveç üye olabilir mi? NATO'ya üye olmak için Finlandiya ve İsveç’in başvuru yapmasının ardından sürece karşı olduğunu açıklayan Türkiye’den veto geldi. İki ülkenin üyeliği için çekincesi olan Türkiye, ilk aşamada görüşmenin başlatılmasını engelledi. NATO kaynakları, Türkiye’nin karşı çıkması üzerine Konsey’in görüşmeleri başlatma kararı alamadığını söyledi. Peki, NATO’da veto hakkı olan ülkeler hangileri? Nato kurucu üyeleri kimler? Nato üyelik süreci nasıl işliyor? Türkiye izin vermezse Finlandiya ve İsveç üye olabilir mi? İşte merak edilenler…
19.05.2022 Dünya
Veri skandalı patladı, dünya diken üstünde! Avrupa'nın 'Snowden' vakası
Veri skandalı patladı, dünya diken üstünde! Avrupa'nın 'Snowden' vakası AB polis teşkilatı Europol'ün milyonlarca kişiye ait hassas bilgileri yasa dışı bir şekilde toplandığı tespit edildi. Avrupa Veri Koruma Denetçisi'nin kişisel verileri silmesi talimatı vermesine rağmen Europol direniyor ve yakın zamanda oluşacak yasal bir zemini bekliyor.
13.01.2022 Dünya
Cinsel istismar ve işkence! Hapishanede skandal olay
Cinsel istismar ve işkence! Hapishanede skandal olay Rusya'da mahkumların birbirine cinsel istismarda bulunup işkence ettiği görüntüleri hapishane dışına çıkarıp dünyaya servis eden Rusya'nın "Edward Snowden'ı" olarak bilinen Sergei Savelyev ilk kez konuştu.
25.10.2021 Yaşam
Signal uygulaması (app) nedir, nasıl kullanılır? WhatsApp alternatifi Signal’in farkı ve özellikleri (Elon Musk  “Signal kullanın” diyerek önerdi)
Signal uygulaması (app) nedir, nasıl kullanılır? WhatsApp alternatifi Signal’in farkı ve özellikleri (Elon Musk “Signal kullanın” diyerek önerdi) WhatsApp'in kullanıcılarını verilerini Facebook ile paylaşmaya zorlaması sonrası tepkiler çığ gibi büyüyor. SpaceX CEO'su Elon Musk, "Signal kullanın" diyerek takipçilerine farklı bir uygulama tavsiyesinde bulundu. Peki, Signal uygulaması nedir? Signal uygulamasının özellikleri nelerdir, nasıl çalışıyor? WhatsApp’ın alternatifi Signan uygulaması…
8.01.2021 Gündem
Rusya'dan ABD'yi kızdıracak hamle! O isme oturma izni...
Rusya'dan ABD'yi kızdıracak hamle! O isme oturma izni... Rusya, eski CIA ajanı Edward Snowden’a ‘kalıcı oturma’ izni verdi. Snowden, 2013’te ABD Ulusal Güvenlik Ajansı’na (NSA) ait gizli belgeleri sızdırdıktan sonra Rusya’ya sığınmıştı.
22.10.2020 Dünya
Snowden: Facebook sizi gizlice gözetliyor
Snowden: Facebook sizi gizlice gözetliyor ABD'nin kamu aleyhine faaliyetlerini deşifre ederek dünyada büyük yankı uyandıran Edward Snowden, Facebook’un kullanıcılarını gizlice gözetlediğini iddia etti.
3.08.2019 Bilim ve Teknoloji
"Kaşıkçı'yı takip etmek için İsrailli firmanın casus yazılımı kullanıldı" iddiası
"Kaşıkçı'yı takip etmek için İsrailli firmanın casus yazılımı kullanıldı" iddiası ABD Ulusal Güvenlik Ajansının (NSA) eski sistem analisti Edward Snowden, İsrailli yazılım firması NSO Group'a ait bir casus programının, geçen ay İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı takip etmek için kullanıldığını iddia etti.
8.11.2018 Gündem
Yeni Zelanda Güney Pasifik'teki komşularını uydudan izlemiş
Yeni Zelanda Güney Pasifik'teki komşularını uydudan izlemiş Devlet İletişim Güvenliği Bürosunun, 2009-2015 arasında bölgedeki ada ülkelerinin iletişim verilerini uydudan izleyerek edindiği verileri istihbarat iş birliği yaptığı ülkelerle paylaştığı tespit edildi
4.07.2018 Dünya
ABD, dinlediği telefon kayıtlarını sildi!
ABD, dinlediği telefon kayıtlarını sildi! Dünyanın her yerini dinleyen NSA, 'yetki dışı' erişilen bazı telefon kayıtlarını sildiğini açıkladı. Söz konusu dinlemelerin gerekçesi ise, NSA'ye göre 'teknik sorunlar'.
29.06.2018 Dünya
Edward Snowden'dan ABD'ye İran önerisi
Edward Snowden'dan ABD'ye İran önerisi Edward Snowden İran’daki gösterileri uzaktan söylemleriyle destekleyen ABD’li politikacılara, “Google’a bir telefon açıp göstericilere gerçekten destek olabilirsiniz” çağrısı yaptı.
2.01.2018 Dünya
Snowden İstanbul’da konuştu
Snowden İstanbul’da konuştu Edward Snowden ABD’nin en çok aradığı isimlerin başında geliyor. Dün İstanbul’daki konferansa katıldı.
21.11.2017 Yaşam
ABD istihbaratında büyük çatlak!
ABD istihbaratında büyük çatlak! CIA Direktörü Pompeo, "Amerika'nın gizli bilgilerini çalarak, kendi egolarını tatmin etmeyi veya para kazanmayı amaçlayanlar ya da farklı amaçlar güden insanlar artışta" dedi.
24.06.2017 Dünya
Putin'den şaşırtan hamle! 'Hazırız'
Putin'den şaşırtan hamle! 'Hazırız' Putin, ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) eski Başkanı Comey'e siyasi sığınma hakkı vermeye hazır olduklarını açıkladı.
15.06.2017 Dünya
Raporu sızdırdı yakayı ele verdi
Raporu sızdırdı yakayı ele verdi Rusya’nın 2016 başkanlık seçimlerine siber müdahalede bulunduğunu gösteren istihbarat raporunu basına sızdıran istihbarat uzmanı Reality Leigh Winner, FBI ajanlarınca yakalandı
6.06.2017 Dünya
İngiliz istihbaratına yeni başkan atandı
İngiliz istihbaratına yeni başkan atandı İngiliz hükümetine bağlı dijital iletişim ve istihbarat kurumu GCHQ'nin yeni başkanı olarak Jeremy Fleming, atandı
20.03.2017 Dünya
CIA belgeleri sızdı!
CIA belgeleri sızdı! WikiLeaks, ABD Merkezi Haber Alma Teşkilatı (CIA) hakkında bir dizi gizli belgeyi sızdırmaya başladığını duyurdu.
7.03.2017 Dünya
Hüseyin Gülerce'den Fetullah Gülen yazısı
Hüseyin Gülerce'den Fetullah Gülen yazısı Bir dönem FETÖ'de üst düzey görevlerde bulunan ve Gülen'e yakın isimlerden biri olan Gülerce, bugünkü köşesinde FETÖ liderini ve referanduma olan etkilerini kaleme aldı.
29.09.2021 Gündem
Zaharova'dan Snowden açıklaması
Zaharova'dan Snowden açıklaması Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD yönetiminin devlet sırlarını ifşa etmekle suçladığı eski istihbarat görevlisi Edward Snowden'ın Rusya tarafından ABD Başkanı Donald Trump’a ‘hediye edileceği’ yönündeki haberlerin amacının, kamuoyunu yönlendirmek ve Beyaz Saray’a baskı yapmak olduğunu söyledi.
17.06.2021 Dünya
‘Hakimlerle savaşı biz kazanacağız’
‘Hakimlerle savaşı biz kazanacağız’ ABD Başkanı Donald Trump, çoğunluğu Müslüman yedi ülke vatandaşına seyahat sınırlamaları getiren kararnamesinin mahkeme tarafından iptal edilmesinin ardından yeni bir kararname ile kararını bir kez daha uygulamaya koymaya hazırlanıyor.
17.06.2021 Dünya
Snowden ABD'yi yalanladı: Teslim edilmeyeceğim!
Snowden ABD'yi yalanladı: Teslim edilmeyeceğim! ABD'nin dünya çapındaki gizli izleme faaliyetlerini ortaya çıkaran eski Ulusal Güvenlik Kurumu (NSA) yetkilisi Edward Snowden, ABD medyasında Rusya'nın kendisini Washington yönetimine teslim edeceğine dair iddiaları yalanladı.
17.06.2021 Dünya
Kremlin: Edward Snowden'i takip etmiyoruz
Kremlin: Edward Snowden'i takip etmiyoruz Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Moskova'nın eski Ulusal Güvenlik Dairesi (NSA) analisti Edward Snowden'ın hayatını takip etmediklerini ve planları hakkında bilgisi olmadığını söyledi.
17.06.2021 Dünya
Rusya'dan ABD'ye kötü haber: Vermeyeceğiz
Rusya'dan ABD'ye kötü haber: Vermeyeceğiz Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD yönetiminin devlet sırlarını ifşa etmekle suçladığı eski istihbarat görevlisi Edward Snowden'ın iadesini isteyenlere 'kötü bir haber' verdi. Zaharova, Snowden'ın oturma izninin iki yıl daha uzatıldığını açıkladı.
17.06.2021 Dünya
ABD'ye sert mesaj: Her şeyi açıkla!
ABD'ye sert mesaj: Her şeyi açıkla! Çin Savunma Bakanlığı, Washington'ı kendi yürüttüğü küresel casusluk faaliyetlerini açıklamaya davet etti.
8.01.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Edward Snowden ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki edward snowden haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.