Tuba Büyüküstün isyan edenlere sitem etti
Tuba Büyüküstün isyan edenlere sitem etti Tuba Büyüküstün, Billur Kalkavan’ın YouTube kanalına konuk oldu. Karantina günlerinde “evde sıkıldık” diyenlere sitem eden ünlü oyuncu, “Evde sıkılmak ne demek? Bana bir noktada kendimize dert arıyoruz gibi geliyor” diye konuştu.
19.04.2020 Magazin
Üniversiteli yarışmacıyı rezil eden ilk soru
Üniversiteli yarışmacıyı rezil eden ilk soru Kim Milyoner Olmak İster'de Cem isimli dövmeci, yarışmaya İstanbul'dan katıldı.Yarışmaya başlar başlamaz elenen dövmeci herkesi şaşkına çevirdi.
2.02.2016 Sinema-Dizi
Survivor Özlem'den şoke eden itiraf!
Survivor Özlem'den şoke eden itiraf! 'Survivor All Star' yarışmacısı Özlem Çalın konuk olarak katıldığı 'Aramızda Kalmasın' programında herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu. Özlem katıldığı ilk Survivor'da denizde buldukları ölü bir kuşu açlıkdan dolayı yediklerini söyledi.
6.05.2015 Sinema-Dizi
Seyirciden şok sözler!
Seyirciden şok sözler! 'Her Şey Dahil' programına bağlanan bir seyirci, "Eşimle arkadaşımı kendi yatağımda yakaladım." deyip hikayesini anlatınca stüdyodaki herkesin ağzı açık kaldı.
5.05.2015 Sinema-Dizi
Bu Tarz Benim yarışmacıları birbirine girdi!
Bu Tarz Benim yarışmacıları birbirine girdi! Bu Tarz Benim yarışmasında Zeynep yarışmacı arkadaşlarıyla kavga ettikten sonra stüdyoyu terk etti, yarışmacılar sinirden gözyaşlarına boğuldu.
5.02.2015 Sinema-Dizi
İran metrosunda çılgınca dans etti
İran metrosunda çılgınca dans etti Görüntüler İran'ın başkenti Tahran'dan.. Kadınların şarkı söylemesinin hatta dans etmesinin yasak olduğu İran'da genç bir kadın tahran metrosunda böyle görüntülendi. İngilizce şarkı eşliğinde ilginç hareketlerle dans eden genç kadını metroda bulunan diğer kadınlar ise şaşkın bakışlarla izledi.
27.11.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri