İşini teknoloji ile yükseltenler “Dijitaliz 2023”te buluştu
İşini teknoloji ile yükseltenler “Dijitaliz 2023”te buluştu 12 kategoride ödülün sahiplerini bulduğu Dijitaliz etkinliğinin altıncısı gerçekleştirildi. Bu yıl “Yükseliş” temasıyla düzenlenen etkinlik, dijitalleşme yolculuğunda fark yaratan isimlerin katıldığı oturumlarla renklenirken, Topluluk kuruluşlarının en başarılı dijital projeleri de ödüllendirildi.
6.12.2023 Bilim ve Teknoloji
İtalya’da içinde 4 Türk'ün bulunduğu helikopter kaybolmuştu! Açıklama geldi
İtalya’da içinde 4 Türk'ün bulunduğu helikopter kaybolmuştu! Açıklama geldi İtalya’nın Lucca kentinden kalkan ve içerisinde 6 yolcu ile 1 İtalyan pilotun bulunduğu helikopterin kalkıştan kısa bir süre sonra radardan kaybolduğu bildirildi. Konuyla ilgili Eczacıbaşı Holding'den açıklama yapılarak helikopteri arama çalışmalarının sürdürüldüğü ifade edildi.
11.06.2022 Gündem
Rusya’nın kapısını Astana’dan açacak
Rusya’nın kapısını Astana’dan açacak İpek Kağıt, 300 milyon liralık yatırımını tamamlayarak hem Manisa hem de Kazakistan’daki fabrikalarını açtı. Almatı’dan başkent Astana’ya taşınan tesis Rusya’nın kapılarını açacak
2.06.2016 Ekonomi
Eczacıbaşı'ndan Berkin mesajı!
Eczacıbaşı'ndan Berkin mesajı! ECZACIBAŞI Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, dün Ümraniye’de bir ev dekorasyon satış mağazasının açılış törenine katıldı. Eczacıbaşı, "Berkin’i çocuk denilecek yaşta kaybettik. Bundan çok derin bir üzüntü duyuyoruz, diliyoruz" dedi.
29.09.2021 Gündem