Ece Vahapoğlu

Ece Vahapoğlu

Son dakika Ece Vahapoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ece Vahapoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ece Vahapoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ece Vahapoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ece vahapoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 ece vahapoğlu haberi bulunmuştur. Tüm ece vahapoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ece Vahapoğlu davete katıldı, boynundaki izler dikkat çekti! Açıklama yaptı
Ece Vahapoğlu davete katıldı, boynundaki izler dikkat çekti! Açıklama yaptı Sunucu ve yazar Ece Vahapoğlu, 2018 yılında Cihan Alpay ile dünyaevine girmişti. Aralık 2019'da oğlu Efe'yi kucağına alan ünlü isim, kısa sürede hamilelik kilolarından kurtulmuş ve eski formuna dönmüştü. Spora düşkünlüğü ile bilinen Vahapoğlu, önceki gün bir kozmetik markasının davetine katıldı. Boynundaki operasyon izleri dikkat çeken sunucu, konuyla ilgili açıklama yaptı.
10.09.2022 Magazin
Oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi
Oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi Sunucu ve yoga eğitmeni Ece Vahapoğlu 6 ay önce anne olmuştu. Vahapoğlu, oğlu Efe’nin yüzünü gösterdiği fotoğrafı ilk kez paylaştı.
4.06.2020 Magazin
Ece Vahapoğlu'ndan anlamlı mesaj
Ece Vahapoğlu'ndan anlamlı mesaj Wellness ve yoga eğitmeni Ece Vahapoğlu, 19 Mayıs'ta sosyal medya hesabı üzerinden anlamlı bir video paylaştı.
20.05.2020 Magazin
"Uyku arasında bile bebeğimi özlüyorum"
"Uyku arasında bile bebeğimi özlüyorum" 2018'de Cihan Alpay ile nikah masasına oturan, Aralık 2019’da oğlu Efe Alpay’ı dünyaya getiren sunucu Ece Vahapoğlu, MAG dergisine röportaj verdi.
9.05.2020 Magazin
'Hayatıma sabır geldi'
'Hayatıma sabır geldi' Ece Vahapoğlu, anne olduktan sonra bütün önceliklerinin değiştiğini açıkladı.
8.05.2020 Magazin
"Doktor aşı için eve geldi"
"Doktor aşı için eve geldi" Ece Vahapoğlu, 4 aylık bebeği Efe’nin aşısı için evde bakım hizmeti aldığını anlattı.
10.04.2020 Magazin
Efe uyurken alışverişe kaçtım
Efe uyurken alışverişe kaçtım Yazdığı sağlıklı yaşam kitapları ile adından söz ettiren Ece Vahapoğlu, önceki gün bir AVM'de görüntülendi.
27.02.2020 Magazin
"Göbeğimi 5 aylık hamile görüntüsüne kavuşturdum."
"Göbeğimi 5 aylık hamile görüntüsüne kavuşturdum." Ümit Boyner’in kardeşi Cihan Alpay, Nisan 2015’te aşk yaşamaya başladığı Ece Vahapoğlu ile 2018’de evlenmişti.Çift, bu hafta bebeklerini kucaklarına almayı bekliyor...
25.11.2019 Magazin
Bebeğinin adı belli oldu
Bebeğinin adı belli oldu Oğlunu kucağına almak için gün sayan yazar Ece Vahapoğlu, baby shower partisi organize etti.
10.10.2019 Magazin
Ece Vahapoğlu plajda fenalaştı
Ece Vahapoğlu plajda fenalaştı 6 aylık hamile olan Ece Vahapoğlu, Bodrum tatiline devam ediyor.
26.08.2019 Magazin
Ünlü isimden 26. hafta pozu
Ünlü isimden 26. hafta pozu Ece Vahapoğlu ve Cihan Alpay, ilişkilerini 2018 yılında nikah masasına taşımıştı. Çift geçtiğimiz aylarda da bebek müjdesini vermişti
22.08.2019 Magazin
Ece Vahapoğlu: Çok mutluyum, 60 oldum
Ece Vahapoğlu: Çok mutluyum, 60 oldum Oğluna 6.5 aylık hamile olan yazar-sunucu Ece Vahapoğlu, rahat bir hamilelik geçirmek ve normal doğum yapmak istediği için beslenmesine, sporuna önem veriyor. Bebek bekleyen anne adaylarına da önerilerde bulunuyor.
16.08.2019 Magazin
Bebeğin cinsiyeti belli oldu
Bebeğin cinsiyeti belli oldu Bebek heyecanı yaşayan sunucu Ece Vahapoğlu ve eşi Cihan Alpay, Bodrum’da tatil yapıyor.
18.07.2019 Magazin
Güzel haber böyle duyurdu; Göbek değil bebek
Güzel haber böyle duyurdu; Göbek değil bebek Sunucu Ece Vahapoğlu, iş adamı Cihan Alpay ile Haziran 2018'de nikah masasına oturmuştu. Ünlü çiftten güzel haber geldi.
27.06.2019 Magazin
Ece Vahapoğlu'na kötü haber! MEB, "çocuk yogası" etkinliğini iptal etti...
Ece Vahapoğlu'na kötü haber! MEB, "çocuk yogası" etkinliğini iptal etti... Milli Eğitim Bakanlığı, gönüllü katılım esası dikkate alınarak onay verilen "Ece Vahapoğlu ile Çocuk Yogası" etkinliğinin iznini iptal etti.
16.02.2019 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı izin verdi, ünlü sunucu öğrencilere yoga öğretecek
Milli Eğitim Bakanlığı izin verdi, ünlü sunucu öğrencilere yoga öğretecek Türkiye genelindeki tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul,lise öğrencilerine yönelik yoga eğitimi için yapılan müracaatı değerlendiren Milli Eğitim Bakanlığı okullarda bu etkinliğin yapılmasına izin verdi. İkinci dönemde yoga eğitmeni olan ünlü sunucu Ece Vahapoğlu öğrencilere yoga eğitimi verecek.
14.02.2019 Eğitim
Kendi tasarımlarını giyiyor
Kendi tasarımlarını giyiyor Sporcu kişiliğinin yanı sıra yazdığı kitaplar ve tasarladığı kıyafetler ile adından söz ettiren Ece Vahapoğlu, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
1.02.2019 Magazin
Ece Vahapoğlu'ndan kötü haber!
Ece Vahapoğlu'ndan kötü haber! Sunucu ve yazar Ece Vahapoğlu, Boyner Holding Buluşum CEO'su Cihan Alpay ile Haziran 2018'de nikah masasına oturmuştu. Geçen hafta hamile olduğunu açıklayan Ece Vahapoğlu'ndan kötü haber geldi
18.12.2018 Magazin
Sunucu Ece Vahapoğlu müjdeyi verdi!
Sunucu Ece Vahapoğlu müjdeyi verdi! Haziran 2018'de Cihan Alpay ile dünyaevine giren ünlü sunucu Ece Vahapoğlu hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu
11.12.2018 Magazin
Evlenince rahatladık
Evlenince rahatladık Boyner Holding Buluşum CEO’su Cihan Alpay ile evlenen Ece Vahapoğlu, Formsante dergisine verdiği röportajda şunları söyledi.
30.07.2018 Magazin
Eşini yalnız bırakmıyor
Eşini yalnız bırakmıyor Ece Vahapoğlu, Bazen Alaçatı’da bir söyleşiye katıldı.
23.07.2018 Magazin
3 yıllık aşkta mutlu son
3 yıllık aşkta mutlu son SUNUCU-yazar Ece Vahapoğlu (40) ile Boyner Holding Buluşum CEO’su Cihan Alpay, Ulus 29’da düzenlenen görkemli bir törenle evlendi.
24.06.2018 Magazin
Aşk için buluştular
Aşk için buluştular Konsept dünya markaları ile tasarımcıları belli temalarla bir araya getiren ‘Mert Aslan Presents’ etkinliği, ünlü isimleri Sevgililer Günü öncesi aşkı kutlamak için buluşturdu
12.02.2018 Magazin
Ece Vahapoğlu'ndan Nihat Doğan'a ders!
Ece Vahapoğlu'ndan Nihat Doğan'a ders! Seda Sayan'da canlı yayına konuk olan yaşam koçu ve yazar Ece Vahapoğlu, Nihat Doğan'a tüyolar verdi.
26.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ece Vahapoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ece vahapoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.