e-okul VSB ile karne notu öğrenme! e-okul karne girişi 2021: Karne notları nasıl ve nereden görüntülenecek, ne zaman verilecek?
e-okul VSB ile karne notu öğrenme! e-okul karne girişi 2021: Karne notları nasıl ve nereden görüntülenecek, ne zaman verilecek? Uzaktan eğitimlerine devam eden öğrenciler yarın yarıyıl tatiline başlıyor. Veliler ve öğrenciler e-Okul VBS ile karne notlarını öğrenebilecek. Karneler bu yıl dijital olarak verilecek. Dolayısıyla öğrenciler bugünlerde e-Okul VBS'ye giriş yapıp karne notlarını hesaplamaya, öğrenmeye çalışıyor. e okul girişi üzerinden karne notları ne zaman verilecek? e-okul giriş yap ekranı ile karne notlarına bakma…
21.01.2021 Eğitim
E-Okul vbs ile karne notu nasıl öğreniliyor? Takdir teşekkür notu hesaplama
E-Okul vbs ile karne notu nasıl öğreniliyor? Takdir teşekkür notu hesaplama Karnelerin alınmasına yaklaşıldıkça hem öğrencilerin, hem velilerin hem de öğretmenlerin en sık kullanacağı uygulama E- Okul Veli Bilgilendirme Sistemi uygulaması oluyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın geliştirdiği uygulama, web tabanlı bir uygulama olup elektronik ortamda milyonlarca insana eğitim öğretim yılında yapılacak ve yapılmış her şeyi takip edebilme şansı tanıyor. Eğitim öğretim hayatını daha kolay hale getirmeye odaklı birçok özelliği bulunan E-okul Veli Bilgilendirme Sisteminin, veli, öğrenci ve öğretmenlere sunduğu tüm özellikler ve daha fazlasını ayrıntılı bir şekilde haberimizde anlattık.
29.09.2021 Gündem