Doğal gaz tüketim desteği başladı! Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor, ödeme miktarı 1.150 TL
Doğal gaz tüketim desteği başladı! Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor, ödeme miktarı 1.150 TL İhtiyaç sahibi haneler ve kronik hastalar için doğalgaz desteği verilecek. Kabine toplantısının ardından açıklamalardan bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgaz tüketim desteği başvurularının başladığını duyurdu.
6.09.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Resmen açıklandı, fatura ödemesi artık...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Resmen açıklandı, fatura ödemesi artık... Doğalgaz desteği başvurularını binlerce vatandaş merak ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan doğal gaz yardımı desteği ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıklamalarda bulunmuştu. Doğalgaz desteği ödeme tarihleri ve kimlere verileceğini açıklayan Bakan Yanık, " İnşallah eğer mümkün olursa mart ayı gibi vatandaşlarımıza ödemelerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz." demişti. Peki, doğalgaz yardımı başvuruları ne zaman? Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? e-Devlet’ten doğalgaz yardımı başvurusu açıldı mı? Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman verilecek? İşte detaylar...Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran'la yaşanan doğalgaz sıkıntısına ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. Kamuoyunda İran'a borç olduğu yolundaki iddiaları net şekilde yalanlayan Erdoğan, "Biz İBB değiliz. Bizim İran'a borcumuz kesinlikle söz konusu değil. Bu iddialar yalandır" dedi. Öte yandan Erdoğan Doğal gaz akışının 10 - 15 gün içinde çözüleceğini ifade etti.
27.01.2022 Ekonomi
Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? e-Devlet doğalgaz desteği başvuru ekranı açıldı mı?
Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? e-Devlet doğalgaz desteği başvuru ekranı açıldı mı? Doğalgaz desteği başvuruları vatandaşın gündeminde! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan doğal gaz yardımı desteği ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıklamalarda bulunmuştu. Doğalgaz desteği ödeme tarihleri ve kimlere verileceğini açıklayan Bakan Yanık, " İnşallah eğer mümkün olursa mart ayı gibi vatandaşlarımıza ödemelerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz." demişti. Peki, doğalgaz yardımı başvuruları ne zaman? Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? e-Devlet’ten doğalgaz yardımı başvurusu açıldı mı? İşte detaylar…
26.01.2022 Gündem