Yaz okulları ile yaz dönemi DYK kursları başvuruları başlıyor
Yaz okulları ile yaz dönemi DYK kursları başvuruları başlıyor Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları ile yaz okulları için öğrenci başvurularının, 15-18 Haziran'da alınacağını bildirdi.
3.06.2022 Gündem
DYK kursları ne zaman başlıyor? MEB DYK kurs tarihleri
DYK kursları ne zaman başlıyor? MEB DYK kurs tarihleri MEB 2020- 2021 Eğitim Öğretim Yılı çalışma takvimine ilişkin İl müdürlüklerine yazı gönderdi. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) corona virüs pandemisi nedeniyle Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) kapsamında dersler geçtiğimiz mart ayında iptal edilmişti. Öğrenciler DYK kurslarının başlayacağı tarihi araştırıyor. Peki, DYK kursları ne zaman başlıyor? İşte DYK kurslarının başlayacağı tarih...
5.09.2020 Eğitim
DYK kursları ne zaman açılacak? DYK kursları online mi olacak, yüz yüze mi? (E-kurs MEB takvimi)
DYK kursları ne zaman açılacak? DYK kursları online mi olacak, yüz yüze mi? (E-kurs MEB takvimi) Öğrencilerin Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) öğretmen başvuruları dün sona erdi. Öğrenciler için 26 Ağustos'ta başlatılan DYK e kurs başvuruları ise 30 Ağustos’a kadar yapabilecek. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan e-kılavuzda, DYK e kurs takvimi de paylaşıldı. Peki, DYK kursları ne zaman başlayacak? DYK kursları yüz yüze mi olacak, online mi?
27.08.2020 Eğitim