Dünyaevi

Dünyaevi

Son dakika dünyaevi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dünyaevi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dünyaevi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dünyaevi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dünyaevi gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 dünyaevi haberi bulunmuştur. Tüm dünyaevi haberleri aşağıda listelenmiştir.
108 santim boyundaki Emine ve Ahat, dünyaevine girdi
108 santim boyundaki Emine ve Ahat, dünyaevine girdi Sosyal medyada tanışıp birbirlerine aşık olan, ikisi de 108 santimetre boyundaki Sivaslı Ahat Öztürk (23) ile Gümüşhaneli Emine Demirel (24), dünyaevine girdi. Emine Demirel, "Her zorluğa beraber göğüs gerdik" dedi.
21.07.2022 Yaşam
Bartu Küçükçağlayan baba oldu!
Bartu Küçükçağlayan baba oldu! 2019 yılında dünyaevine giren Bartu ve Merve Küçükçağlayan'dan müjdeli haber geldi. Bartu Küçükçağlayan baba oldu. Çift kızlarına kavuştu. Ünlü oyuncu bu sevincini sosyal medyadan sevenleriyle paylaştı.
1.02.2022 Magazin
Vildan Atasever ile Mehmet Erdem evlendi!
Vildan Atasever ile Mehmet Erdem evlendi! Ünlü şarkıcı Mehmet Erdem ile oyuncu Vildan Atasever, İstanbul'da bir otelde gerçekleşen törenle dünyaevine girdi.
9.09.2021 Magazin
Oyuncu Devrim Saltoğlu dünyaevine girdi
Oyuncu Devrim Saltoğlu dünyaevine girdi 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kurucusu olan Rauf Denktaş'a hayat veren Devrim Saltoğlu ikinci kez dünya evine girdi.
23.08.2021 Magazin
İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal evlendi! Düğünde...
İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal evlendi! Düğünde... Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, geçtiğimiz yıl nişanlandığı Hande Ünal ile dün akşam nikah masasına oturdu. Mutlulukları yüzlerine yansıyan genç aşıklar, düğün töreninde saatlerce oynayarak kurtlarını döktü.
8.07.2021 Magazin
Aslı Orcan ve Yetkin Dikinciler'in kızı Lal 1 yaşında
Aslı Orcan ve Yetkin Dikinciler'in kızı Lal 1 yaşında Yetkin Dikinciler ile Aslı Orcan çifti 2014’te dünyaevine girmiş, geçen yıl da kızları Lal dünyaya gelmişti.
27.05.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dünyaevi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dünyaevi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.