Evde bayram namazı için önerilen Duha namazı nasıl kılınır, kaç rekattır? Duha namazı (Kuşluk namazı) hangi saatlerde kılınır?
Evde bayram namazı için önerilen Duha namazı nasıl kılınır, kaç rekattır? Duha namazı (Kuşluk namazı) hangi saatlerde kılınır? Bayram namazının camilerde kılınıp kılınamayacağı merak ediliyordu. Diyanet konuya açıklık getirdi. Bayram namazının cemaatle birlikte kılınması gerektiğini belirten Diyanet, corona virüsü nedeniyle camilerin ibadete kapalı olması ve bayram süresi boyunca sokağa çıkma yasağının ilan edildiğini hatırlattı ve evde bayram namazı için Duha namazını önerdi. Peki, Evde bayram namazı için önerilen Duha namazı nasıl kılınır, kaç rekattır? Duha namazı (Kuşluk namazı) hangi saatlerde kılınır?
22.05.2020 Gündem
Duha namazı nasıl kılınır? Duha namazı kaç rekat? Duha namazı vakti nasıl niyet edilir?
Duha namazı nasıl kılınır? Duha namazı kaç rekat? Duha namazı vakti nasıl niyet edilir? Duha (kuşluk) namazı sabah gün doğumunun ardından kılınır ve islam inancına göre büyük sevabı vardır. Duha namazı nedir, nasıl kılınır? Kaç rekattır, duha namazı vakti ne zaman? Duha namazı kılınışı…
13.12.2020 Gündem