Kayseri Büyükşehir Belediye Büyükkılıç müjdeyi verdi: Erkilet tramvay hattı projemizi 2028'e yetiştireceğizKayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; Erkilet tramvay hattını 2028 yılına kadar yetiştirmeyi planladıklarını söyleyerek, "Erkilet tramvay hattı projeleri inşallah 2 ay içerisinde cumhurbaşkanımıza arz edilecek şekilde projenin tamamlanmasını, kesin projenin kendisine arz edilmesini sağlayıp daha sonraki süreçte de çalışmalarımıza imza atılıp hayata geçirilmesi için sürecin yönetilmesini sağlayacağımıza inanıyorum" dedi.
5 çeşit yemek 175 lira! Vatandaşın cebini düşündüler, fiyatları aşağı çektilerKayseri Büyükşehir Belediyesi KAYTUR A.Ş. bünyesindeki Ev Yemekleri Lokantası'nda 5 çeşit yemek 175 TL'ye vatandaşlara sunulurken, emekliler için oluşturulan Emekli Kafeteryası'nda ise çay 2 TL'ye satılıyor. Vatandaşlar yemeklerin kalitesi ve fiyatından oldukça memnun olduğunu ifade ederken, görevli personel ise amaçlarının kaliteyi ucuz fiyata halkla buluşturmak olduğunu söyledi.
Ücretsiz olduğunu duyan oraya koştu! Yoğun ilgi...Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hayvanat Bahçesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla ücretsiz olarak ziyaretçilerini ağırladı. Bayramın ikinci ve üçüncü gününde ücretsiz ziyaret edilebilen Hayvanat Bahçesi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.