Döşemealtı

Döşemealtı

Son dakika DÖŞEMEALTI haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan DÖŞEMEALTI ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını DÖŞEMEALTI haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Döşemealtı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan döşemealtı gelişmeleri de dahil olmak üzere 361 döşemealtı haberi bulunmuştur. Tüm döşemealtı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu Antalya'da tartıştığı 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) av tüfeğiyle başına ateş edip öldüren İbrahim Güzelçolak (49) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
21.03.2024 Gündem
Arkadaşlarının 'İntihar etti' söylemişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı
Arkadaşlarının 'İntihar etti' söylemişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde birlikte alkol alan 3 arkadaştan Sercan Baki D. (26), tabancayla Arda Bağuç'u (17) başından vurdu. Polise Bağuç'un intihar ettiğini söyleyen Sercan Baki D. ve arkadaşı Enes Emre K. (19), çelişkili ifadeler üzerine sorguya alındı. Enes Emre K. ifadesinde, arkadaşını Sercan Baki D.'nin öldürdüğünü söyledi.
18.03.2024 Gündem
Sağanak yağış Antalya'da etkili oldu! Alt geçitte 1 kişi hayatını kaybetmişti, felaketin görüntüleri ortaya çıktı
Sağanak yağış Antalya'da etkili oldu! Alt geçitte 1 kişi hayatını kaybetmişti, felaketin görüntüleri ortaya çıktı Antalya yoğun yağışlardan sonra felaketi yaşadı. Halil Yıldız'ın (47) otomobil içerisinde ölü bulunduğu alt geçitteki su seviyesinin 2,5 metre yükseldiği görüldü. Suyun duvarda bıraktığı iz dikkati çekti. İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu yarın okullarda eğitime başlanacağını bildirdi. Muratpaşa ilçesinde ise su dolan bodrum katta mahsur kalan bir kediyi AFAD gönüllüsü kendi hayatını hiçe sayarak kurtardı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
14.02.2024 Gündem
Antalya'da sel: 1 kişi hayatını kaybetti
Antalya'da sel: 1 kişi hayatını kaybetti Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Antalya'da gece saatlerinden bu yana kuvvetli yağış ve şimşek etkili oluyor. Antalya'da kuvvetli yağış nedeniyle sel ve su baskınları yaşanırken valilikten açıklama geldi. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi. Kepez ilçesinde Gazi Bulvarı’nda bulunan Gıyaseddin Keyhüsrev Alt Geçidi'ndeki bir otomobilde bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
13.02.2024 Gündem
Antalya'yı kuvvetli yağış ve sel vurdu! 5 ilçede okullar tatil
Antalya'yı kuvvetli yağış ve sel vurdu! 5 ilçede okullar tatil Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Antalya'da gece saatlerinden bu yana kuvvetli yağış ve şimşek etkili oluyor. Antalya'da kuvvetli yağış nedeniyle sel ve su baskınları yaşanırken valilikten açıklama geldi. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.
13.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Expo Fuar Alanı'nda AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada, "İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat, Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Alper Gezeravcı astronotumuz Dünya'ya inişini yaptı. İnşallah daha birçok Alper Gezeravcı'ları uzaya Türkiye olarak göndereceğiz" diye konuştu.
9.02.2024 Gündem
Dansözlüğü bırakmasını istediği sevgilisini öldürdü
Dansözlüğü bırakmasını istediği sevgilisini öldürdü Sakarya’nın Serdivan ilçesinde Ümit D. (40), işi bırakmasını istediği eğlence mekanında dansözlük yapan sevgilisi Sevda Timur’u (30), olumsuz yanıt alınca tabancayla vurarak öldürdü.
2.02.2024 Gündem
Ayağının tozuyla geldi: Müdür Arıkan Vali Köşger'i ziyaret etti
Ayağının tozuyla geldi: Müdür Arıkan Vali Köşger'i ziyaret etti Bugün İl Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen devir teslim töreninin ardından Adana'nın yeni Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Vali Yavuz Selim Köşger'i ziyaret etti.
2.02.2024 Adana
Adana İdmanyurdu, Antalya Döşemealtı’nı evinde ağırlayacak
Adana İdmanyurdu, Antalya Döşemealtı’nı evinde ağırlayacak Adana İdmanyurdu, Antalya Döşemealtı’nı konuk ediyor Kadınlar Süper Lig’inde mücadele eden Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü, 1207 Antalya Döşemealtı Bld. Kadın Futbol Kulübü’nü evinde ağırlayacak
2.02.2024 Adana
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira Yeni yılda Antalya'da saç kesim fiyatları yüzde 80 arttı. Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın üyelerine gönderdiği yeni fiyat listesinde saç sakal kesimi, 'Lüks' tarifedeki berberlerde 1100 lira, 'A' tarifesinde 550 lira, 'B' tarifesinde 480 lira ve 'C' tarifesinde 400 lira olarak belirlendi.
3.01.2024 Gündem
Antalya'da Cumhuriyet tarihinin en büyük kaçak içki operasyonu
Antalya'da Cumhuriyet tarihinin en büyük kaçak içki operasyonu Antalya'da yılbaşı öncesi jandarmanın 5 depoya yaptığı baskında piyasa değeri 75 milyon lira olan, 3 milyon şişeden fazla, toplam 175 ton kaçak içki ele geçirildi. Cumhuriyet tarihinde ülke genelinde tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olduğu belirtilen operasyon kapsamında 6 şüpheli gözaltına alındı.
30.12.2023 Gündem
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Sahte plaka basıp internet üzerinden satışa çıkardı!
Sahte plaka basıp internet üzerinden satışa çıkardı! Antalya’da sahte plaka basarak internet üzerinden satış yapan bir kişi gözaltına alındı. Şahsın evinde yapılan aramalarda ise yüzlerce sahte plaka ele geçirildi.
4.08.2023 Yaşam
Antalya'da ASAT terfi istasyonunda elektrik akımına kapılan 3 kişi hayatını kaybetti
Antalya'da ASAT terfi istasyonunda elektrik akımına kapılan 3 kişi hayatını kaybetti Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde, ASAT kanalizasyon terfi istasyonuna bakım yapmak için giren 2 işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İşçilere yardım etmek için istasyona giren bir vatandaş da yaşamını yitirdi.
14.07.2023 Gündem
Antalya girişinde 2 kilometrelik araç kuyruğu! Polislerden tatilcilere çikolata ikramı
Antalya girişinde 2 kilometrelik araç kuyruğu! Polislerden tatilcilere çikolata ikramı Kurban Bayramı'nda tüm otellerin dolduğu Antalya'ya kara yoluyla gelişler devam ediyor. Kentin giriş noktalarında kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Döşemealtı ilçesinde jandarma ve emniyet ekipleri, 2 kilometreyi bulan araç kuyruğunda tatilcilere çikolata ve kolonya ikram etti.
27.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nun önünde düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı yine biz çözeceğiz." dedi.
2.05.2023 Gündem
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi İngiliz yönetmen Guy Richie'nin Antalya'da çekimleri süren 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare' adlı filminin setinden ilk fotoğraflar paylaşıldı.
1.04.2023 Magazin
Öyle bir yerde bulundu ki, iyi muamele görmek için polisten 'söz' istedi!
Öyle bir yerde bulundu ki, iyi muamele görmek için polisten 'söz' istedi! Antalya'da farklı suçlardan aranan bir şahıs, evine yapılan operasyonda öyle bir yere saklandı ki polis bile hayretler içerisinde kaldı. Evin duvarındaki gizli bölümde saklanırken yakalan şahıs, polisten iyi muamele karşılığında 'söz' isteyerek bulunduğu yerden çıktı.
24.03.2023 Yaşam
Şenay'ı öldüren eşe, ağırlaştırılmış müebbet talebi
Şenay'ı öldüren eşe, ağırlaştırılmış müebbet talebi Antalya'da boşanma aşamasındaki eşi Şenay Ayvaoğlu'nu (37) tabancayla vurup öldüren Serkan Ayvaoğlu (43) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talep edildi.
21.02.2023 Yaşam
Antalya'da hayat felç oldu! Şiddetli fırtına dünyaca ünlü şelaleyi ters akıttı
Antalya'da hayat felç oldu! Şiddetli fırtına dünyaca ünlü şelaleyi ters akıttı Meteorolojinin ‘turuncu kod’ ile uyardığı Antalya’da akşam saatlerindeki şiddetli fırtına ve sağanak hayatı felç etti. Saatteki hızı 153 kilometreye kadar çıkan rüzgar, dünyaca ünlü şelaleyi terse doğru akıttı. Aşırı sağanak nedeniyle su dolan alt geçitlerde araçlar ve vatandaşlar mahsur kaldı, balıkçı barınağında 1 tekne battı.
27.01.2023 Yaşam
Antalya’da uçağa yıldırım isabet etti...Panik anları cep telefonu kamerasında
Antalya’da uçağa yıldırım isabet etti...Panik anları cep telefonu kamerasında İstanbul-Antalya uçağında iniş esnasında uçağın kanat bölümüne yıldırım isabet etti. Uçakta herhangi bir zarar oluşmazken, yolcular o anı cep telefonuyla kaydetti.
27.01.2023 Yaşam
Kira ve ev fiyatlarında büyük artış! Memurlardan flaş karar
Kira ve ev fiyatlarında büyük artış! Memurlardan flaş karar Ev fiyatları ve kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Rusya-Ukrayna savaşının ardından Antalya'ya iki ülkeden yaşanan göç, kentte birçok etkiye yol açtı. Son 11 ayda kiralarda yüzde 172, konut fiyatlarında yüzde 140 artış oldu. Yükselen kiralar nedeniyle kira tahliye davaları günde 60'a kadar yükseldi. Kamu görevlilerinin tayin kararı ise sektörün durumunu gözler önüne seriyor.
22.01.2023 Ekonomi
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı olumsuz etkilmeye devam ediyor. Son 24 saatte Kumluca'da metrekareye 145 kilogram yağış düşerken, fırtınanın hızı ise Kemer'de 122 kilometre ölçüldü. Lara bölgesinde çok sayıda iş yerinin camı kırıldı, yollarda kalan araçlar nedeniyle şehir trafiği kilitlendi. Zemin katlardaki evlerde su baskınları yaşandı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz ve çevresine fırtına uyarısında bulundu.
12.01.2023 Yaşam
Otobüs, TIR'a arkadan çarptı: 9 yaralı
Otobüs, TIR'a arkadan çarptı: 9 yaralı Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde TIR'a arkadan çarpan yolcu otobüsünün şoförü ile 8 yolcu yaralandı.
11.12.2022 Gündem
Antalya'da korkunç kaza! Otomobil takla attı, camdan fırlayan hukuk fakültesi öğrencisi Mine öldü
Antalya'da korkunç kaza! Otomobil takla attı, camdan fırlayan hukuk fakültesi öğrencisi Mine öldü Antalya'da, arkadaşının kullandığı otomobilin takla atmasıyla camdan dışarı fırlayan, hukuk fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi Mine Ersoy (21), hayatını kaybetti.
31.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Döşemealtı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki döşemealtı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.