Doruk Doğrusöz sosyal medyaya damga vuruyor!
Doruk Doğrusöz sosyal medyaya damga vuruyor! İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirmiş Doruk ismini almıştı. Doruk Doğrusöz sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Doğrusöz, spor salonundan paylaştığı pozla adından söz ettirdi.
18.11.2022 Magazin
Cinsiyetini değiştiren Neslihan Doğrusöz son halini paylaştı!
Cinsiyetini değiştiren Neslihan Doğrusöz son halini paylaştı! İşte Benim Stilim yarışmacısı Neslihan Doğrusöz adıyla iddialı yarışmacılar arasında yer alan yarışmacı cinsiyetini değiştirdikten sonra sık sık son halleriyle gündeme geliyor. Adını Doruk olarak değiştiren Neslihan Doğrusöz son halini paylaşınca hayranları da yorum yağdırdı.
15.05.2022 Magazin
Sevda Demirel: Anne olmak, evlat edinmek istiyorum
Sevda Demirel: Anne olmak, evlat edinmek istiyorum Geçtiğimiz sene Doruk Doğrusöz ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen manken ve şarkıcı Sevda Demirel, önceki gün köpeği ile birlikte Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Gazetecilerle konuşan Demirel, anne olmak istediğini dile getirdi.
16.10.2021 Magazin
2020'nin aşk bombası! Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz aşk yaşıyor
2020'nin aşk bombası! Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz aşk yaşıyor 2020 yılının aşk bombası Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz'den geldi.
7.01.2020 Magazin