Çürüyen domateslerinizi sakın çöpe atmayın! Bakın bozulmuş domatesler ne işe yarıyor
Çürüyen domateslerinizi sakın çöpe atmayın! Bakın bozulmuş domatesler ne işe yarıyor Çürümeye yüz tutmuş veya çürümüş olan meyve ve sebzeleri direkt olarak çöpe atarız çünkü çürük yiyeceklerin bizde uyandırdığı his hiç de iç açıcı değildir. Mutfakların vazgeçilmez yiyeceği olan domates bozulunca hoş görünmese de bir çok alanda kullanılabilir. İşte bozulan domateslerinizi kullanabileceğiniz yerler...
3.08.2023 Yaşam
Uzmanından cilt ve vücut bakımı için ‘domates maskesi’ tavsiyesi
Uzmanından cilt ve vücut bakımı için ‘domates maskesi’ tavsiyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) tarafından düzenlenen Bahçe Seminerleri dizisinin dördüncü haftasında sağlıklı güzellik ile ilgili bilinmesi gerekenleri anlatan Biyolog ve Kozmetolog Pervin Bulgak, cilde ve vücuda bakım yapma yöntemlerinde kullanılan doğal reçetelerin tariflerini ve uygulamadaki püf noktalarını paylaştı. Bulgak, özellikle de yaz mevsiminde, domates maskesinin cildi aknelerden ve lekelerden koruğunu kaydetti.
26.08.2021 Sağlık
Cilt ve vücut bakımı için 'domates maskesi'
Cilt ve vücut bakımı için 'domates maskesi' Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) tarafından düzenlenen Bahçe Seminerleri dizisinin dördüncü haftasında sağlıklı güzellik ile ilgili bilinmesi gerekenleri anlatan Biyolog ve Kozmetolog Pervin Bulgak, cilde ve vücuda bakım yapma yöntemlerinde kullanılan doğal reçetelerin tariflerini ve uygulamadaki püf noktalarını paylaştı. Bulgak, özellikle de yaz mevsiminde, domates maskesinin cildi aknelerden ve lekelerden koruğunu kaydetti.
26.08.2021 Sağlık