Dövizleriyle birlikte Türkiye'ye geliyorlar! Doğal gaz krizi sonrası akın başladı
Dövizleriyle birlikte Türkiye'ye geliyorlar! Doğal gaz krizi sonrası akın başladı Dövizleriyle birlikte Türkiye'ye akın ediyorlar. Doğal gaz krizi sonrası Avrupalı turist akını başladı. Doğal gaz alımlarında büyük ölçüde Rusya’ya bağlı olan Avrupa, sert bir kışa hazırlanıyor. Bu ülkelerden biri olan İsveç çareyi bazı kiliseleri kapatmaya hazırlanıyor. Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı savaş ile başlayan enerji krizi Avrupa'yı derinden etkilemeye devam ediyor. Rusya’nın Avrupa’ya uyguladığı doğal gaz ambargosu nedeniyle pek çok Avrupa ülkesi, doğalgaz zamları ve kesintileri ile karşı karşıya kalacak. Bu durumdan rahatsız olan ve kışı rahat geçirmek isteyen Avrupalılar da çareyi Türkiye’ye gelmekte buldu. Avrupalılar, Türkiye’de bulunan otel ve kiralık evler için rezervasyon yapmaya başladı.
22.09.2022 Ekonomi
Rusya'dan dolar açıklaması: ABD'yi zayıflatacak!
Rusya'dan dolar açıklaması: ABD'yi zayıflatacak! Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, dünyanın çeşitli ülkelerinin dolar cinsi hesaplarından vazgeçmesinin Amerika Birleşik Devletleri'nin zayıflamasına yol açacağını söyledi.
29.09.2018 Dünya
Hükümetten dolar açıklaması!
Hükümetten dolar açıklaması! Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Sermaya Piyasaları Kongesinde, 'Spekülasyonlar Türkiye'de döviz kurunu vurdu. Normale döneceğiz' dedi.
15.11.2017 Ekonomi