Dolandırıcıların yeni taktiği sınır kapıları
Dolandırıcıların yeni taktiği sınır kapıları Ardahan’ın Çıldır ilçesinde dolandırıcıların yeni taktiği duyanları şaşkına çevirdi. Çıldır ve Aktaş Sınır kapılarının isimlerini kullanarak, uygun fiyata telefon ve araç parçası satan iş yerleri olduğunu sosyal medya üzerinden duyuran dolandırıcılar; ağlarına düşürdükleri insanları kısa sürede dolandırıp paralarını alıyor.
24.11.2022 Vatan TV
Dolandırıcılar kapı kapı dolaşıyor! Hedeflerinde yaşlılar var!
Dolandırıcılar kapı kapı dolaşıyor! Hedeflerinde yaşlılar var! Kapı kapı dolaşan dolandırıcılar “Elektrik sayaçlarınızın değişmesi gerekiyor. Aksi halde elektriğiniz kesilecek” dedikleri mağdurlardan bin lira ile üç bin lira arasında paralar topladı. Polis, özellikle yaşlıları hedef seçen ve çok sayıda kişiyi mağdur eden dolandırıcıların peşine düştü.
15.02.2021 Gündem
Telefon dolandırıcılarının son taktiği şaşırttı!
Telefon dolandırıcılarının son taktiği şaşırttı! Kendilerini hakim-savcı ve polis olarak tanıtarak aradıkları vatandaşları 'terör örgütü hesaplarınızı kullanıyor' yalanıyla kandıran telefon dolandırıcılarının son taktiği 'pes' dedirtti. Cep telefonundan aranan vatandaş, 'Telefon numaranızdan bana hakaret içerikli mesaj geldi. Bu mesajları çekeni internet üzerinden bulmak için telefonunu kapatmayın' yalanıyla 7 bin lirası çalınınca, mahkemenin yolunu tuttu.
18.11.2019 Gündem