Tatil dönüşü cilt bakımı nasıl olmalı?
Tatil dönüşü cilt bakımı nasıl olmalı? Yaz aylarında deniz, güneş gibi dış faktörler nem kaybına ve lekelere neden oluyor. Cildin kaybettiği nem ve kolajeni geri kazandırmak mümkün. Cildi gençleştiren DNA ışıltısı güçlü lifting ve antiaging etkisi sağlıyor. Medikal Estetik Hekimi Dr. Pınar Yozgatlı Karagülle tatil dönüsü cilt bakımı ile ilgili merak edilenleri anlattı.
15.09.2021 Sağlık
Cildi mevsim geçişine hazırlamak için 4 adım!
Cildi mevsim geçişine hazırlamak için 4 adım! Mevsim geçişlerinde cildimizin ihtiyaçları da değişiklik gösteriyor. Nem, güneş, rüzgar gibi çevresel etkenleri ve değişiklikleri yoğun olarak hisseden cildimiz buna tepki verir. Peki, Cildi mevsim geçişine hazırlamak neler yapmalıyız? Cilt bakımında dikkat edilmesi gerekenler neler? Dermatoloji Uzmanı Dr Aslı Eralp anlattı.
28.03.2021 Sağlık
Cilt kuruluğuna iyi gelen 5 bakım önerisi!
Cilt kuruluğuna iyi gelen 5 bakım önerisi! Kışın yaygın olarak görülen cilt kuruluğu çoğu zaman ciltteki nemi gideren çevresel faktörler ve yanlış uygulamalardan kaynaklanır. Genellikle sıcak duş, kurak iklimler ve sert sabunlar pek çok kişide kuru cildi tetikleyebilir. Basit uygulamalar ile kuru cilt semptomlarını gidermek ve nemi geri kazanmak mümkün. Dermatoloji Uzmanı Dr. Şeyda Bayraktaroğlu, kış bakımı ve cilt kuruluğu ile ilgili merak edilenleri anlattı.
17.02.2021 Sağlık