Disk Manager

Disk Manager

Son dakika disk manager haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan disk manager ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını disk manager haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Disk Manager

haberleri sayfasında son dakika yaşanan disk manager gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 disk manager haberi bulunmuştur. Tüm disk manager haberleri aşağıda listelenmiştir.
Synology Diskstation''da kullanıcı dosyası oluşturma
Synology Diskstation''da kullanıcı dosyası oluşturma Synology ürünlerinde yüklü bulunan Diskstation Manager yazılımında kullanıcıları nasıl oluştururuz? Dosya izinleri nasıl ayarlarız?
2.01.2014 Bilim ve Teknoloji
Synology cihazlarda Diskstation''a her yerden erişme
Synology cihazlarda Diskstation''a her yerden erişme Disk dünyasında farklılığıyla ortaya çıkan Synology disklerinde harici yerden disklere nasıl erişilir?
1.01.2014 Bilim ve Teknoloji
Synology cihazlarda Video Station yükleme
Synology cihazlarda Video Station yükleme Sizlere daha önce tanıttığımız Synology Diskstation''da Video Station nedir? Nasıl yüklenir?
17.12.2013 Bilim ve Teknoloji
Synology cihazlarda Cloud Station yükleme
Synology cihazlarda Cloud Station yükleme Sizlere daha önce tanıttığımız Synology Diskstation''da Audio Station nedir? Nasıl yüklenir?
12.12.2013 Bilim ve Teknoloji
Synology cihazlarda Audio Station yükleme
Synology cihazlarda Audio Station yükleme Sizlere daha önce tanıttığımız Synology Diskstation''da Audio Station nedir? Nasıl yüklenir?
30.11.2013 Bilim ve Teknoloji
Synology cihazlarda Photo Station yükleme
Synology cihazlarda Photo Station yükleme Sizlere daha önce tanıttığımız Synology Diskstation''da Photo Station nedir? Nasıl yüklenir?
28.11.2013 Bilim ve Teknoloji
Synology disklerinize bu yazılımla hükmedin
Synology disklerinize bu yazılımla hükmedin Disklerinizin yönetimi artık bununla daha da pratik ve kullanışlı hale gelecek.
8.11.2013 Bilim ve Teknoloji
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu başlıyor! 14 Bin TL maaş ile personel alınacak!
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu başlıyor! 14 Bin TL maaş ile personel alınacak! 2021 personel alımı müjdesi! Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu. Şartlar belli oldu. Personel alımı başvurusu için süreç resmen başlıyor. 14 Bin TL maaş ile personel alınacak. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları 8 Mart'ta alınacak. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ne? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları...
7.03.2021 Personel Alımı
Ticaret Bakanlığı çeşitli görevler için sözleşmeli personel alımı yapacak? Başvuru tarihleri ne zaman? Şartlar neler?
Ticaret Bakanlığı çeşitli görevler için sözleşmeli personel alımı yapacak? Başvuru tarihleri ne zaman? Şartlar neler? Ticaret Bakanlığı sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Ticaret Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek için aranan personeller için, şartlar neler? Hangi belgeler isteniyor? Başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylar…
22.01.2020 Personel Alımı
2019'da veri boyutu yüzde 29,9 artarak 73.41 Exabyte olacak
2019'da veri boyutu yüzde 29,9 artarak 73.41 Exabyte olacak 2019'da, verilerin kaplayacağı alan ise yüzde 29,9'luk bir artışla 73.41 Exabyte olacak.
9.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Bu cihazla veri depolamak çok kolay
Bu cihazla veri depolamak çok kolay ürkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı “Küçük ve Orta Büyüklükteki Girişim İstatistikleri 2015” raporuna göre, KOBİ’ler toplam girişim sayısının yüzde 99,8’ini, istihdamın ise yüzde 74,2’sini oluşturuyor...
6.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Bu cihazla veri depolamak çok kolay
Bu cihazla veri depolamak çok kolay TÜİK açıkladığı “Küçük ve Orta Büyüklükteki Girişim İstatistikleri 2015” raporuna göre, KOBİ'ler toplam girişim sayısının yüzde 99,8'ini, istihdamın ise yüzde 74,2'sini oluşturuyor. İlave yatırım sonu ile yüzleşmek istemeyen KOBİ'ler, en önemli varlıklar
6.01.2016 Bilim ve Teknoloji
30. yılını kutladı!
30. yılını kutladı! Yeniliklerin Geliştiricisi ve Öncüsü Toshiba, Notebook PC’lerdeki 30...
28.05.2015 Bilim ve Teknoloji
Toshiba'dan yeni bilgisayar
Toshiba'dan yeni bilgisayar Sağlam, hafif ve iş amaçlı: Toshiba Satellite Pro R50-B!
24.12.2014 Bilim ve Teknoloji
Synology disklerde birim oluşturma
Synology disklerde birim oluşturma Synology Diskstation ürünlerinizde disk alanında nasıl birim oluşturursunuz?
18.05.2014 Bilim ve Teknoloji
Synology DSM 5.0 yazılımı için geri sayım başladı
Synology DSM 5.0 yazılımı için geri sayım başladı DSM 5.0 beta sürümü ve gelen yenilikler haberimizde
25.02.2014 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Disk Manager ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki disk manager haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.