Diriliş Ertuğrul 79. bölümünde Ural'in tehlikeli oyunları işe yarayacak mı?
Diriliş Ertuğrul 79. bölümünde Ural'in tehlikeli oyunları işe yarayacak mı? Diriliş Ertuğrul 79. bölümüyle Çarşamba akşamları izleyicileriyle buluşuyor. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde Ural Aliyar'ı yaraladıktan sonra bu kargaşadan faydalanmak ister, peki başarabilecek mi? Zindandan kaçıp ölümün ortasına düşen Bamsı, bu durumdan kurtulabilecek mi? Tüm cevaplar Diriliş Ertuğrul'da olacak.
29.09.2021 Gündem
Diriliş Ertuğrul 79. bölümünde Bamsı ölecek mi?
Diriliş Ertuğrul 79. bölümünde Bamsı ölecek mi? Diriliş Ertuğrul 79. bölümüyle izleyenleri ekrana kilitleyecek. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde Bamsı kalede kavga çıkardığı için zindana düşer. Zindandan kaçmayı başaran Bamsı bu kez yolda saldırıyla karşı karşıya kalır. Peki Bamsı ölecek mi? Tüm cevaplar Diriliş Ertuğrul'da olacak.
29.09.2021 Gündem
Diriliş Ertuğrul 79. bölümünde Aslıhan kurtulabilecek mi?
Diriliş Ertuğrul 79. bölümünde Aslıhan kurtulabilecek mi? Diriliş Ertuğrul 79. bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde Aslıhan'ın mağarada tutulduğunu bilen kişiler hayatını kaybetmiştir. Peki Aslıhan bu durumdan nasıl kurtulacak? Zindana atılan Bamsı ne yapacak? Tüm cevaplar Diriliş Ertuğrul'da olacak.
29.09.2021 Gündem