Ankara’da din kültürü öğretmeni ne dedi? Öğretmen görevden uzaklaştırıldı!
Ankara’da din kültürü öğretmeni ne dedi? Öğretmen görevden uzaklaştırıldı! Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara'da okulda din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni ile bazı öğrenciler arasında geçtiği iddia edilen olayla ilgili inceleme-soruşturma başlatıldığını açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada, "Öğretmen görevden uzaklaştırılmış olup; konuyla ilgili tahkikat tüm boyutlarıyla sürdürülmektedir" denildi. Peki, Ankara’da din kültürü öğretmeni ne dedi?
25.09.2021 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Harekete geçildi
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Harekete geçildi Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Soruşturma başlatıldı. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ankara'nın bir ilçesinde bir din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni ile bazı öğrenciler arasında geçtiği iddia edilen olayla ilgili Bakanlığımız tarafından inceleme/soruşturma başlatılmıştır. Süreç yakından takip edilmektedir." denildi.
24.09.2021 Eğitim
"Misyonerlik" yaptığı iddia edilen din kültürü öğretmeni hakkında soruşturma
"Misyonerlik" yaptığı iddia edilen din kültürü öğretmeni hakkında soruşturma Aydın'da "misyonerlik" faaliyetleri yürüttüğü iddia edilen din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.
14.11.2019 Eğitim
"İlişkimizin 7. ayında..."
"İlişkimizin 7. ayında..." Din Kültürü öğretmeniyle ilişki yaşayan ve hakkında soruşturma açılan öğrenci konuştu
29.04.2014 Yaşam