MasterChef'te elenen isim belli oldu! Sergen'den aşk iddialarına son nokta!
MasterChef'te elenen isim belli oldu! Sergen'den aşk iddialarına son nokta! MasterChef Türkiye 2021 yarışmacılarından Dilara Başaran ve Sergen Özen'in aşk yaşadığı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih eden Sergen Özen, Dilara Başaran'a veda ettiği paylaşımıyla, aşk iddialarına son noktayı koydu.
7.01.2022 Magazin
Masterchef kim elendi, kim önlük aldı? Dördüncü çeyrek finalist kim oldu? Kritik gecede şok eleme! Dilara ve Tahsin...
Masterchef kim elendi, kim önlük aldı? Dördüncü çeyrek finalist kim oldu? Kritik gecede şok eleme! Dilara ve Tahsin... MasterChef 2021 son bölümde, mavi ve kırmızı takımlardan çıkarak son 5'e kalmayı başaran ana kadro yarışmacıları arasından 1 tanesi daha kritik çeyrek final oyunu sonunda 4. şef ceketini giymeye hak kazandı. MasterChef Sergen, Hasan ve Eren'in ardından Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından bugünkü son oyunda Dilara ve Tahsin arasından biri en başarılı ürünü çıkaran yarışmacı dördüncü çeyrek finalist olarak seçilirken başarısız yarışmacı kritik eleme gecesinde bu hafta Masterchef'e veda eden isim oldu. Milyonlarca kişi MasterChef'te kim elendi, dördüncü çeyrek finalist kim oldu?" şeklindeki soruya yanıt aramaya devam ediyor. Merak konusu olan son dakika MasterChef'te kim elendi, dördüncü çeyrek finalist kim oldu? sorusu yanıtları ve işte tüm gelişmeler...
6.01.2022 Magazin
MasterChef'te gizli aşk bombası! O paylaşım sonrası ortaya çıktı, iki yarışmacı..
MasterChef'te gizli aşk bombası! O paylaşım sonrası ortaya çıktı, iki yarışmacı.. MasterChef Türkiye 2021'de gizli aşk bombası gündeme bomba gibi düştü. MasterChef Türkiye yarışmacıları Dilara Başaran ve 'Tekirdağlu köfteci' olarak tanınan Sergen Özen'in aşk yaşadığı iddiası ortalığı karıştırdı.
26.11.2021 Televizyon