2022 yılında medya ve reklam yatırımları yüzde 90 arttı
2022 yılında medya ve reklam yatırımları yüzde 90 arttı Türkiye 2022 yılı Medya ve Reklam Yatırımları Raporu’na göre toplam yatırımlar rekor düzeyde artarak 63,89 milyar TL’ye ulaştı. Medya yatırımları 52 milyar 92 milyon TL’ye, reklam yatırımları ise 10 milyar 97 milyon TL’ye yükseldi.
11.04.2023 Ekonomi
İnternetten bilgilerinin kaldırılmasını isteyenler dikkat! KVKK duyurdu
İnternetten bilgilerinin kaldırılmasını isteyenler dikkat! KVKK duyurdu Kişisel Verileri Koruma Kurumu, dijital mecralarda kişilere, kendilerine ilişkin yayımlanmış bilgileri sildirebilme imkanı veren "unutulma hakkına" ilişkin rehber hazırladı. Rehberde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından kişilerin ad ve soyadı ile arama motorları üzerinden yapılan aramalardaki sonuçların indeksten çıkarılmasına ilişkin değerlendirmede dikkate alınacak kriterler açıklandı. İndeksten çıkarılmaya ilişkin başvuruların öncelikli veri sorumlularına yapılacağı belirtilen rehberde, bu talebe cevap verilmemesi ya da istemin reddedilmesi halinde kuruma başvuru yapılabileceği aktarıldı.
20.10.2021 Gündem
TBMM'de "Dijital Mecralar Komisyonu" kuruluyor
TBMM'de "Dijital Mecralar Komisyonu" kuruluyor TBMM'de "Dijital Mecralar Komisyonu" adı altında yeni bir komisyon kuruluyor.
16.07.2020 Gündem