Deyrizor

Deyrizor

Son dakika deyrizor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deyrizor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deyrizor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deyrizor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deyrizor gelişmeleri de dahil olmak üzere 398 deyrizor haberi bulunmuştur. Tüm deyrizor haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Şirvan Hasan etkisiz hale getirildi.
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Şirvan Hasan etkisiz hale getirildi. Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT) terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Şirvan Hasan'ı, Suriye Deyrizor'da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
17.12.2023 Gündem
THODEX davasında karar açıklandı! Faruk Fatih Özer'in cezası belli oldu
THODEX davasında karar açıklandı! Faruk Fatih Özer'in cezası belli oldu Kripto para borsası THODEX davasında karar açıklandı. Anadolu 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada THODEX'in kurucusu Faruk Fatih Özer, ablası Serap Özer ve ağabeyi Güven Özer hakkında 11 bin 196 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası ve 135 milyon lira adli para cezası verildi.
7.09.2023 Gündem
Seri katil ülkeyi dehşete düşürdü! Mutfağından 10’dan fazla ceset çıktı
Seri katil ülkeyi dehşete düşürdü! Mutfağından 10’dan fazla ceset çıktı Ruanda’nın başkenti Kigali’ye bağlı Kicukiro banliyösinde 10’dan fazla kişiyi evinin mutfağında öldürdüğü ortaya çıkan seri katil yakalandı.
7.09.2023 Dünya
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'den mahkemede türkülü savunma! "Yolun sonu görünüyor"
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'den mahkemede türkülü savunma! "Yolun sonu görünüyor" Hakkında toplam 40 bin 462 yıl hapis cezası istenen Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer savunmasını türküyle yaptı. Faruk Fatih Özer savunmasında Musa Eroğlu'nun seslendirdiği 'Yolun onu görünüyor' türküsünden alıntı yaptı. Özer ayrıca, 'Thodex yalnızca bir şirket ve iflas etti. Dünya üzerindeki tüm kurumları yönetebilecek kadar zekiyim. Suç örgütü kuracak olsam bu kadar amatörce hareket etmezdim.' ifadelerini kullandı.
7.09.2023 Yaşam
MSB'den Deyrizor açıklaması: Haklı olduğumuzun açık bir göstergesi
MSB'den Deyrizor açıklaması: Haklı olduğumuzun açık bir göstergesi Suriye'nin doğusundaki Deyrizor ilinde terör örgütü PKK/YPG ve Arap aşiretleri arasındaki çatışmaları değerlendiren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, “Biz başından itibaren, DEAŞ ile mücadele bahanesiyle başka bir terör örgütü PKK/YPG’ye yardım ve destek verilmesinin ne kadar yanlış olduğunu ifade ediyoruz. Bu yaşananlar da bizim ne kadar haklı olduğumuzun açık bir göstergesi” dedi.
7.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Soçi'de bir araya geldi. Erdoğan görüşme sonrası 'tahıl koridoru devam etmeli' mesajı verdi ve 'Bu kapsamda yeni teklif paketi hazırladık. Birleşmiş Milletler'in yeni çalışmasıyla netice alınacağını umuyorum' dedi. Putin ise yaptırımlarının kalkması durumunda anlaşmaya hazır olduklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Soçi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
5.09.2023 Gündem
Suriye'de İran destekli gruplara SİHA'lı saldırı: 8 ölü
Suriye'de İran destekli gruplara SİHA'lı saldırı: 8 ölü Suriye'nin kuzeydoğusundaki Deyrizor ilinde rejim yanlısı İran destekli yabancı milislerin bulunduğu askeri noktaya silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile gerçekleştirilen saldırıda 8 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.
8.03.2023 Gündem
Bakan Akar: Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı
Bakan Akar: Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terör örgütü PKK yanlılarının Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirdiği olaylara ilişkin, "Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı. Herkes artık bu terör örgütünün gerçek yüzünü görmelidir" dedi.
25.12.2022 Gündem
Bakan Akar’dan Suriye sınır hattında önemli toplantı
Bakan Akar’dan Suriye sınır hattında önemli toplantı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terör örgütü PKK yanlılarının Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirdiği gösterilere ilişkin, “Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı. Herkes artık bu terör örgütünün gerçek yüzünü görmelidir” dedi.
25.12.2022 Gündem
ABD Suriye'nin Deyrizor kentine hava saldırısı düzenledi!
ABD Suriye'nin Deyrizor kentine hava saldırısı düzenledi! ABD askeri güçleri bugün Suriye'nin Deyrizor kentinde hassas hava saldırıları düzenledi. AP'de yer alan son dakika haberine göre, ABD, Suriye'nin doğusunda İran destekli milisleri hedef alan hava saldırıları gerçekleştirdi.
24.08.2022 Dünya
Teröristlerle böyle poz verdiler! ABD askerleri Türkiye sınırında...
Teröristlerle böyle poz verdiler! ABD askerleri Türkiye sınırında... Suriye’ye sınır ötesi harekât hazırlıkları sürerken Türkiye sınırına 3 kilometre mesafede bulunan Kamışlı'daki ABD askerleri uluslararası haber ajansı AFP'nin objektifine yansıdı. Fotoğraflarda ABD askerlerinin YPG'li teröristlerle birlikte Kamışlı'ya bağlı bir köyde devriye gezdiği görüldü
12.06.2022 Dünya
'Brosk Kesri' kod adlı terörist yakalandı
'Brosk Kesri' kod adlı terörist yakalandı Konya’da, PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü içinde silah eğitimi alan ve aktif faaliyet gösteren ‘Brosk Kesri’ kod adlı C.E.H., saklandığı evde yakalandı.
2.04.2022 Gündem
İsrail'den Suriye'deki Palmira bölgesine hava saldırısı
İsrail'den Suriye'deki Palmira bölgesine hava saldırısı Beşşar Esed rejimi, İsrail'in, Suriye'nin Humus iline bağlı Palmira (Tedmur) bölgesindeki askeri noktalara hava saldırısı gerçekleştirdiğini öne sürdü.
13.10.2021 Dünya
ABD Başkanı Biden’ın ekibi PKK'yı Beyaz Saray'da ağırladı
ABD Başkanı Biden’ın ekibi PKK'yı Beyaz Saray'da ağırladı Son dakika haberine göre; ABD Kongresi, PKK’ya 177 milyon dolar aktarılmasını kapsayan savunma bütçesini onaylarken, Suriye’den bir grup terörist Beyaz Saray’da ağırlandı. PKK’nın kontrolündeki Suriye Demokratik Meclisi (SDM) Eş Başkanı İlham Ahmed’in içinde olduğu 5 kişilik grup, Biden’ın ekibinden isimlerle görüştü. SDM’li grup daha sonra FETÖ’ye yakınlığıyla bilinen Dış İlişkiler Komitesi üyesi Temsilci Bradley S. Schneider ile bir araya geldi.
26.09.2021 Dünya
Teröristlerden sivil adama işkence: Yoğun bakıma alındı
Teröristlerden sivil adama işkence: Yoğun bakıma alındı Suriye'nin kuzeydoğusunda terör örgütü PKK/YPG işgali altındaki Deyrizor ilinde, akıl sağlığı yerinde olmayan bir sivile işkence yapıldı. Yoğun bakıma alınan adamın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
25.07.2021 Dünya
ABD'den skandal karar! Teröristleri eğitiyorlar...
ABD'den skandal karar! Teröristleri eğitiyorlar... Son dakika haberine göre; ABD öncülüğündeki koalisyon güçleri, Suriye'nin kuzeydoğusunda Haseke ilinde 400 YPG/PKK'lı teröriste daha silahlı eğitim verdi. Üç ay süren eğitimlerde, hafif, orta ve ağır silahların kullanımı, köylere baskın ve sızma yöntemleri teröristlere uygulamalı olarak anlatıldı.
22.07.2021 Dünya
Terör örgütü YPG/PKK Münbiç'te halka ateş açtı!
Terör örgütü YPG/PKK Münbiç'te halka ateş açtı! Terör örgütü YPG/PKK’nın işgalindeki Suriye’nin Halep iline bağlı Münbiç ilçesinde teröristlerin, zorla silah altına alma uygulamasına karşı çıkarak protesto düzenleyen halka ateş açması sonucu 4 sivil yaralandı.
31.05.2021 Dünya
Esed rejimi, İsrail'in Şam'a hava saldırısı düzenlediğini öne  sürdü
Esed rejimi, İsrail'in Şam'a hava saldırısı düzenlediğini öne sürdü Beşşar Esed rejimi, İsrail'in, Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı gerçekleştirdiğini iddia etti.
28.02.2021 Dünya
Eylem hazırlığındaki DEAŞ'lılar kıskıvrak yakalandı!
Eylem hazırlığındaki DEAŞ'lılar kıskıvrak yakalandı! Terör örgütü üyesi oldukları ileri sürülen ve gizlendikleri metruk yapılarda yakın takibe alınan M.E.H ve M.H, Ankara'da MİT ve Jandarma ekiplerinin ortak operasyonuyla gözaltına alındı - Suriye’nin Deyrizor bölgesinde çok sayıda silahlı eyleme katıldığı belirlenen şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda soruşturmanın genişletileceği ve örgütün Türkiye'deki hücre yapılanmalarına yönelik operasyonların devam edeceği kaydedildi
9.01.2021 Gündem
PKK satışa çıkardı! Suriye ve Irak'ta buğday hattı...
PKK satışa çıkardı! Suriye ve Irak'ta buğday hattı... Son dakika haberine göre; Terör örgütü PKK/YPG, işgal altında tuttuğu Suriye’nin kuzeyi ile Irak arasında buğday hattı kurdu. Önceki gün her biri 40 ton buğday yüklü onlarca kamyon Haseke’nin doğusundaki Semalka sınır kapısından Irak’a geçti. Buğdayın bir kısmı satılırken bir kısmı da teröristlerin ihtiyaçları için depolanıyor.
2.01.2021 Dünya
Suriye'de yolcu otobüsüne saldırı: 25 ölü, 13 yaralı
Suriye'de yolcu otobüsüne saldırı: 25 ölü, 13 yaralı Suriye'nin doğusunda bir yolcu otobüsüne düzenlenen saldırıda 25 kişi yaşamını yitirdi, 13 kişi ise yaralandı.
31.12.2020 Gündem
Suriye'de 4 ABD askeri öldürüldü iddiası
Suriye'de 4 ABD askeri öldürüldü iddiası Suriye medyasında yer alan haberlere göre, Suriye’nin Haseke kırsalında ABD askeri aracının geçişi sırasında EYP ile saldırı düzenlediği ve saldırıda 4 ABD askerinin hayatını kaybettiği iddia edildi.
8.11.2020 Dünya
Terör örgütü ile Esad'ın buğday kavgası!
Terör örgütü ile Esad'ın buğday kavgası! Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgalindeki alanlarda çiftçilerden satın alarak Kamışlı ilçesinde depoladığı buğdayı kendi kontrolündeki bölgeye taşımak isteyen Beşar Esad rejimi, terör örgütünün engeline takılırken, taraflar buğday konusunda bir kez daha kavgaya tutuştu
10.10.2020 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan hukuku hiçe sayıyor, bunun bir karşılığı olmalı
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan hukuku hiçe sayıyor, bunun bir karşılığı olmalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu AA Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Çavuşoğlu, "Ermenistan bu saldırılarıyla 'uluslararası sistemi ve hukuku hiçe sayıyorum' diyor. Bunun bir karşılığı olmalı" dedi. Çavuşoğlu, "Ermenistan başka ülkelerden destek bulmasaydı bu cesareti bulamazdı." açıklamasında bulundu.
30.09.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Deyrizor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deyrizor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.