Dev Teklif

Dev Teklif

Son dakika dev teklif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dev teklif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dev teklif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dev Teklif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dev teklif gelişmeleri de dahil olmak üzere 707 dev teklif haberi bulunmuştur. Tüm dev teklif haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı Ara transfer döneminde Legia Varşova’dan 10 milyon Euro’ya transfer edilen Ernest Muci’ye dev bir transfer teklifi geldi. Başkan Hasan Arat, gelen teklifi reddettiğini söyledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Beşiktaş
Kenan Yıldız için çılgın teklifi ortaya çıktı!
Kenan Yıldız için çılgın teklifi ortaya çıktı! Juventus ve Milli Takım'da gösterdiği performanslarının ardından Avrupa devlerinin dikkatini çekmeyi başaran Kenan Yıldız için teklifler gelmeye devam ediyor. Arsenal'in Milli yıldız için İtalyan ekibine sunduğu dev teklif ortaya çıktı.
24.02.2024 Futbol
TRT'den Şampiyonlar Ligi yayın hakları için dev teklif: Var olan tutarın iki katına çıktı!
TRT'den Şampiyonlar Ligi yayın hakları için dev teklif: Var olan tutarın iki katına çıktı! TRT, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’ni kapsayan ‘Canlı yayın’ pakedi için senelik 27 milyon euro + stopaj olmak kaydıyla, toplamda 100 milyon euroluk bir teklif yaptı.
25.01.2024 Futbol
Galatasaray'da son dakika ayrılık gelişmesi! 2 yıldız için dev teklif geldi
Galatasaray'da son dakika ayrılık gelişmesi! 2 yıldız için dev teklif geldi Galatasaray'da son dakika transfer hamlesi. Galatasaray transfer için düğmeye basmışken yeni bir gelişme ortaya çıktı. Cimbom'un iki yıldızına talip çıktı. Yeni sezon planlamasında takımın önemli oyuncusu olan iki futbolcuya yüklü bir teklif geldi. Galatasaray'ın alacağı reaksiyon ise merak konusu oldu. Yerli konusunda sorun yaşayan Galatasaray talip olunan oyuncuları bırakmak istemiyor. Ancak teklif yeterli bulunursa Galatasaray tarafı transfere okey diyecek. İşte son dakika transfer haberinin tüm detayları...
18.07.2023 Galatasaray
Uğurcan Çakır için dev teklif
Uğurcan Çakır için dev teklif Trabzonspor ve milli takımın göz bebeği olan kaleci Uğurcan Çakır'a Monaco talip oldu.
25.06.2021 Trabzonspor
Trabzonspor'da 15 milyon euro'luk dev teklif
Trabzonspor'da 15 milyon euro'luk dev teklif Serie A ekiplerinden Roma, Uğurcan Çakır için 15 milyon euro'yu gözden çıkardı.
21.12.2020 Trabzonspor
Christian Luyindama için Galatasaray'a dev teklif
Christian Luyindama için Galatasaray'a dev teklif Galatasaray'ın Belçika ekibi Standard Liege'den 8 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer ettiği Christian Luyindama'ya İngiltere Premier Lig ekibi Wolverhampton talip oldu. İngiliz ekibinin Demokratik Kongolu stoper için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi.
23.03.2020 Galatasaray
Vedat Muriqi'ye dev teklif
Vedat Muriqi'ye dev teklif Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Vedat Muriqi için Ocak’ta 20 milyon Euro teklif getireceğini söyleyen İtalyan menajeri ciddiye bile almadı.
24.09.2019 Futbol
Fenerbahçe'den Tolgay Arslan için dev teklif!
Fenerbahçe'den Tolgay Arslan için dev teklif! Yıldız futbolcuyla her konuda anlaşan Fenerbahçe, Beşiktaş’ı ikna etmeye çalışıyor. Bu transferde artık sona yaklaşan sarı-lacivertliler, 5 milyon euro isteyen Kara Kartal’a, 3 milyon euro artı Şener Özbayraklı’yı teklif etti.
7.01.2019 Fenerbahçe
Cengiz Ünder için dev teklif!
Cengiz Ünder için dev teklif! Altınordu'nun Türk futboluna kazandırdığı en büyük yeteneklerden biri olan Cengiz Ünder'e Arsenal ve Bayern Münih'ten sonra bir diğer Premier Lig ekbi Chelsea de talip oldu.
25.11.2018 Futbol
Cengiz Ünder için dev teklif
Cengiz Ünder için dev teklif Roma'da sezona harika başlayan Cengiz Ünder'in peşine düşen Bayern Münih'in 60 milyon euroluk bir teklif hazırladığı kaydedildi.
5.10.2018 İtalya
Gomis'e dev teklif! Açıkladılar...
Gomis'e dev teklif! Açıkladılar... Bir süredir Galatasaray yönetimiyle sorunlar yaşayan ve takımdan ayrılacağı iddia edilen Bafetimbi Gomis'le ilgili Fransız basınından bomba bir iddia geldi.
15.08.2018 Galatasaray
ABD teknoloji sektöründe dev satın alma teklifi
ABD teknoloji sektöründe dev satın alma teklifi Akıllı telefonlar için çip üreten Qualcomm'un satışı için 130 milyar dolar teklif verildi
6.11.2017 Dünya
'Milli jet' için dev teklif
'Milli jet' için dev teklif İngiliz motor devi Rolls Royce, TUSAŞ'ın ürettiği "Milli jet" TF-X için, "Motoru birlikte üretelim, üçüncü ülkelere satışla ilgili tüm haklar Türkiye'nin olsun" teklifinde bulundu.
29.09.2021 Gündem
Sevilla'dan Beşiktaş'a dev teklif!
Sevilla'dan Beşiktaş'a dev teklif! Monaco'daki Şampiyonlar Ligi kura çekimine katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Sevilla Sportif Direktörü Monchi perşembe günü Oğuzhan Özyakup zirvesinde bir araya geldi.
24.09.2021 Beşiktaş
Fenerbahçeli yıldıza 50 milyonluk dev teklif!
Fenerbahçeli yıldıza 50 milyonluk dev teklif! Daha önce Chelsea’nin ilgilendiği Fenerbahçeli yıldız futbolcuya bu kez İtalya’dan talip çıktı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Beşiktaş'a dev teklif! 8 milyon euro...
Beşiktaş'a dev teklif! 8 milyon euro... Oğuzhan ile ilgilenen ve Andre Gomes'i 55 milyon euro'ya Barcelona'ya satan Valencia, genç yıldız için Beşiktaş'a 8 milyon euro + bir sonraki satıştan %15 pay teklif etti.
24.09.2021 Beşiktaş
Serdar Aziz'e dev teklif!
Serdar Aziz'e dev teklif! Ara transferin bitmesine 4 gün kala sürpriz bir hamle geldi.
28.01.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Dev Teklif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dev teklif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.