Gazete Vatan Logo
Futbol Kenan Yıldız için çılgın teklifi ortaya çıktı!

Kenan Yıldız için çılgın teklifi ortaya çıktı!

Juventus ve Milli Takım'da gösterdiği performanslarının ardından Avrupa devlerinin dikkatini çekmeyi başaran Kenan Yıldız için teklifler gelmeye devam ediyor. Arsenal'in Milli yıldız için İtalyan ekibine sunduğu dev teklif ortaya çıktı.

Kenan Yıldız için çılgın teklifi ortaya çıktı!

Kenan Yıldız, Juventus'ta parlamaya devam ediyor. Temmuz 2022'de Bayern Münih'ten bedelsiz olarak transfer edilen Kenan Yıldız, gösterdiği performanslarla Avrupa devlerini peşine taktı. Milli yıldız için gelen dev teklifi de İtalyan basını duyurdu.

ARSENAL'İN TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI

Tuttosport'un haberine göre İngiliz devi Arsenal, Kenan yıldız için Arsenal'e bir E-posta gönderdi. İtalyan ekibine gelen mesajda şu ifadeler yer aldı: "Kenan Yıldız'la ilgileniyoruz. 40 milyon euro civarında bir meblağ teklif etmeye hazırız."

Kenan Yıldız'ın Juventus ve Milli takımdaki performansları Arsenal'in gözlemcilerinin radarından kaçmadı ve onu izledikten sonra Juventus'a bir teklif hazırlandı.

JUVENTUS'TAN KESİN CEVAP: 2 KATI BİLE YETERLİ DEĞİL

Ancak Arsenal'in bu ilgisine Juventus'un yanıtı kesin oldu. İtalyan ekibi Kenan'ın satılık olmadığını belirterek, "Teşekkürler ama 40 milyon yeterli değil. Hatta belki iki katı bile değil çünkü Kenan Yıldız'ın etrafında bir kulüp projesi var ve o satılık bir oyuncu değil." şeklinde yanıt verdi.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIM'IN EN BÜYÜK KOZLARINDAN

Allegri'nin planlarına dahil olan ve yükselen performansıyla İtalyan basının da manşetlere taşıdığı Kenan Yıldız, EURO 2024'te A Milli Takım'ın en büyük kozlarından biri olacak.

DEL PIERO'YA BENZETİLİYOR

Kısa süre içerisinde İtalyan futbolseverlerin beğenisini kazanan Kenan Yıldız, futbolu ve gol sevinçleri ile Juventus efsanesi Del Piero'ya da benzetiliyor.