Depremde can kaybı kaç oldu? 14 Şubat Kahramanmaraş depreminde kaç kişi öldü, ölenlerin kimlikleri belli mi? Depremde güncel can kaybı ve yaralı sayısı!
Depremde can kaybı kaç oldu? 14 Şubat Kahramanmaraş depreminde kaç kişi öldü, ölenlerin kimlikleri belli mi? Depremde güncel can kaybı ve yaralı sayısı! 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'i etkiledi. Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken AFAD depremlerde can kaybının güncel sayılarını açıklıyor. Peki, Depremde can kaybı kaç oldu? 14 Şubat Kahramanmaraş depreminde kaç kişi öldü, ölenlerin kimlikleri belli mi? Maraş depreminde ölü sayısı kaçta yükseldi? Güncel can kaybı ve yaralı sayısı...
14.02.2023 Gündem
Deprem ölü sayısı kaç oldu, depremde ölenlerin isimleri ve kimlikleri açıklandı mı? Depremin 4. gününde ölen kişi sayısı ve yaralı sayısı!
Deprem ölü sayısı kaç oldu, depremde ölenlerin isimleri ve kimlikleri açıklandı mı? Depremin 4. gününde ölen kişi sayısı ve yaralı sayısı! Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerden etkilenen 10 ilde deprem seferberliği devam ediyor. Hatay, Malatya, Adıyaman, Gaziantep Hatay başta olmak üzere 10 ilde can kaybı ve yaralı sayısı artıyor. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken ölenlerin ve yaralananların isimleri henüz açıklanmadı. Vatandaşlar korku ve umutla enkaz altından çıkarılan vatandaşları merak ediliyor. Peki, deprem ölü sayısı kaç oldu, depremde yaralı sayısı ne? Maraş depreminde kaç kişi öldü, isimleri ve kimlikleri açıklandı mı? İşte Kahramanmaraş depreminde ölen ve yaralananların sayısı…
9.02.2023 Gündem
Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve Ankara'da da hissedildi
Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve Ankara'da da hissedildi Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Zeminden 6.81 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, başta Düzce olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, İstanbul, Edirne illeri ile ilçelerinde hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada yaralı sayısının 61 olduğu duyuruldu.
23.11.2022 Gündem