Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler!
Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler! Deprem, Türkiye’nin gerçeği olarak karşımızda duruyor. Türkiye’de yaşanan depremler her seferinde hazır olmanın önemini bir kez daha hatırlatırken uzmanlar yaşanan depremlerin bir uyarı olduğunu belirtiyor. Depreme için evde güvenlik ile ilgili bir takım önlemler almak ve hayat kurtaran bilgileri öğrenerek hazırlıklı olmak için pek çok sebep var. Bunların başında da deprem çantası hazırlamak geliyor. Peki, Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler!
23.11.2022 Gündem
Deprem çantasında neler olmalı? Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasında bulundurulması gerekenler!
Deprem çantasında neler olmalı? Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasında bulundurulması gerekenler! İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarındaki 6.6 büyüklüğündeki deprem pek çok ilde hissedildi. Paniğe neden olan deprem sonrası pek çok kişi deprem sonrası yapılması gerekenleri araştırıyor. Bunların başında da deprem çantası geliyor. Deprem sonrası ilk 72 saatte, yardım ekipleri ulaşana kadar acil ihtiyaçlarınızı, değerli evraklarınızı saklayacağınız bir afet ve acil durum çantası sizin ve sevdiklerinizin hayatını kurtarabilir. Peki, Deprem çantasında neler olmalı? Deprem çantası nasıl hazırlanır? İşte deprem çantasında bulunması gerekenler...
2.11.2020 Gündem
Deprem çantasında neler olmalı? AFAD tarafından hazırlanan deprem çantası listesi…
Deprem çantasında neler olmalı? AFAD tarafından hazırlanan deprem çantası listesi… Elazığ’da yaşanan 6.5 büyüklüğündeki deprem sonrası vatandaşların deprem konusunda yaptığı araştırmalar da arttı. Afetlerden sonra ihtiyaç duyulan malzemelerin bir arada olduğu deprem çantası araştırılan konulardan bir tanesi oldu. Peki Deprem çantasında neler olmalı? AFAD deprem çantasında bulundurulması gerekenleri listeledi.
28.01.2020 Gündem
Deprem çantasında neler olmalı? Deprem çantasının maliyeti
Deprem çantasında neler olmalı? Deprem çantasının maliyeti İstanbul’da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrası vatandaşlar bir yandan acil toplanma alanlarını araştırırken, diğer taraftan deprem çantası oluşturmaya başladı. Gelecek bir deprem öncesi tedbirli olmak adına evde, iş yerinde, okulda deprem çantası bulundurmak hayat kurtarıcı olabilir. Peki, deprem çantasında neler olmalı? Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının maliyeti nedir?
27.09.2019 Gündem